Program NI stradanje!

Po letih preizkušanja različnih postopkov za razstrupljanje sem ugotovila, da je stradanje zelo neučinkovit način razstrupljanja. Pravzaprav je stradanje eden najzanesljivejših načinov, ki telo prisili, da se vklopi alarm “delovanje v izrednih razmerah“. V tem načinu se telo oprime maščobe kot goriva za preživetje in se skupaj z njo oklepa toksinov. Poleg tega se vklopijo mehanizmi v nadledvični žlezi, ki sprožijo delovanje adrenalina za preživetje, ta pa celotno telo popelje v neprestano stanje pripravljenosti boj ali beg, kar pomeni da telo v tem stanju troši veliko energije. Iz vidika Tradicionalne Kitajske Medicine zato govorimo o izčrpanju ledvičnega Qi ali vitalne energije v telesu.

Preprost način gledanja na delovanje energije v kitajski medicini je razmišljanje o loncu enolončnice na tabornem ognju. Ogenj na dnu predstavlja naš ledvični Yang Qi (nadledvične žleze), lonec predstavlja Qi vranice (prebavna energija), para pa je pljučni Qi (dih). Vsi imajo svojo vlogo pri ustvarjanju in širjenju energije po telesu.

V idealnem primeru naše telo poganja hrana, ki jo zaužijemo. Dobra prehrana, ki vstopi v lonec, se prebavi in ​​absorbira s pomočjo Ledvične Qi energije in se porazdeli po telesu s pomočjo Lung Qi. To nam daje jasno energijo, ki jo potrebujemo za preživetje dneva. Prava hrana in počitek omogočata, da se telo obnovi po dnevu.

Ko poskušamo delovati brez ustreznega “goriva” (hrane) ali/in se prisilimo delovati utrujeni, pride do iztrošenja energije.

Z vidika ajurvede in tradicionalne kitajske medicine stradanje preveč močno spodbuja gorenje ognja in hitro troši naš rezervoar življenjske energije.

Resnica je, da se mora telo počutiti varno za učinkovito kurjenje maščob in razstrupljanje.

Na tem načelu temelji razstrupljanje v Bisernici.

Skozi metodično pripravljeno hranilno prehrano in nekatere preverjene tehnike življenja, ki jih lahko izvaja vsak, pripravimo telo in živčni sistem do tega, da je stresne vojne konec in da je varno kuriti maščobe in sproščati stare toksine. Poleg tega, da ste ves čas nahranjeni in imate dovoljenje, da jeste toliko, kot je potrebno, da ostanite siti. polni,

Čeprav je v fazi razstrupljanja glede na ajurvedo najbolj priporočljivo jesti zelo prekuhan riž, pa boste v programu dobili še druge ideje, kaj lahko jeste, če se počutite lačni. Vedno imejte v mislih, da četudi ne jeste samo riž, je najbolj pomembno, da je telo sproščeno in tako voljno sprostiti toksine.

Po vsakem čiščenju in razstrupljanju bo telo postajalo čistejše in bo bolje delovalo.

Vaša košarica
Niste izbrali izdelka.
Nadaljuj z nakupovanjem
0