Trenutni status vsebine
Niste še prebrali
Cena
60 €
Želite dostop do vsebin?

Odkrijte moč naravnih zdravilnih vaj s katerimi lahko v nekaj minutah na dan poskrbite za svoje dobro počutje, za svoje zdravje, okrepite energijo in si povrnete veselje …

Ko želite najti druge rešitve za utrujenosti, je zdravilo lahko preprosto kot iVitalis vadba, četudi je to zadnja stvar, ki jo želite početi. V programu je predstavljena iVitalis vaja za krepitev toka energije v meridianih.

Ste vedeli, da tudi za boljši spanec potrebujete dovolj visoko raven energije? Če energije ni, potem se telo ukvarja samo z osnovnimi življenjskimi funkcijami in ne z regeneracijo telesa.

Redno izvajanje vaje lahko resnično spremeni vašo energijo in razpoloženje:

  • Poveča raven endorfinov: endorfini so naravni hormoni našega telesa, ki pomirjajo telo, zmanjšujejo bolečino in in povečajo sproščenost in dobro počutje;
  • Izboljša spanec: Pomaga vam, da hitreje zaspite, dobite kakovostnejši spanec in poglobite svoj spanec. To pomeni, da se boste zjutraj počutili bolj osveženo;
  • Deluje preventivno in spodbuja ustvarjanje močnega, zdravega telesa in duha, odpornega proti bolečinam in boleznim: Vaše telo ima neskončen vir energije za samozdravljenje. Današnja uradna medicina je plačana takrat, ko ste vi bolni. Torej vas rabi bolne, da bodo zaslužili. Mar ne bi raje investirali v preventivo in živeli kakovostno, zadovoljno in zdravo?
  • Izboljšanje umskih sposobnosti: večina energije ostane neizkoriščena v vas, če jo ne spodbujate k delovanju in ne poznate, kako deluje. Ko zbudite speče dele energije, zbudite vire, da lahko najdete rešitve za probleme in težave.
  • Pomlajuje: Nobena skrivnost ni, da vas redna vadba ohranja mlajše. Ko pa redno vadbo povežete z dvigom energije, lahko vplivate na način aktiviranja določenih genov – torej koliko delajo, kar koli počnejo. Ko ima telo več energije, se odziva bolj mladostno.

iVitalis vaje so odlično orodje, da sprostite izjemno zdravilno moč v vas samih :

  • Energijo, ki obnavlja celice.
  • Energijo, ki upočasnjuje staranje.
  • Energijo, ki oživlja našega duha in nam omogoča, da začutimo veselje, smisel in namen svojega življenja.
  • Energijo, ki nam daje moč in vzdržljivost.

iVitalis = preventiva, spodbuditev vaše življenjske energije, krepitev dobrega počutja in zadovoljstva.