Trenutni status vsebine
Niste še prebrali
Cena
40,00 €
Želite dostop do vsebin?

Danes nam uradna medicina ponuja veliko možnosti. Obstajajo zdravila, operacije in postopki zdravljenja, ki veliko obetajo. Kljub temu se mnogi odločajo za umetnost naravnega zdravljenja. Je to nova možnost zdravljenja?

Ne. Preprosto gre za vzpodbuditev naravnih sposobnosti vašega telesa. Ljudje tehnike naravnega zdravljenja uporabljajo že tisočletja: ameriški Indijanci so imeli znanje o uporabi različnih energij Matere Zemlje za zdravljenje in zaščito svojih ljudi, Indijci in Kitajci so spoznali zdravilne moči zelišč in olj v kombinaciji z dihalnimi tehnikami, da so podprli zdravo delovanje telesa.

zelišča
iVitalis Zoom srecanja
ivitalis vaje iz Kitajske Tradicionalne Medicine
duhovna praksa

Obstaja veliko oblik naravnega zdravljenja, ki obsegajo tako skrb za zdravje fizičnega telesa, kot tudi skrb za čustva, misli, energije in duha. Kadar je človek zdrav in v ravnovesju, skozenj tečejo energije čiste in sijoče barve. Kadar je oseba bolna ali je v neravnovesju, so lahko barve videti blede ali motne. Vsak energijski tok v telesu “napaja”, “hrani” specifične organe in strukture, vpliva na čustva in misli. Ko energije spremenimo, se spremeni delovanje celotnega telesa, človek ima drugačna čustva in drugačne misli.

VENDAR…
Dejstvo je, da živimo v zelo onesnaženem okolju, kjer veter prinaša toksične snovi vsepovsod po zemlji. Na primer sevanje po eksploziji jedrskega reaktorja je v nekaj dnevih z večjo ali manjšo intenziteto prisotno vsepovsod po svetu. 

Če ste še tako skrbni pri pridelavi svojih vrtnin, zelišč, domačega sadja, ali pri nabiranju divjih zelišč in gozdnih sadežev, lahko pride do kontaminacije. Težko se ji je izogniti.

Zato je skrb za dobro delovanje presnovnega sistema še kako pomembno. Torej, da so vse celice v telesu sposobne presnoviti oz. izločiti toksine. In zdravje se začne v prebavnem sistemu <3 

KAKO izboljšati delovanje vašega telesa?

  1. Ljudje smo celostna bitja in ne samo fizična, zato je nujno sprostiti, podpreti, revitalizirati energije, ki tečejo skozi nas.
  2. Kako veste, da niste samo fizična bitja: imate čustva? Imate misli? Ali ste že uporabili izraz: “Danes sem čisto brez energije”? Že samo to je dovolj, da veste, da ste veliko več kot le kos mesa.
  3. Vsak notranji organ ima svoj energijski zapis. Ko je ta energijski zapis spremenjen, se spremeni delovanje organa. Pri nekaterih bolj, pri drugih manj. Potem se začne “kvariti” organ – to pomeni pokažejo se simptomi, ki jih, ko so že napredovani, zazna tudi uradna medicina.
  4. Nujno je potrebno dvigniti energijo prebavnega sistema.

S čim je povezan energijski zapis, kaj vpliva na spremembe energijskega zapisa, ki smo ga imeli ob rojstvu?

  1. FIZIČNO: hrana, količina čiste vode, zrak, sevanja, zaužiti farmacevtski produkti, nenaraven vnos tujih snovi, čas kdaj jeste, koliko jeste, kdaj greste spat, kdaj vstajate, ali redno opravljate potrebe telesa, ali se dobro znojite, čas za počitek
  2. ČUSTVENO/MISELNO: misli, čustva
  3. ENERGIJSKO: vaje za dvig in uravnovešanje energije
  4. DUHOVNO: duhovne prakse, sledenje svojemu srcu…

V programu je prikazanih nekaj ivitalis vaj, s katerimi si lahko pomagate pri ohranjanju vašega zdravja.