Trenutni status vsebine
Niste še prebrali
Cena
398 €
Želite dostop do vsebin?

Program je namenjen simbolu ljubezni organu srce.

Veliko ljudi se danes sooča s težavami z visokim pritiskom, depresijo in nespečnostjo, na duševnem nivoju pa s pomanjkanjem volje in težavami v ljubezenskih odnosih. Ločitve so dosegle raven epidemije. V splošnem pa se v vseh odnosih pojavlja pomanjkanje spoštovanja, veliko besed in malo dejanj. Vse te težave so povezane z energijo srca.

Poglavje je namenjeno vsem tistim, ki imajo takšne in drugačne srčne težave, težave s srcem ter vsem ostalim, ki hočejo vedeti, kako ukrepati tudi pri srčnih težavah.

RAZKRIVAMO SKRIVNOSTI, KAKO SI POMAGATI SAM.

Obolenja srca lahko preprečimo, ko bolezen zaznamo že v njenih razvojnih fazah oz. še bolje, ko delujemo preventivno. Energijo srca lahko uravnamo z vajami, z masažo, z zmanjšanjem stresa, s hrano in z razbremenitvijo čustev. Ko dvignete energijo srca, ga vsakodnevno obnavljate, saj mu dovajate energijo. Energija je temeljna nevidna hrana s katero osvežujete vse funkcije telesa. Telo brez energije ne deluje. Če v telesu ni energije, telesa ne oživi nobena hrana, voda, zdravila, niti dodatki ali operativni posegi. Zato je pomembno, da v telesu vzdržujete visok nivo energije.