Trenutni status vsebine
Niste še prebrali
Cena
85€
Želite dostop do vsebin?

Ko ste program že kupili, lahko vstopite v vsebino, ki je navedena spodaj v kazalu.

.

Kako najhitreje odpraviti stres?

Tehnik obvladovanja stresa je veliko. Joga, meditacija pozornosti in vadba so le nekateri primeri dejavnosti za lajšanje stresa, ki delajo čudeže. Toda v trenutku, ko na primer med razgovorom za službo ali nesoglasjem s svojim zakoncem, ne morete izvesti meditacije ali oditi na sprehod, takrat potrebujete nekaj neposrednega in dostopnega.

Eden najhitrejših in najbolj zanesljivih načinov za odpravo stresa je vključitev enega ali več čutov – vida, zvoka, okusa, vonja, čutenja v dojemanje situacije. Tako lahko ostanete mirni, produktivni in zbrani, ko znate hitro odpraviti stres. Ta vaja je uporabna za vse, ki so se soočate z različnimi stresnimi situacijami.

Celo več! iVitalis tehnika sproščanja stresa, prikazana v tem programu, vam omogoča, da se že v naprej pripravite na predvidene stresne trenutke in stres v naprej preprečite.

Gospa Branka je šla že večkrat na sodišče, kjer so se pravdali glede dediščine in do rešitve niso prišli: “vsakič ko sem prišla na sodišče, sem lahko samo še jokala, ker se nisem počutila niti slišane, niti razumljene, niti sprejete. Pritisk v prsnem košu je naraščal že par dni pred terminom na sodišču. Vedno bolj, ko se je bližal datum, bolj sem bila tudi doma že nervozna in sem velikokrat stvari (kaj moram narediti) kar pozabila. Če me je kdo kaj vprašal, se mi je v glavi začela pojavljati megla. počutila sem se kot da tavam v temi. Potem sem se spomnila na iVitalis vajo za sproščanje stresa, ki sem se jo naučila na iVitalis izobraževanju. Začela sem jo redno izvajati in se pripravljati na ponovno srečanje na sodišču. Spremembe so se pokazale že doma, saj sem bila precej bolje razpoložena in veliko bolj fokusirana. Moje največje navdušenje nad rezultatom redne priprave na soočenje pa je sledilo na sodišču: ostala sem zbrana, mirna in uspela povedati stvari. Na moje še večje presenečenje, kako globoke učinke je imela iVitalis vaja za sproščanje stresa, smo uspeli prav v tistem srečanju najti rešitve in zaključili. Od takrat redno delam iVitalis vaje, glede na to kar potrebujem.”

Primeri stresnih situacij, kjer je iVitalis tehnika uporabna:

  • pogovor med otrokom/najstnikom in staršem,
  • pomemben sestanek,
  • izpiti,
  • priprava kosila za večjo skupino ljudi,
  • izražanje lastnega mnenja,
  • družinski konflikti,
  • ogromne količine dela,
  • nastop,
  • jeza, bes,
  • vožnja na dolge razdalje itd.

Morda je ideja, da obstaja tehnika, s katero lahko svoje življenje naredite manj stresno s sproščanjem svojega uma in duha, res neverjetna, vendar prinaša globoke spremembe v vašem podzavestnem nivoju. Odpravlja slabe spomine, stare zgodbe in občutke, ki držijo um v negativnem razpoloženju in preprečujejo dobro počutje, rešitve in zdravje.

.

.ivitalis

Ko ste program že kupili, lahko vstopite v vsebino, ki je navedena spodaj v kazalu.