Razstrupitev telesa

Neja je na operacijo pristala, ker je rak hitro napredoval (agresivna oblika žleznega hormonskega odvisnega raka); odločila se je, da je treba žarišča zelo hitro odstraniti, odklonila pa je kemoterapijo, obsevanje in hormonsko terapijo. Potem je uporabila vsa svoja znanja. Verjame, da ne bi prenesla vseh postopkov uradne medicine, če bi šla skoznje. Razstrupila je telo, opravila čiščenje črevesja, jeter, ledvic, želodca, pljuč … Črevo, denimo, je očistila z določenimi jogijskimi tehnikami in klistirjem, jetra s klistirjem in z Glauberjevo soljo, grenivko in olivni oljem. Pila je različne zeliščne čaje in sokove. Prijateljica, ki ji je pomagala delati »detokse«, se je čudila, kako je lahko zbolela za rakom, saj je pH njenega telesa znašal 7,2, kar pomeni, da je imela bazično telo. 

Še bolj je začela paziti na prehrano, čeprav se je že prej zdravo prehranjevala. Uživala je samo živo, presno hrano, s posebnim namenom, da bi nahranila žive celice. »V sedmih letih se vse celice v telesu zamenjajo, če jim dajemo hrano. Če jim je ne dajemo, pa prej odmrejo. Poškodovane celice se hranijo predvsem s predelano hrano, in če jim te ne damo, bodo prej umrle. Hrane ne dajemo njim, ampak samo živim celicam; žive celice bodo pojedle solato, bolne pa se bodo hranile s sladkorjem. Ampak sladkorja jim nisem dala. Izjemno malo sadja sem uživala. Pri vseh avtoimunih boleznih sladkor ne pride v poštev. Vse maščobe morajo biti naravno pridelane. Posebej zase sem na Hrvaškem naročala bučno olje, v Avstriji pa laneno, ker vsebujeta veliko beljakovin in omega-3 maščob,« pojasnjuje.« 

Najprej je uživala samo presno hrano, da je bilo v telesu večino živih celic. Potem je morala telo okrepiti, za kar pa samo zelenjava ni zadoščala. Za krepitev krvi je z mešalnikom zmiksala surova jetra in jih popila. »To so delali že Indijanci,« pove Neja in nadaljuje: »Seveda pa je treba poznati izvor mesa in vedeti, kaj je žival jedla. Če je jedla silirano hrano, če je bila podvržena hormonskim preparatom, zdravilom in drugim nezdravim stvarem, bomo ponovno zakisali telo«. Neja sedaj jé tudi kuhano hrano. Neja uživa večinoma zelenjavno hrano in občasno ghee in mleko. Pri hranjenju posluša svoje telo in če bi bilo potrebno, bi pojedla tudi meso. 

Razstrupitev telesa - Bisernica

Razstrupitev telesa

Neja je na operacijo pristala, ker je rak hitro napredoval (agresivna oblika žleznega hormonskega odvisnega raka); odločila se je, da je treba žarišča zelo hitro odstraniti, odklonila pa je kemoterapijo, obsevanje in hormonsko terapijo. Potem je uporabila vsa svoja znanja. Verjame, da ne bi prenesla vseh postopkov uradne medicine, če bi šla skoznje. Razstrupila je telo, opravila čiščenje črevesja, jeter, ledvic, želodca, pljuč … Črevo, denimo, je očistila z določenimi jogijskimi tehnikami in klistirjem, jetra s klistirjem in z Glauberjevo soljo, grenivko in olivni oljem. Pila je različne zeliščne čaje in sokove. Prijateljica, ki ji je pomagala delati »detokse«, se je čudila, kako je lahko zbolela za rakom, saj je pH njenega telesa znašal 7,2, kar pomeni, da je imela bazično telo. 

Še bolj je začela paziti na prehrano, čeprav se je že prej zdravo prehranjevala. Uživala je samo živo, presno hrano, s posebnim namenom, da bi nahranila žive celice. »V sedmih letih se vse celice v telesu zamenjajo, če jim dajemo hrano. Če jim je ne dajemo, pa prej odmrejo. Poškodovane celice se hranijo predvsem s predelano hrano, in če jim te ne damo, bodo prej umrle. Hrane ne dajemo njim, ampak samo živim celicam; žive celice bodo pojedle solato, bolne pa se bodo hranile s sladkorjem. Ampak sladkorja jim nisem dala. Izjemno malo sadja sem uživala. Pri vseh avtoimunih boleznih sladkor ne pride v poštev. Vse maščobe morajo biti naravno pridelane. Posebej zase sem na Hrvaškem naročala bučno olje, v Avstriji pa laneno, ker vsebujeta veliko beljakovin in omega-3 maščob,« pojasnjuje.« 

Najprej je uživala samo presno hrano, da je bilo v telesu večino živih celic. Potem je morala telo okrepiti, za kar pa samo zelenjava ni zadoščala. Za krepitev krvi je z mešalnikom zmiksala surova jetra in jih popila. »To so delali že Indijanci,« pove Neja in nadaljuje: »Seveda pa je treba poznati izvor mesa in vedeti, kaj je žival jedla. Če je jedla silirano hrano, če je bila podvržena hormonskim preparatom, zdravilom in drugim nezdravim stvarem, bomo ponovno zakisali telo«. Neja sedaj jé tudi kuhano hrano. Neja uživa večinoma zelenjavno hrano in občasno ghee in mleko. Pri hranjenju posluša svoje telo in če bi bilo potrebno, bi pojedla tudi meso.