Prednaročila

DO 3. JUNIJA 2024

5 ključev zdravja

Odkrij potencial naravne ozdravitve in vitalnosti.

Pet ključev zdravja je očarljiv vrtinec znanja, tehnik in modrosti, kjer boš dobil dostop do več kot 30 let mojega znanja in izkušenj s področja tradicionalnih pristopov naravnega zdravljenja iz vzhoda, ki se prepletajo s spoznanji zahodne medicine ter mojimi osebnimi izkušnjami.

Skupaj bomo odkrivali konkretne tehnike, kako se lahko osvobodiš zgodb, ki te definirajo, in začneš živeti novo, pozitivno ter močno pripoved svojega življenja. Bodi pripravljen, da bova skupaj našla preproste a globoke razlage, od kod izvirajo bolezni, ter kako jih lahko ozdraviš na naraven in enostaven način.

Do 3. junija poteka akcija naročiš 3 knjige, plačaš le 2.

Akcija poteka na že znižano/prednaročniško ceno knjige.

Postani zdravilo zase

V knjigi boste spoznali konkretna orodja in različne pristope k razumevanju vzrokov zdravstvenih težav ter kako jih lahko premagamo na naraven način. Razkrila vam bom tudi, kako sami pridete do podzavestnih vzorcev misli, čustev in energijskih blokad, ki lahko povzročajo trpljenje in zasenčijo vaše življenje.

Ko boste spoznali, kaj vam jemlje energijo, boste postavljeni pred odločitev – ali boste živeli na stari način ali pa boste prevzeli odgovornost za svoje življenje in ga začeli spreminjati na bolje, tako da boste dvigniti energijo ter aktivirati svoje potenciale za samoozdravljenje.

Naroči knjigo v prednaročilu in
izkoristi ugodnost

Cene v prednaročilu veljajo do 3. junija 2024.
Izid knjige je predviden konec maja.

Do 3. junija poteka akcija naročiš 3 knjige, plačaš le 2.

Akcija poteka na že znižano/prednaročniško ceno knjige.

Cene v prednaročilu veljajo do 3. junija 2024.
Izid knjige je bil 31. 5. 2024

Izid elektronske knjige bo predvidoma v juliju.

V TEJ KNJIGI

Nauči se, kako …

  celostno pristopaš k naravnemu zdravljenju

 prepoznaš prve znake, ki predstavljajo začetne simptome bolezni

 najdeš vzroke za nastanek bolezni ter jih odpraviš

 se kot terapevt opolnomočiš, da lahko še bolj učinkovito pomagaš ljudem do njihove trajne ozdravitve

NAUČI SE TUDI …

 kako uporabljaš orodja, s pomočjo katerih “govoriš s podzavestjo”

 kje so točke, ki iz limfe, živčnega sistema in vezivnega tkiva sprostijo ujete energijske in čustvene travme

 kako medsebojno povezati in uravnovestiti svoj energijski, čustveni, umski in fizični del

DA BOŠ LAHKO …

 preventivno poskrbel za dobro počutje, energijo in zdravje sebe ter svojih domačih

 ohranil ali znova pridobil svoje zdravje, ter spet polno, svobodno zaživel brez omejitev, ki jih prinašajo slabo počutje, utrujenost ali bolezen

 dosegal še boljše rezultate kot terapevt, s tem ko boš bolj poglobljeno in celostno pristopil k težavam svojih strank.

Zaživi tudi ti življenje, ki si ga želiš živeti

Dovolite, da vam predstavim tri od svojih mnogih mentorirancev, ki so bili pripravljeni pod mojim vodstvom narediti korenite spremembe v svojem življenju in si ozdravili raka. Niso edini, so pa svojo zgodbo javno povedali na dogodku Praznujmo življenje, ki je bil 18. 11. 2023 na Bledu.

RECENZIJE

Prvi vtisi bralcev o knjigi

“Knjigo lahko označimo kot intelektualno pustolovščino, kjer se kaos surovega znanja spremeni v orodje pomoči. Med brskanjem po poglavjih knjige lahko odkrijemo nove perspektive, nove povezave za pomoč pri terapiji in širjenju svojih obzorij.”

VLASTA MLAKAR, Wellness/Healthness trenerka

“Takšnih knjig, kakor je ta, ki bi vsebovale v praksi preizkušene učinkovite metode za modernega človeka je malo. Napotki k uporabnim tehnikam iz te knjige so namenjeni tako terapevtom, kot tudi tistim, ki se terapirate sami.”

DOC. DR. MIHAEL MUNDA, MD

“V kolikor imate doma v roki katerokoli knjigo dr. Neje Zupan, potem ste prav gotovo že na pravi poti, poti do zdravja. Ob upoštevanju priporočil iz knjige in izvajanju protokolov bo vaše počutje boljše in pot do zdravja trasirana.”

MOJCA MIKEC, delovna terapevtka

“V knjigi so podana orodja in različni pristopi k spoznavanju vzrokov zdravstvenih težav in kako jih rešiti, kako priti do podzavestnih vzorcev misli, čustev in energijskih blokad, ki povzročajo trpljenje in grenijo marsikatero življenje. Ko spoznamo, kaj nam jemlje energijo, je samo še odločitev, ali bomo živeli na star način ali začnemo svoje življenje spreminjati na bolje, dvigovati energijo in aktivirati naš samoozravitveni potencial.”

MATEJA ŠUBIC, terapevtka naravnega zdravljenja

Ta knjiga je prelomen in neprecenljiv vir za vsakogar, ki krmari po kompleksni pokrajini kroničnih in avtoimunskih bolezni. Združuje znanje, empatijo in praktične strategije za pomoč terapevtom in pacientom, da se s temi izzivi soočajo s pogumom in upanjem. Dr. Neja Zupan je ustvarila mojstrovino, ki presega meje konvencionalne terapije, zaradi česar je nepogrešljivo orodje za razumevanje, obvladovanje in končno premagovanje kroničnih in avtoimunskih izzivov.

SONJA GORENC, Life Coach

Ste odločeni, da je čas, da sebe postavite na prvo mest, prevzamete
odgovornost za svoje zdravje in spet polno (ZA)ŽIVITE?

Cene v prednaročilu veljajo do 3. junija 2024. Izid tiskane knjige je predviden konec maja.