iVITALIS SEMINAR

virtualni iVitalis seminar: Odstrani Ovire – Sprosti Potenciale

Napredne tehnike prepozavanja energijskih vzorcev

Meni je bilo vedno najbolj fascinantno prepoznati vzorce energij, ki povzročajo čustvena neravnovesja in bolezni. Vse spremembe se vedno začnejo v energijah. Ko sem se naučila ugotavljati vzroke za bolezni in neprijetna čustva, se je moje življenje dejansko začelo spreminjati. To je bila osnova, da sem si pozdravila raka.
(dr. Neja Zupan)

Seminar, kjer se naučite, kako lahko sprostite svoje notranje potenciale, ko odstranite energijo, ki je ujeta v bolečinah: fizičnih, čustvenih in psihičnih.

Kategorija:

virtualni iVitalis seminar: Odstrani Ovire – Sprosti Potenciale

Napredne tehnike prepoznavanja energijskih vzorcev

Meni je bilo vedno najbolj fascinantno prepoznati vzorce energij, ki povzročajo čustvena neravnovesja in bolezni. Vse spremembe se vedno začnejo v energijah. Ko sem se naučila ugotavljati vzroke za bolezni in neprijetna čustva, se je moje življenje dejansko začelo spreminjati. To je bila osnova, da sem si pozdravila raka. (dr. Neja Zupan) Seminar, kjer se naučite, kako lahko sprostite svoje notranje potenciale, ko odstranite energijo, ki je ujeta v bolečinah: fizičnih, čustvenih in psihičnih. Naši udeleženci so na povedali, da so se za seminar odločili iz naslednjih razlogov:

 • Pritegnilo me je, ker lahko najdem vzroke za moja čustvena nihanja.
 • Že nekaj časa sem zaznavala rahle bolečine po telesu in se želim naučiti, kako jih odstranim.
 • Nisem se mogel pobrati iz depresije, zdravila pa nisem hotel, zato je bila zame rešitev, da se naučim prepoznati, kaj povzroča depresijo.
 • Moji otroci so neprestano nekaj prehlajeni. Živimo zdravo, zato ne vidim zunanjih vzrokov. S seminarjem želim spoznati druge vzroke in pomagati moji družini.
 • Delam kot maserka. Ljudje velikokrat potožijo, kaj jih muči. Rabim dodatna znanja, kako jim pomagati.
 • Želela sem prepoznati kaj me blokira, to sprostiti in zaživeti moje sanje.
 • Od nekdaj me je zanimalo nekaj več kot le fizični obstoj. Veselim se, da bom lahko povezala telo z energijami.
 • V mojo fizioterapevtsko prakso želim vključiti znanja, ki segajo tudi na področja energij.

Vse večji stres v službi, doma, pomanjkanje časa in dobrih medosebnih odnosov, se najdete v tem? Ob nesporazumih in pritiskih se pojavlja čustvena in psihična bolečina. Statistike kažejo, da je vse več ljudi na pomirjevalih… se želite temu izogniti in odstraniti bolečine na vseh nivojih? Neravnovesja v energijah so tista, ki prinesejo bolečine: nezadovoljstvo, nezmožnost izražanja, neuresničene želje, zmedenost, ne vemo točno, kaj hočemo, neodločenost, slaba komunikacija, strah, jeza,… veliko teh stanj bi lahko še naštela. Se najdete v katerem izmed nezdravih stanj? Poleg čustvene bolečine je tu še fizična bolečina. Fizične bolečine postajajo javni zdravstveni problem, saj se pojavljajo zelo pogosto in negativno vplivajo na kakovost življenja. Poznamo akutno in kronično bolečino. Kronična bolečina največkrat sledi akutni bolečini, ki ni bila učinkovito zdravljena. Zakaj ne bi bolečine odpravili takoj, ko se pojavi? Zakaj čakati, da postane kronična? Ste se pripravljeni odkriti in odpraviti korenine energijskih blokad, ki povzročajo bolečine in slabo počutje? Če potrebujete več razlage, preden se odločite za sebe, svoje dobro počutje, zdravje, vitalnost in preventivo, si lahko več preberete tukaj.

*** Kaj vključuje seminar? ***
 • Udeležba na vseh zoom srečanjih seminarja iVitalis Odstrani ovire - sprosti potenciale, ki traja 12 tednov
 • Dostopnost do posnetkov srečanj
 • Znanje, ki ga redko dobite – povezava telo in energija
 • Tehnike, ki so jih uporabljali modreci Kitajske Tradicionalne medicine za pomlajevanje
 • Tehnike, ki so takoj uporabne
 • dostop do vsebin iVitalis programa v Zakladnici Bisernica.si (15 spletnih programov)
 • dodatni mesec dostopnost do spletnih programov, da snov lahko utrdite
 • Knjigo Z dotikom do zdravja
 • Delovni zvezek za utrjevanje snovi
 • Spoznate podobno misleče
 • Naučite se tehnik na svetu najbolj razširjenega in najbolj učinkovitega pristopa v kineziologiji: Z dotikom do zdravja
 • Popust 10% pri osebnem coachingu (možno tudi preko interneta) v času trajanja seminarja
 • Popust 10% pri individualnem tretmaju v času trajanja seminarja
 • Še posebno presenečenje za vse, ki se odločite seminar vplačati v celoti pred začetkom seminarja.
 • Ob udeležbi 90% vseh zoom srečanj dobite: Potrdilo o udeležbi seminarja iVitalis Odstrani ovire-sprosti potenciale
 • Po zaključku lahko pridobite mednarodni certifikat Z dotikom do zdravja

Dodamo pa še: + Bonus 1: program Spodbujanje toka limfe + Bonus 2: program: Podprite tok krvi + Bonus 3: Meridiani-vaši energijski kanali + Bonus 4: Sprostite stres Seminar poteka na daljavo. Pričetek iVitalis seminarja je ob 20h do 21:30h Seminar poteka 12 zaporednih tednov, vedno ob sredah. Kaj če se seminarja ob teh urah ne morem udeležiti? To je spletni seminar, kar pomeni, da je večina gradiv dostopnih na spletu. Na videih so prikazane vse vaje, ki jih delate. Posnetki srečanj, pa vam bodo na voljo, da si jih ogledate, ko utegnete. Tako boste dobili čisto vse, kar potrebujete, da lahko prekinete začaran krog ponavljajočih se simptomov in lahko zaživite bolj zadovoljno življenje ter se bolje počutite. V mesecu marcu se ne morem pridružiti iVitalis seminarju. Bo potekal še kdaj? Lahko se nam pridružite kadarkoli, saj je to spletni seminar. Dobili boste izjemno orodje za vaše zdravje in dobro počutje od osebe, ki je sama prehodila zahtevno pot raka, depresije, zaprtosti, slabih odnosov, alergij, dermatitisa in zmagala. Če nočete, da bi vam znanje predajal nekdo, ki se je vse naučil samo iz knjig, potem je iVitalis seminar pravi za vas. Neja ima poleg osebnih izkušenj tudi preko 100 različnih certifikatov, potrdil in diplom, ki potrjujejo da je znanje pridobivala tako v Sloveniji in pretežno v tujini. Pridobite znanje, kako upravljati s svojimi energijami kadarkoli. iVitalis seminarja se želim udeležiti, ali je možno plačilo na obroke? Seveda. Po plačilu vpisnine si zagotovite svoje mesto. Celotno kotizacijo razdelite lahko na 3 obroke. Prvi obrok se plača pred vpisom v iVitalis seminar. Vpisnina se porabi za plačilo zadnjega obroka. Če potrebujete več razlage, preden se odločite za sebe, svoje dobro počutje, zdravje, vitalnost in preventivo, si lahko več preberete tukaj.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0