〉〉 BREZPLAČNI WEBINAR 〈〈

KAKO DO ZDRAVJA IN USPEHA

Ali se vam zdi, da vas niso naučili, kako poskrbeti za svoje zdravje in nimate orodij, s katerimi bi si lahko pomagali ali pa pomagali svojim domačim do boljšega počutja?

Iščete več ravnovesja in harmonije v svojem življenju?

Ali se zato zatekate k ustaljenim „prijemom“ za izboljšanje zdravja, ki pa dolgoročno morda nimajo učinka?

Morda se vam zdi, da ne znate najti vzroka za težave, neuspeh, pomanjkanje motivacije, slabo počutje…

V kolikor ste si odgovorili “Da”, potem vas vabim, da se mi pridružite na brezplačnem webinarju, kjer boste pridobili kakovostne informacije.

Začnemo 7. Septembra ob 19:00 !

Vaš mentor bo dr. Neja Zupan !!

Kakovostne informacije

Kako do zdravja in uspeha?

Tomas Edison, izumitelj žarnice, je rekel:

“Zdravniki prihodnosti svojim pacientom ne bodo dajali farmacevtskih produktov, temveč bodo ljudi spodbujali k raziskovanju o zdravi hrani, energijah, miselnih in čustvenih vzorcih, ki vplivajo na dobro počutje in iskanju vzrokov za težave.”

Dobra novica je, da takšna znanja že obstajajo. Sama sem šla skozi izkušnjo raka. Ker sem se v naprej učila različne tehnike naravnega zdravljenja, sem ob soočenju z gensko pogojenim rakom že vedela kaj narediti. Vse moje prednice so za rakom umrle. Sem prva, ki je preživela in tudi prva, ki se nisem zdravila s kemoterapijo, hormonsko terapijo in obsevanjem, temveč sem uporabila svoje znanje.

Brez tega znanja, bi bila bosa in bi me lahko marsikdo naplahtal, in največkrat tudi ni učinka. Se strinjate?

Zamislite si, da imate tudi vi vse to znanje za sebe in o sebi… znate si pomagati, ko se slabo počutite. Bi bilo dobro?

Če vas zanima, kako sem se pozdravila, kaj sem naredila, kaj se uporabila, da imam rezultate – vas vabim, da se mi pridružite na brezplačnem webinarju 7. september ob 19:00.

Konkretno bom predstavila, kaj pomeni skrb za dobro počutje, kaj delam vsakodnevno, da dvigujem energijo, kako uskladim mojo energijo z energijo cilja, ki ga hočem uresničiti in kako skrbim za moje misli in čustva.

V nadaljevanju bom govorila tudi o detajlih, na katere morate biti še posebej pozorni, da boste lahko ustvarili temelj za uresničitev vaših ciljev in cilje tudi uresničili.

Skratka prejeli boste ogromno koristnih informacij in praktičnih znanj.

Če želite napredovati v vaših sposobnostih skrbi za sebe in svoje dobro počutje ter uresničiti svoje cilje in sanje, se prijavite še danes.

Kdo bo vaš mentor?

Dr. Neja Zupan

NLP Trener, TFH Trener, CSO Terapevt, NLP Coach
Specialistka naravnega zdravljenja, svetovalka in doktorica znanosti

Dr. Neja Zupan je mednarodno certificirana inštruktorica, svetovalka in praktik metode Z dotikom do zdravja registrirana pri International Kinesiokogy Institute v Londonu. Je trener in praktik Osebne odličnosti (Nevro Lingvistično programiranje). Ima tudi mednarodni certifikat NLP Coach z diplomo NLP Univerze iz Kalifornije. Cetrifikat iz kranio-sakralne terapije je pridobila v Hologramu in Karuna Inštitutu v Angliji. Neja je študirala OM Kara Kriya Yoga pri nosilcu linije dr. Jonn Mumfordu, Swamiju Anandakapili.

Vendar je več kot vse diplome, certifikati in potrdila o njeni usposobljenosti vredno to, da je s pomočjo tega kar uči sama premagala raka in tudi številne druge zdravstvene izzive. Za rakom so pomrle vse njene prednice po materini strani, ona pa se je odločila za naravno pot in zmagala. Dr. Zupan dela kar govori.

Pridružite se nam na brezplačnem webinarju !

Naslov

Bičkova ulica 17
4000 Kranj

Telefon

040 370 930
(+386) 40 370 930

Email

info@bisernica.si