Ljubezen do sebe

〉〉 Brezplačni webinar 〈〈

Limfa – tvoja tekočina življenja

Kako iz telesa odstraniti stresorje:

  • odpadne snovi
  • kemične substance
  • strupene snovi
  • hormone stresa?

Odgovor = spodbudite tok limfe.

Limfni sistem odstranjuje odpadke iz telesa, dovaja hranilne snovi do celic in pomaga imunskemu sistemu, da celice obrambnega sistema pridejo do vseh celic telesa.

Razumevanje limfnega sistema ponuja vpogled v globoko sposobnost telesa, da se nahrani, razstrupi, povrne življenjsko energijo in vitalnost.

Limfa ni samo tekočina, ki hrani. Ni samo nekaj, kar prenaša informacije po telesu. In ni le sistem, ki odnaša odpadke…

Vsako tkivo, snov v telesu ima tudi svoj duhovni pomen, ki se odraža skozi način razmišljanja in čustvovanja – vzorce delovanja.

Limfa obkroža vse celice telesa, zato “ima informacije” o vsem kaj se dogaja.

Ko očistite in spodbudite tok limfe, stare nakopičene energije in vzorci ne morejo več držati svoje strukture in se začnejo spreminjati.

Svoboda pride, ko spustimo stara prepričanja, zastarele vrednote in neuporabne identitete.

Si želite spremembe?

Za vas smo pripravili webinar v živo, na katerem smo praktično pogledali, kaj vse vpliva na tok limfe in kako z vajami in prehrano spodbudite tok limfe.

Za vse, ki ste zamudili webinar v živo, smo pripravili brezplačni posnetek webinarja!

Posnetek webinarja lahko pridobiš s prijavo spodaj.

Posnetek webinarja bo brezplačno na voljo le do nedelje, 23.1. 2022.

Vaš mentor je dr. Neja Zupan !!

Kakovostne informacije

Kako do zdravja in uspeha?

Tomas Edison, izumitelj žarnice, je rekel:

“Zdravniki prihodnosti svojim pacientom ne bodo dajali farmacevtskih produktov, temveč bodo ljudi spodbujali k raziskovanju o zdravi hrani, energijah, miselnih in čustvenih vzorcih, ki vplivajo na dobro počutje in iskanju vzrokov za težave.”

Dobra novica je, da takšna znanja že obstajajo. Sama sem šla skozi izkušnjo raka. Ker sem se v naprej učila različne tehnike naravnega zdravljenja, sem ob soočenju z gensko pogojenim rakom že vedela kaj narediti. Vse moje prednice so za rakom umrle. Sem prva, ki je preživela in tudi prva, ki se nisem zdravila s kemoterapijo, hormonsko terapijo in obsevanjem, temveč sem uporabila svoje znanje.

Brez tega znanja, bi bila bosa in bi me lahko marsikdo naplahtal, in največkrat tudi ni učinka. Se strinjate?

Zamislite si, da imate tudi vi vse to znanje za sebe in o sebi… znate si pomagati, ko se slabo počutite. Bi bilo dobro?

Če vas zanimajo programi, ki vsebujejo tehnike, napotke, recepte, vaje, ki preverjeno izboljšajo vaše zdravje, vas vabim v Zakladnico znanja.

NOVO! Parna kopel doma in programi za savnanje doma!

Več o Neji

Dr. Neja Zupan

NLP Trener, TFH Trener, CSO Terapevt, NLP Coach
Specialistka naravnega zdravljenja, svetovalka in doktorica znanosti

Dr. Neja Zupan je mednarodno certificirana inštruktorica, svetovalka in praktik metode Z dotikom do zdravja registrirana pri International Kinesiokogy Institute v Londonu. Je trener in praktik Osebne odličnosti (Nevro Lingvistično programiranje). Ima tudi mednarodni certifikat NLP Coach z diplomo NLP Univerze iz Kalifornije. Cetrifikat iz kranio-sakralne terapije je pridobila v Hologramu in Karuna Inštitutu v Angliji. Neja je študirala OM Kara Kriya Yoga pri nosilcu linije dr. Jonn Mumfordu, Swamiju Anandakapili.

Vendar je več kot vse diplome, certifikati in potrdila o njeni usposobljenosti vredno to, da je s pomočjo tega kar uči sama premagala raka in tudi številne druge zdravstvene izzive. Za rakom so pomrle vse njene prednice po materini strani, ona pa se je odločila za naravno pot in zmagala. Dr. Zupan dela kar govori.

Košarica
V košarici ni izdelkov.
Zapri to okno
0