Trenutni status vsebine
Niste še prebrali
Cena
180€
Želite dostop do vsebin?

Klistir je namenjen podpori razstrupljanju jeter.

Klistir za razstrupljanje je vrsta čiščenja jeter, ki se uporablja v alternativni medicini. Med postopkom v debelo črevo skozi rektum vstavimo mešanico kuhane kave.

Klistirji za razstrupljanje jeter so se v 20 stoletju najbolj začeli uporabljati v Nemčiji, kjer so zdravniki iskali možne dodatne načine za zdravljenje raka. Enega najbolj znanih postopkov je razvil Max Gerson, nemško-ameriški zdravnik, ki je verjel, da lahko telo razstrupite in mu date hranila, ki jih potrebuje za samozdravljenje, z organsko rastlinsko prehrano, sokovi in kavnimi klistirji. Njegov strog program je postal znan kot Gersonova terapija.

V tem programu je opisan celotni postopek izvedbe Klistirja za razstrupljanje jeter, ki naj bi spodbujali pretok žolča in proizvodnjo glutationa, razstrupljevalnega antioksidanta. To je postopek, ki ga je Neja uporabljala pri zdravljenju raka s katerim se je soočila pred leti. Več o njeni življenjski poti si lahko preberete v zavihku Kontakt in v programu Transformacija orla.

Poleg tega pa glede na naše večletne izkušnje ugotavljanja homeostaze v telesu Bioinforma, lahko rečemo, da je razstrupljanje vsaj na dve leti v sodobnem svetu nuja in preventiva pred različnimi boleznimi.

Možne prednosti klistirja za razstrupljanje jeter:

  • krepi imunski sistem
  • poveča energijo
  • ustavi razraščanje glivic, plesni in kvasovk
  • pomaga pri zdravljenju avtoimunskih bolezni
  • pomaga pri odstranjevanju patogenih mikroorganizmov iz prebavnega trakta
  • pomaga pri odstranjevanju težkih kovin iz telesa
  • pomaga proti depresiji
  • podpira zdravljenje raka
  • ustvarja ravnovesje v proizvodnji hormonov

Klistir pomaga telesu, da se razstrupi in vzpostavi kislo bazično ravnovesje, ki je neugodno za patogene mikroorganizme. Tekočina in dodatki v klistirju pomagajo okrepiti delovanje imunskega sistema. Bolj ko imate čisto telo, manjša je možnost, da boste zboleli.

Spodaj si oglejte kaj vsebuje ta izjemen program za pomoč pri razstrupljanju. S klikom na gumb “Začni program” se registrirate in dobite predračun na email. Dostop do celotnega programa (do vseh spodaj naštetih vsebin) dobite, ko preverimo, da je plačilo izvedeno.

Ko ste program že kupili, lahko vstopite v vsebino, ki je navedena spodaj v kazalu.

V kolikor se želite prijaviti – kliknite na zgornji gumb.