BIOINFORMA – Pregled homeostaze

Bioinforma predstavlja NOVOST na področju celostne obravnave človeka. Temelji na testiranju energij in daje vpogled, kje so vzroki za bolezni, težave, simptome. Na podlagi odkritja vzrokov, poiščemo načine, kako vzroke za bolezni odstraniti. Potem simptomi izginejo sami od sebe.

Bioinforma obravnava je sestavljena iz dveh delov: pregleda homeostaze delovanja telesnih struktur (ugotavljanje homeostaze v telesu) in svetovanje, ki temelji na rezultatih pregleda, ki jih kombiniram s širokim nabor znanj iz različnih modalitet naravnega zdravljenja: Ayurveda, Kitajska Tradicionalna Medicina, Uporabna Kineziologija, Psihoterapija, Energijska medicina ter iz osebnih izkušenj. Na ta način lahko najbolje podprem tvoje zdravje in dobro počutje. Pomagam ti, da v kratkem času lahko raziščeš in najdeš korenine problema in imaš dobre rezultate, ki trajajo.

Pregled je namenjen ugotovitvi:

energijskega potenciala v organih v telesu,
prisotnosti tosičnih snovi v telesu,
pojavljanju patogenih mikroorganizmov: bakterije, virusi, paraziti, glivice, plesni,
bioritmov,
možnih napak v funkcijah organov in struktur.

Bioinforma pregled je za tebe, če želiš

Spoznati možne vzroke za slabo počutje, pomanjkanje energije, vitalnosti in zdravja,
Preveriti ali strukture v tvojem telesu delujejo energijsko skladno in harmonično,
Preventivno preveriti homeostazo v tvojem telesu,
Optimizirati delovanje tvojega telesa in preventivno poskrbeti za ohranjanje dobrega počutja in zdravja.

Ko se naročiš na obravnavo, najprej prejmeš vprašalnik, da ga izpolniš. Tvoji odgovori so podlaga za pripravo nadaljnjih korakov za srečanje.

Na srečanju s pomočjo testiranja energij dobiš vpogled
v tvoje biopolje in homeostazo struktur v telesu.

Pregled homeostaze

Kako poteka?

Ko se naročite na obravnavo, boste najprej prejeli vprašalnik, da ga izpolnite. Vaši odgovori so podlaga za pripravo nadaljnjih korakov za srečanje.

Na srečanju s pomočjo testiranja energij dobite vpogled v vaše biopolje in homeostazo struktur v telesu. Skeniranje izvedem s pomočjo naprave Sensitiv Imago (klikni za več opisa). Potem skupaj pogledamo rezultate, kjer vam razložim kje so manjki ali viški energije, na kaj to vpliva in kako se lahko manifestira v našem organizmu.

Po obravnavi prejmete posnetek obravnave v trajno rabo. Rezultati pokažejo, koliko energije je v posamezni strukturi v telesu. Kadar je v strukturi manjko energije, je ta bolj podvržena funkcijskim in organskim težavam. Ko ugotovim, kje v telesu je pomanjkanje energije in kaj pomanjkanje povzroča, lahko pripravim povzetek svetovanja s predlogi za preventivno skrb za vaše telo, revitalizacijo in regeneracijo telesa.

Naravni proces podpore zdravju se razlikuje od zdravljenja s farmacevtskimi sredstvi. Pri naravnem procesu podpore zdravju krepite samoozdravitvene potenciale z ustreznejšimi hranili, energijskimi vajami, umirjanjem, masažo in uravnovešanjem energij z različnimi tehnikami.

Ker naravni proces podpore zdravljenju prebuja samoozdravitveni potencial v posamezniku svetujem, da sledite predlogom vsaj 6 mesecev in tekom tega obdobja tudi redno hodite na kontrolna testiranja najmanj na vsaka 2 meseca. Le s svojo lastno izkušnjo boste ugotovili, kaj vašemu telesu bolj ustreza, da v sebi ohranjate dobro počutje, ravnovesje energij in vitalnost.

Kontrolni pregledi so namenjeni temu, da ugotovite kje ste in s pomočjo testiranja vidite spremembe v vas. Kontrolni pregledi so namenjeni tudi temu, da prilagodimo program, če je potrebno za vašo vitalnost, dobro počutje, visoko energijo in dobro delovanje imunskega sistema.

Naravni proces podpore zdravju se razlikuje
od zdravljenja s farmacevtskimi sredstvi.

Spoznaj me

Te zanima moja zgodba?

Pozdravljeni,
moje ime je Neja Zupan. Sem svetovalka in mentorica naravnega zdravja, ter ustanoviteljica naprednih pristopov in izobraževanj za celostno zdravje, uspeh in finančno svobodo.

V svojem življenju sem uspešna. Ampak zame zdravje ni bilo nikoli samoumevno. Že od samega začetka sem se soočala z ogromno zdravstvenimi problemi: encefalitis, meningitis, močne alergije, dermatitis, zaprtje…

Nazadnje pa je bil tudi rak. Tu sem opisala mojo zgodbo ozdravitve, ki se je dogajala na več nivojih od fizičnega, čustvenega, miselnega, energijskega, do duhovnega (klikni).

Za rakom so umrle vse moje prednice. Jaz sem prva, ki sem se ozdravila in prva, ki sem odklonila farmacevtski pristop.

Ozdravila sem se s tistim kar jaz učim druge in zmagala.

Tudi ti lahko osvojiš orodja, tehnike in znanja, ki so pomagala ozdraveti meni in od tedaj tudi mnogim mojim strankam.

dr. Neja Zupan
TFHT, TFHC, NLPC, CSOT, KKYP, BRTP

Tudi ti lahko osvojiš orodja, tehnike in znanja, ki so pomagala ozdraveti meni.

BIOINFORMA – Pregled homeostaze

Bioinforma: avtomehanični pregled telesa

najdi vzroke za bolezni
preventivno poglej stanje pod kožo,
poskrbi za svojo vitalnost,
ohrani mladostno počutje,
naravno poskrbi za mladosten izgled,
preveri, kako dobro deluje tvoj imunsk sistem.

Za pregled si vzemite 90minut časa.

140,00 z DDV