Trenutni status vsebine
Niste še prebrali
Cena
Brezplačno
Želite dostop do vsebin?

OD RESNIČNOSTI DO SPREMEMBE

Mi obstajamo samo zato, ker skozi nas teče energija. Ko energije ni več, ne pomaga nič: ne zdravila, ne operacija, niti hrana in voda… nič…

Ker je življenje odvisno od količine in kakovosti energije, je za zdravje in dobro počutje dobro poskrbeti za energijo v telesu. Verjetno ste že kdaj uporabili izraz: “Sem popolnoma brez energije?”

Včasih sem si zamišljala (Neja Zupan), da bi odprla zadrgo na vrhu glave, vanjo zlila energijo in bi bilo narejeno. Si vi tudi želite tako enostaven pristop da dobite več energije?

V svojem življenju sem se naučila (Neja Zupan) mnogo tehnik in ure in ure sedela v meditaciji, da so sem podprla tok moje energije, ko sem spremenila stare vzorce delovanja. Do danes sem naredila izbor tehnik, ki imajo hitre učinke. Današnji čas je namreč drugače od tistega pred 50, 100 leti,.. vse se spreminja hitro in vse se dogaja hitro, zato v obilici vsakodnevnih dejavnosti težje namenimo 1, 2, 3 ure časa za meditacijo. S tem se popolnoma strinjam. In istočasno ne sprejmem argumenta: “Nimam časa”, le izbrati morate tehnike, ki so zelo učinkovite in porabite malo časa. Za iVitalis vajo Jutranja kavica porabite 2 minuti časa. Če si tudi toliko časa ne morete vzeti, potem na tej spletni strani nimamo rešitev za vas.

V tem programu spoznate, kako s preprostimi in učinkovitimi tehnikami iz iVitalis zakladnice vplivate na povečanje energije, boljše počutje, več vitalnosti, hitrejšo rehabilitacijo, hitrejše okrevanje, boljše delovanje imunskega sistema, več notranjega miru, stabilnejše delovanje hormonskega sistema in podprete delovanje prebavnega sistema.

Kaj je iVitalis?

iVitalis je celostni pristop, ki skozi gibe in masažo podpira vašo vitalno energijo in dobro počutje. iVitalis je preventiva za vaše zdravje.

Za koga je iVitalis primeren?

iVitalis tehnike so enostavne in primerne za ljudi vseh starosti, ki želijo ohraniti zdravje in vitalnost. Z njimi lahko pomagate sebi in se lahko naučite pomagati tudi drugim.

Kako sprostiti čustva in misli?

iVitalis tehnike pomagajo prepoznati, katera čustva in misli vplivajo na zdravje vaših notranjih organov, in sprostiti energijske blokade, da lahko zaživite svoje polno življenje.

Od kod izvira iVitalis?

iVitalis tehnike izvirajo iz Uporabne kineziologije (vede o mišicah), Kitajske tradicionalne medicine in metode Z dotikom do zdravja. Metoda Z dotikom do zdravja je na svetu NAJBOLJ RAZŠIRJENA METODA v kineziologiji.