Umetnost življenja uspešnih ljudi

10,00 z DDV

Kategorija:

Opis

Ljudje smo večinoma prepričani, da sami načrtujemo in upravljamo svoja življenja. Seveda z nivoja intelekta/uma lahko rečemo, da se odločamo racionalno, da analiziramo in se odločamo v skladu z našimi hotenji, cilji, pričakovanji. Racionalno razmišljamo kakšen je svet in naša družba je trenutno pretežno naravnana na rezultate.

In vendar obstaja nevidna sila, ki spremeni naše delovanje: ČUSTVA. To je tisto kar vas žene. Čustva so podlaga za dobre odnose, za spoštovanje, za dostojanstvo, dobro počutje, veselje in zadovoljstvo. Čustva spremenijo kvaliteto življenja, tako v zasebnem kot tudi v poslovnem svetu.

Umetnost življenja je združevanje obeh načinov delovanja

  1. Znanosti o uresničevanju ciljev
  2. Umetnost izpolnitve sebe

Umetnost zato, ker kot umetniki ustvarjamo z različnimi materiali na platno, ki se imenuje naše življenje. Umetnost je poznavanje materialov in znanje uporabe materialov za različne umetnine in istočasno poslušanje svojega srca, utripa življenja.

Če smo v preteklosti že uspeli prepoznati Poslovno odličnost – obstajajo namreč različni modeli po katerih merimo odličnost podjetja, potem zdaj nastopa čas, ko prestopamo v svet Osebne odličnosti. To pomeni Umetnost življenja: Biti umetnik svojega življenja.

»Življenje ni problem, ki ga je potrebo rešiti, temveč skrivnost, ki jo je pomembno živeti.«

Soren Kierkergaard

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0