Trenutni status vsebine
Niste še prebrali
Cena
20€
Želite dostop do vsebin?

Neja v knjigi pripoveduje in opiše, kaj je naredila, da si je pozdravila raka. Za rakom so zbolele vse njene prednice po materini strani in tudi vse za rakom umrle. Neja pa je bila prva, ki ni sprejela postopkov uradne medicine in se je pozdravila. 

Orel je znan po najdaljši življenjski dobi v svoji vrsti. Lahko doživi 70 let. Vendar, da bi dosegel to starost, ga čaka težka odločitev. Pri 40-ih njegovi dolgi in prožni kremplji ne zmorejo več zagrabiti plena za hrano. Njegov dolg in ostri kljun postane preveč ukrivljen. Ostarela in težka krila iz gostega perja tičijo ob prsih in jih je težko pripraviti na letenje. Orel je postavljen pred težko odločitvijo: ali umre ali se poda na boleči proces, ki traja 150 dni. Proces zahteva, da odleti na vrh visoke gore, na svoje gnezdo. Nato tam trka s kljunom ob trdo skalo, dokler se mu le-ta ne odtrga. Ko stari kljun odpade, počaka, da mu zraste nov in si z novim kljunom izpuli tudi stare kremplje. Ko mu zrastejo novi kremplji, izpuli še svoje ostarelo perje. Po petih mesecih nato vzleti na svoj slavni polet novega rojstva in živi še nadaljnjih 30 let. (stara indijanska pripoved) 

Tako kot pravi zgodba v prispodobi je Neja naredila vse kar je bilo potrebno, da si je pozdravila raka. Naredila je vse, kar je bilo potrebno, da se je otresla starega in začela živeti na novo.

Intervju z dr. Nejo Zupan (v angleščini)
.

Spodaj si lahko ogledate kaj vsebuje program, ki opiše Nejino pot do ozdravitve gensko pogojenega raka. S klikom na gumb “Začni program” se registrirate in dobite predračun na email. Dostop do celotnega programa (do vseh spodaj naštetih vsebin) dobite, ko je plačilo izvedeno.

V kolikor se želite prijaviti – kliknite na zgornji gumb.