Vzorci delovanja

Da začnemo uporabljati močno elektromagnetno polje, je najprej pomembno vedeti, da ljudje delujemo naučeno. To strokovno v znanosti osebne odličnosti imenujemo tudi »da delujemo po vzorcih«, ki smo se jih naučili. Zato je naša sposobnost prepoznavanja vzorcev bistvo naše sposobnosti učenja.

Vzorci delovanja so zavedni in nezavedni, zato je pomembno raziskovati sebe, da odkrijemo kaj nas upravlja, zakaj se odločamo kot se odločamo, kakšna čustva nas ženejo. Vzorce, ki imajo rezultate, ki jih imamo radi, tudi radi ponavljamo. Pri vzorcih, ki imajo neljube rezultate, pa se vprašamo: »Kdo upravlja avtobus?«

Z raziskovanjem svoje notranjosti ugotovimo, kaj smo se v preteklosti (predvsem kot otroci) naučili in ali je takšen način delovanja za nas še primeren.

Ker živimo, kar mislimo, da smo, je pomembno, da postavimo standarde, kaj hočemo postati in prakticiramo nove standarde, nove navade in nove načine vedenja (KLIKNI https://www.youtube.com/watch?v=r2qOVW8N_v4). Veselje pride, ko živimo sebe. Umetnost življenja je, da vzorci delovanja niso nezavedni, temveč z njimi upravljamo sami in jih uporabimo, ko so potrebni.

»Pretvarjaj se, dokler ne osvojiš.«

Milton Erickson