Ljubezen do sebe

 〉〉 14 DNEVNI IZZIV 〈〈

Kako izraziti ljubezen do sebe

Ljubezen do sebe je opredeljena kot »upoštevanje lastne sreče ali prednosti« in se razume hkrati kot osnovna človeška potreba in kot moralna napaka, podobna nečimrnosti in sebičnosti.

Zakaj je pomembna ljubezen do sebe? se boste morda vprašali. Za mnoge od nas morda ljubezen do sebe zveni kot razkošje in ne kot nuja ali kot novodobna muha za tiste, ki imajo preveč časa.

Ljubezen do sebe je pomembna za kvalitetno življenje. Vpliva na to, koga izberete za partnerja, na podobo, ki jo projicirate pri delu, in na to, kako se spopadate s težavami v svojem življenju. To je podlaga za vaše dobro počutje, zato je pomembno vnesti v svoje življenje prakso samo-ljubezni.

Ljubezen do sebe ni le stanje dobrega počutja. To je stanje hvaležnosti samega sebe, ki raste iz dejanj, ki podpirajo našo fizično, psihično in duhovno rast.

Ljubezen do sebe je dinamična; raste skozi dejanja, ki nas dvigajo.

Ko delujemo na načine, ki v nas širijo ljubezen do sebe, začnemo veliko bolje sprejemati svoje slabosti in svoje prednosti, manj potrebujemo razlagati svoje pomanjkljivosti, smo sočutni do sebe in do ljudi, ki se trudijo najti osebni smisel, smo bolj osredotočeni na naš življenjski namen in vrednote ter pričakujemo življenjsko izpolnitev z lastnimi prizadevanji.

Pridruži se nam na brezplačnem vodenem izzivu, v katerem bomo skupaj postavili temelje ljubezni do sebe, spoznali naše samosabotaže in preko vaj vzpostavili redno prakso samo-ljubezni.

Brezplačni Izziv bo potekal v živo preko spleta 2x tedensko – ponedeljek in petek. Povezavo do spletnega prenosa dobite na email po prijavi. Ostale dneve boste ustvarjali sami s pomočjo  nalog in usmeritev.

Po prijavi na email dobite tudi povezavo na datoteko za spremljanje rezultatov izziva.

Naložba v vaše dobro počutje, temelji za krepitev ljubezni do sebe in gojenje vztrajnosti!

Začnemo v ponedeljek, 24.1.2022.

Vaš mentor bo dr. Neja Zupan !!

Kakovostne informacije

Kako do zdravja in uspeha?

Tomas Edison, izumitelj žarnice, je rekel:

“Zdravniki prihodnosti svojim pacientom ne bodo dajali farmacevtskih produktov, temveč bodo ljudi spodbujali k raziskovanju o zdravi hrani, energijah, miselnih in čustvenih vzorcih, ki vplivajo na dobro počutje in iskanju vzrokov za težave.”

Dobra novica je, da takšna znanja že obstajajo. Sama sem šla skozi izkušnjo raka. Ker sem se v naprej učila različne tehnike naravnega zdravljenja, sem ob soočenju z gensko pogojenim rakom že vedela kaj narediti. Vse moje prednice so za rakom umrle. Sem prva, ki je preživela in tudi prva, ki se nisem zdravila s kemoterapijo, hormonsko terapijo in obsevanjem, temveč sem uporabila svoje znanje.

Brez tega znanja, bi bila bosa in bi me lahko marsikdo naplahtal, in največkrat tudi ni učinka. Se strinjate?

Zamislite si, da imate tudi vi vse to znanje za sebe in o sebi… znate si pomagati, ko se slabo počutite. Bi bilo dobro?

Če vas zanimajo programi, ki vsebujejo tehnike, napotke, recepte, vaje, ki preverjeno izboljšajo vaše zdravje, vas vabim v Zakladnico znanja.

Več o Neji

Dr. Neja Zupan

NLP Trener, TFH Trener, CSO Terapevt, NLP Coach
Specialistka naravnega zdravljenja, svetovalka in doktorica znanosti

Dr. Neja Zupan je mednarodno certificirana inštruktorica, svetovalka in praktik metode Z dotikom do zdravja registrirana pri International Kinesiokogy Institute v Londonu. Je trener in praktik Osebne odličnosti (Nevro Lingvistično programiranje). Ima tudi mednarodni certifikat NLP Coach z diplomo NLP Univerze iz Kalifornije. Cetrifikat iz kranio-sakralne terapije je pridobila v Hologramu in Karuna Inštitutu v Angliji. Neja je študirala OM Kara Kriya Yoga pri nosilcu linije dr. Jonn Mumfordu, Swamiju Anandakapili.

Vendar je več kot vse diplome, certifikati in potrdila o njeni usposobljenosti vredno to, da je s pomočjo tega kar uči sama premagala raka in tudi številne druge zdravstvene izzive. Za rakom so pomrle vse njene prednice po materini strani, ona pa se je odločila za naravno pot in zmagala. Dr. Zupan dela kar govori.

NOVO! Parna kopel doma in programi za savnanje doma!

Naslov

Bičkova ulica 17
4000 Kranj

Telefon

040 370 930
(+386) 40 370 930

Email

info@bisernica.si