BIOINFORMA

Celostni pregled vašega telesa

INFORMIRAJ SE O SVOJEM BIO STANJU

Celostni vpogled v delovanje in homeostazo vašega telesa.

Bioinforma predstavlja NOVOST na področju celostne obravnave človeka, ki temelji na testiranju energij in daje vpogled, kje je telo potrebno podpreti, da bo delovalo bolje.  

BioInforma obravnava je sestavljena iz dveh delov: pregleda homeostaze delovanja telesnih struktur (ugotavljanje homeostaze v telesu) in svetovanje, ki temelji na rezultatih pregleda, ki jih kombiniram s širokim nabor znanj iz različnih modalitet naravnega zdravljenja ter iz osebnih izkušenj. Na ta način lahko najbolje podprem vaše zdravje in dobro počutje. Pomagam vam, da v kratkem času lahko raziščete in najdete korenine problema in imate dobre rezultate, ki trajajo.

BIOINFORMA
Pregled
homeostaze

Osnova je izpolnjen vprašalnik, nato se izvede skeniranje z napravo Sensitive Imago.

Sledi pregled rezultatov, kjer vam razložim, kje so manjki ali viški energije, na kaj to vpliva in kako se lahko manifestira v vašem organizmu.

BIOINFORMA
Priprava  načrta zdravljenja

Priporočila temeljijo na rezultatih pregleda homeostaze in vprašalnika. Pripravljena so za vsakega posameznika posebej. Priporočila s svetovanjem prejmete na vaš email naslov.

BIOINFORMA
Posvet
na daljavo

Telefonski posvet je namenjen pogovoru o možnostih, kako si lahko pomagaš sama in dodatni razlagi Svetovanja in priporočil.

Telefonski posveti se izvajajo po predhodnem dogovoru termina.

1. Pregled homeostaze

Ko se naročite na obravnavo, boste najprej prejeli vprašalnik, da ga izpolnite. Vaši odgovori so podlaga za pripravo nadaljnjih korakov za srečanje. Na srečanju s pomočjo testiranja energij dobite vpogled v vaše biopolje in homeostazo struktur v telesu. Skeniranje izvedem s pomočjo naprave Sensitiv Imago (klikni za več opisa). Potem skupaj pogledamo rezultate, kjer vam razložim kje so manjki ali viški energije, na kaj to vpliva in kako se lahko manifestira v našem organizmu. Po obravnavi prejmete posnetek obravnave v trajno rabo. Rezultati pokažejo, koliko energije je v posamezni strukturi v telesu. Kadar je v strukturi manjko energije, je ta bolj podvržena funkcijskim in organskim težavam. Ko ugotovim, kje v telesu je pomanjkanje energije in kaj pomanjkanje povzroča, lahko pripravim povzetek svetovanja s predlogi za preventivno skrb za vaše telo, revitalizacijo in regeneracijo telesa.

Naravni proces podpore zdravju se razlikuje od zdravljenja s farmacevtskimi sredstvi. Pri naravnem procesu podpore zdravju krepite samoozdravitvene potenciale z ustreznejšimi hranili, energijskimi vajami, umirjanjem, masažo in uravnovešanjem energij z različnimi tehnikami.

Ker naravni proces podpore zdravljenju prebuja samoozdravitveni potencial v posamezniku svetujem, da sledite predlogom vsaj 6 mesecev in tekom tega obdobja tudi redno hodite na kontrolna testiranja najmanj na vsaka 2 meseca. Le s svojo lastno izkušnjo boste ugotovili, kaj vašemu telesu bolj ustreza, da v sebi ohranjate dobro počutje, ravnovesje energij in vitalnost.

Kontrolni pregledi so namenjeni temu, da ugotovite kje ste in s pomočjo testiranja vidite spremembe v vas. Kontrolni pregledi so namenjeni tudi temu, da prilagodimo program, če je potrebno za vašo vitalnost, dobro počutje, visoko energijo in dobro delovanje imunskega sistema.

Redna cena: 110 EUR (kontrolni 10% popusta)

Trajanje: 75 min 

2. Priprava načrta zdravljenja

Priporočila so BIBLIJA vašega dobrega počutja.

Priporočila dobite v elektronski obliki. Temeljijo na rezultatih pregleda homeostaze in vprašalnika. Pripravljena so za vsakega posameznika posebej. Priporočila s svetovanjem prejmete na vaš email naslov v pdf obliki.

 SVETOVANJE s priporočili vsebuje:

 • moja najboljša priporočila za spodbuditev vašega imunskega sistema, za vašo vitalnost in visoko energijo,
 • priporočila glede prehranskih dodatkov (glede na rezultate BioInforma skeniranja),
 • nasvete glede ustrezne hrane in pijače za vase telo ter nekaj odličnih receptov za pripravo hrane, ki vam pomaga k ozdravitvi, nahrani vaše telo in stimulira vaš imunski sitem,
 • preproste vaje za zmanjšanje stresa in dobro počutje,
 • namige za zdravo življenje,
 • iVitalis vaje = preproste energijske vaje, da boste zgledali dobro in se počutili odlično, hkrati pa podprli svojo vitalnost,
 • moja najboljša priporočila za dobro počutje in ugodje,
 • slike s predstavitvijo energijskega stanja organov,
 • natančno analizo rezultatov testiranja,
 • motivacijski opis stanja.

V pripravo priporočil je vključen en razgovor (do 15minut) o napotkih in priporočilih, ki ste jih dobili na email, v roku 14 dni po dnevu odpošiljanja pdf datoteke na vaš email.

Priprava osebnega svetovanja s priporočili traja cca 4-5 ur, zato priporočila prejmete v 7-10 delovnih dneh po naročilu. Dolžina prejetega pdf dokumenta je med 10 in 16 A4 strani.

Priporočila so namenjena vaši orientaciji, kaj je bolj priporočljivo za vas za daljše obdobje.

Ali želite zdravje in dobro počutje ter še vrsto let kakovostnega življenja?

Cena priporočil: 275 EUR (za Slovence in Hrvate pa le 233,75 EUR)

Priporočila prejmete v 7-10 delovnih dneh po naročilu.

3. Telefonski posvet

Telefonski posvet je namenjen pogovoru o možnostih, kako si lahko pomagate sami. Namenjen je posameznikom in terapevtom. V okviru tega posveta lahko dobite še nadaljnje razlage o svetovanju in priporočilih, ki ste jih prejeli na vaš email.

Izvaja se po predhodnem dogovoru termina.

Način komunikacije je preko elektronskih medijev:

 • Skype
 • WhatsApp
 • Zoom

Redna cena: 50 EUR  

Trajanje: 30 min 

Želite rezervirati svoj termin?

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri tretmajev, me kontaktirajte in potrudila se bom, da najdemo pravo rešitev.

Druge informacije

Vaš termin je potrjen s plačilom termina najkasneje 3 dni pred svetovanjem.

Odpoved termina je potrebno sporočiti vsaj 48 ur pred terminom, da se lahko reorganiziramo in delujemo v vzdušju dobrega medsebojnega sodelovanja. V primeru odpovedi, manj kot 48 ur pred terminom zaračunamo celotno storitev. Plačila ste oproščeni v primeru odpovedi zaradi urgentnih razlogov kot so bolezen, nesreča ipd. o čemer nas obvestite, kakor hitro je možno.

Za on-line svetovanje potrebujete računalnik ali drugo napravo s katero se lahko priklopite na Zoom. Internetna povezava mora biti dobra.

Košarica
V košarici ni izdelkov.
Zapri to okno
0