Potek razstrupljanja

Edinstven program Bisernica.si za razstrupljanje in prebavo, ki deluje v treh fazah

  1. priprava
  2. čiščenje
  3. obnavljanje

AD1.
Prva faza je štiridnevno predčiščenje, v katerem bomo prebavni trakt zmehčali z zelišči in razbremenili s hrano, ki ima malo maščob in veliko vlaknin. To bo tudi razredčilo žolč in pomagalo pripraviti žolčni kanal in kanal trebušne slinavke, da bosta dobro prevodna, ker se sicer z neprimernim življenjskim slogom lahko zamašita. Odprli bomo tudi kanale za razstrupljanje
v limfi, tkivih, sklepih, maščobnih celicah in krvi, s čimer se očistijo in pripravijo na vnos toksinov.

AD2.
Drugo fazo lahko opišem poetično kot namestitev čistilcev po celem telesu, ki bodo začeli delati globinsko čiščenje. Traja 10-21dni. Telo napolnimo s snovmi na katere se lepijo toksične snovi in pomikamo vse snovi iz maščobnih celic v debelo črevo za odstranitev. V tej fazi okrepimo delovanje jeter in žolčnika ter nadaljujemo s ponastavitvijo funkcije prebave in izločanja. Glavno čiščenje bo podprlo zdrav pretok limfe, uravnovesilo krvni sladkor in ponastavilo sposobnost izgorevanja v maščobi topnih toksinov še dolgo po končanem čiščenju.

AD3.
V tretji fazi, ko se prebavni trakt očisti in ponastavi, se bomo osredotočili na obnavljanje prebavnega ognja. Faza 3 zagotovi postopno uvajanje v vsakodnevni način življenja, ki podpre vaše bolj zdrave navade.

Prvi del ponastavitve črevesja je polnjenje črevesja s kisikom.
Drugi del je poljnjenje jeter z oljem.

Vaša košarica
Niste izbrali izdelka.
Nadaljuj z nakupovanjem
0