Limfa

〉〉 Brezplačni webinar 〈〈

Limfa – tvoja tekočina življenja

2. DEL

Po uvodnem 1. webinarju o limfi – tvoji tekočini življenja pripravljamo nadaljevanje. Na 2. webinarju bomo podrobneje pogledali, kaj še lahko storimo za boljšo pretočnost limfe, na voljo pa bo tudi čas za vaša vprašanja.

Limfni sistem odstranjuje odpadke iz telesa, dovaja hranilne snovi do celic in pomaga imunskemu sistemu, da celice obrambnega sistema pridejo do vseh celic telesa.

Razumevanje limfnega sistema ponuja vpogled v globoko sposobnost telesa, da se nahrani, razstrupi, povrne življenjsko energijo in vitalnost.

Limfa ni samo tekočina, ki hrani. Ni samo nekaj, kar prenaša informacije po telesu. In ni le sistem, ki odnaša odpadke…

Vsako tkivo, snov v telesu ima tudi svoj duhovni pomen, ki se odraža skozi način razmišljanja in čustvovanja – vzorce delovanja.

Limfa obkroža vse celice telesa, zato “ima informacije” o vsem kaj se dogaja.

Ko očistite in spodbudite tok limfe, stare nakopičene energije in vzorci ne morejo več držati svoje strukture in se začnejo spreminjati.

Svoboda pride, ko spustimo stara prepričanja, zastarele vrednote in neuporabne identitete.

Želite vedeti več o limfnem sistemu?

Spremljajte nadaljevanje webinarja Limfa – tvoja tekočina življenja, ki bo potekal v nedeljo 13.2.2022 ob 19h.

Zoom povezavo do webinarja v živo lahko pridobiš s prijavo spodaj.

Brezplačni webinar Limfa tvoja tekočina življenja II. del bo potekal v nedeljo, 13.2.2022 ob 19h

Vaš mentor je dr. Neja Zupan !!

Kakovostne informacije

Kako do zdravja in uspeha?

Tomas Edison, izumitelj žarnice, je rekel:

“Zdravniki prihodnosti svojim pacientom ne bodo dajali farmacevtskih produktov, temveč bodo ljudi spodbujali k raziskovanju o zdravi hrani, energijah, miselnih in čustvenih vzorcih, ki vplivajo na dobro počutje in iskanju vzrokov za težave.”

Dobra novica je, da takšna znanja že obstajajo. Sama sem šla skozi izkušnjo raka. Ker sem se v naprej učila različne tehnike naravnega zdravljenja, sem ob soočenju z gensko pogojenim rakom že vedela kaj narediti. Vse moje prednice so za rakom umrle. Sem prva, ki je preživela in tudi prva, ki se nisem zdravila s kemoterapijo, hormonsko terapijo in obsevanjem, temveč sem uporabila svoje znanje.

Brez tega znanja, bi bila bosa in bi me lahko marsikdo naplahtal, in največkrat tudi ni učinka. Se strinjate?

Zamislite si, da imate tudi vi vse to znanje za sebe in o sebi… znate si pomagati, ko se slabo počutite. Bi bilo dobro?

Če vas zanimajo programi, ki vsebujejo tehnike, napotke, recepte, vaje, ki preverjeno izboljšajo vaše zdravje, vas vabim v Zakladnico znanja.

NOVO! Parna kopel doma in programi za savnanje doma!

Več o Neji

Dr. Neja Zupan

NLP Trener, TFH Trener, CSO Terapevt, NLP Coach
Specialistka naravnega zdravljenja, svetovalka in doktorica znanosti

Dr. Neja Zupan je mednarodno certificirana inštruktorica, svetovalka in praktik metode Z dotikom do zdravja registrirana pri International Kinesiokogy Institute v Londonu. Je trener in praktik Osebne odličnosti (Nevro Lingvistično programiranje). Ima tudi mednarodni certifikat NLP Coach z diplomo NLP Univerze iz Kalifornije. Cetrifikat iz kranio-sakralne terapije je pridobila v Hologramu in Karuna Inštitutu v Angliji. Neja je študirala OM Kara Kriya Yoga pri nosilcu linije dr. Jonn Mumfordu, Swamiju Anandakapili.

Vendar je več kot vse diplome, certifikati in potrdila o njeni usposobljenosti vredno to, da je s pomočjo tega kar uči sama premagala raka in tudi številne druge zdravstvene izzive. Za rakom so pomrle vse njene prednice po materini strani, ona pa se je odločila za naravno pot in zmagala. Dr. Zupan dela kar govori.