Trenutni status vsebine
Niste še prebrali
Cena
Brezplačno
Želite dostop do vsebin?

Mnogi ljudje me sprašujejo, kako v ajurvedi vemo, koliko pojemo ogljikovih hidratov, koliko katerih vitaminov, mineralov, koliko maščob, proteinov in vlaknin, kolikšna je energijska vrednost obroka in kako izračunati kaj telo potrebuje in kako vemo, koliko česa naj telesu damo.

Vprašanja, ki so zastavljena, temeljijo na načinu razmišljanja zahodnega človeka, ki ima za svoj temelj znanost in racionalni prostop k življenju. Ajurveda pa je celostni način obravnave človeka. Temelj ajurvede je ustvarjanje ravnovesja v človeku. Zato v ajurvedi hrano ne razčljenjujemo na posamezne gradnike, temveč jo obravnavamo kot celoto: kako hrana kot celota podpre obstoj mojega telesa in življenje mikroorganizmov (bakterij) v telesu, kako hrana podpre moje razmišljanje (misli in intuicijo), kako hrana podpre moje čustveno stanje. Verjetno ste že kdaj začutili potrebo, da ob stresni situaciji pojeste kakšno sladkarijo? Vse je med seboj povezano.

  • Vas zanima celostni pogled na zdravje?
  • Bi želeli izvedeti, kako sami vsak dan lahko preverite kako zdravi ste?
  • Morda ne verjamete našim naravnim metodam skrbi za zdravje in želite sami poskrbeti za sebe?

Program je brezplačen. Dostop do vsebin imajo vsi registrirani uporabniki. Registrirate ali vpišete se s klikom na spodnji gumb “Vpis”. Na email boste dobili potrditev o vašem vpisu.

V kolikor se želite prijaviti – kliknite na zgornji gumb.