Trenutni status vsebine
Niste še prebrali
Cena
100 €
Želite dostop do vsebin?

VODILNI MERIDIAN – morje JANG meridianov – (ŽIVČNI SISTEM)

Naše besede in naše misli so najmočnejša droga na svetu:

  1. imajo moč spremeniti zaznavanje, vedenje, prepričanje, delovanje itd.,
  2. lahko sprožijo močna čustva in občutke, pozitivne in negativne,
  3. imajo moč ozdraviti ali uničiti,
  4. dajejo ugodje ali neugodje,
  5. spodbujajo halucinacije ali pa vizije,
  6. zastrupljajo ali pa prebujajo,
  7. povzročajo odvisnost in življenjsko ogroženost ali pa svobodno življenje.

Če se večkrat zalotite v negativnih mislih, v negativnem okolju, morda uživate antidepresive, pomirjevalne čaje ali druge pomirjevalne dodatke, morda ne morete sedeti sami s seboj pet minut v tišini in morata biti radio ali TV vedno vklopljena – vas zanima, kako se lahko približate naravnemu zdravju? Ste morda kdaj raztreseni ali pa sploh ne morete razmišljati, imate prazno glavo ali drhtite? Morda je celotno telo odrevenelo ali pa vas zbada, morda se trese – kot da bi se tresli znotraj? Vse to so znaki, da so vaše misli vzdražene; lahko zavestno ali pa nezavedno. To pomeni, da se z nečim ne strinjate, da se ne počutite dobro, da ne razmišljate pozitivno, pa čeprav se to dogaja globoko v vaši podzavesti.

Po znanstvenih ugotovitvah ljudje v povprečju zavestno uporabljamo zgolj 3-7 % možganov. Kaj se skriva v preostalih cca 90 %? To je področje, ki je nezavedno. Če smo nezadovoljni, nesrečni, jezni, živčni, žalostni, užaljeni, nesamozavestni, ošabni, naduti, nemirni, prestrašeni, neprožni za spremembe ipd., nam ta stanja kažejo, da je teh 90 % napolnjenih z negativnimi mislimi in mislimi, ki nam ne služijo več.

Kvaliteta energije v centralnem in vodilnem meridianu se kaže z našim naravnim zadovoljstvom z življenjem, z notranjim mirom, z veseljem, z navdušenjem, s pripravljenostjo na spremembe, z zdravjem v splošnem pomenu.

Težave in izzive povezane s centralnim in vodilnim meridianom lahko preprečimo, ko jih zaznamo že v njenih razvojnih fazah oz. še bolje, ko delujemo preventivno z energijo. Energijo lahko dvignemo z vajami, z masažo, z zmanjšanjem stresa, s hrano in z razbremenitvijo čustev. Ko dvignemo energijo centralnega in vodilnega meridiana je pomembno, da energijo vsakodnevno obnavljamo tako, da dovajamo energijo. Energija je temeljna nevidna hrana s katero osvežujemo vse funkcije telesa. Telo brez energije ne deluje. Če v telesu ni energije, telesa ne oživi nobena hrana, voda, zdravila, niti dodatki ali operativni posegi. Zato je pomembno, da v telesu vzdržujemo visok nivo energije.