BIOINFORMA

Z drugimi besedami bi jo lahko opredelili kot tehniko za
celostno obravnavo našega telesa.

Bioinforma predstavlja NOVOST na področju celostne obravnave človeka, ki temelji na testiranju energij in daje vpogled, kje je telo potrebno podpreti, da bo delovalo bolje.  

Po opravljeni analizi telesa nadalje uporabljam širok nabor znanj ter osebnih izkušenj, da podprem vaš premik v zdravju in dobremu počutju. Pomagam vam, da v kratkem času lahko raziščete in najdete korenine problema in imate dobre rezultate, ki trajajo.

Celostna obravnava

Osnova je izpolnjen vprašalnik, nato se izvede analiza z napravo Sensitive Imago.

Sledi pregled rezultatov, kjer vam razložim kje so manjki ali viški energije, na kaj to vpliva in kako se lahko manifestira v našem organizmu.

Svetovanje in priporočila

Osnova za svetovanje je vprašalnik, ki ga prejmete na vaš email naslov.

Priporočila, ki izhajajo iz vprašalnika, so pripravljena za vsakega posameznika posebej in jo prejmete na vaš email naslov.

Telefonski
posvet

Lahko tudi preko:

– Skype

– Zoom

Telefonski posveti se izvajajo po predhodnem dogovoru termina.

1. Celostna obravnava

Ko se naročite na obravnavo, boste najprej prejeli vprašalnik, da ga izpolnite. Vaši odgovori so podlaga za pripravo nadaljnjih korakov za srečanje. Na srečanju s pomočjo testiranja energij dobite vpogled v vaše biopolje. Rezultati pokažejo, koliko energije je v posamezni strukturi v telesu. Kadar je v strukturi manjko energije, je ta bolj podvržena funkcijskim in organskim težavam. Ko ugotovimo kje v telesu je pomanjkanje energije in kaj pomanjkanje povzroča, lahko pripravim povzetek svetovanja s predlaganim programom za preventivno skrb za vaše telo.

Naravni proces podpore zdravju se razlikuje od zdravljenja s farmacevtskimi sredstvi. Pri naravnem procesu podpore zdravju krepite samoozdravitvene potenciale 

Ker naravni proces podpore zdravljenju prebuja samoozdravitveni potencial v posamezniku svetujem, da sledite predlogom vsaj 6 mesecev in tekom tega obdobja tudi redno hodite na kontrolna testiranja najmanj na vsaka 2 meseca. Le s svojo lastno izkušnjo boste ugotovili, kaj vašemu telesu bolj ustreza, da v sebi ohranjate dobro počutje, ravnovesje energij in vitalnost.

Kontrolni pregledi so namenjeni temu, da ugotovite kje ste in s pomočjo testiranja vidite spremembe v vas. Kontrolni pregledi so namenjeni tudi temu, da prilagodimo program, če je potrebno za vašo vitalnost, dobro počutje, visoko energijo in dobro delovanje imunskega sistema. 

Redna cena: 68 EUR  

Trajanje: 50 min 

Osnova je izpolnjen vprašalnik, nato se izvede analiza z napravo Sensitive Imago. Nato gremo skupaj čez rezultate, kjer vam razložim kje so manjki ali viški energije, na kaj to vpliva in kako se lahko manifestira v našem organizmu. Po obravnavi prejmete posnetek obravnave v trajno rabo.

2. Svetovanje s priporočili

Osnova za svetovanje je vprašalnik, ki ga oseba pošlje nazaj in ga pred dogovorjenim terminom analiziram. Priporočila, ki izhajajo iz vprašalnika, so pripravljena za vsakega posameznika posebej in jo prejmete na mail v obliki pdf datoteke.

Vsebuje pa:

 • moja najboljša priporočila za spodbuditev vašega imunskega Sistema, za vašo vitalnost in visoko energijo
 • priporočila glede prehranskih dodatkov (glede na rezultat pregleda z BioInforma napravo)
 • nasvete glede ustrezne hrane in pijače za vase telo ter nekaj odličnih receptov za pripravo hrane, ki vam pomaga k ozdravitvi, nahrani vaše telo in stimulira vaš imunski sitem
 • preproste vaje za zmanjšanje stresa in dobro počutje
 • namige za zdravo življenje
 • iVitalis vaje= preproste energijske vaje da boste zgledali dobro in se počutili odlično, hkrati pa podprli svojo vitalnost.
 • moja najboljša priporočila za dobro počutje in ugodje.
 • slike s predstavitvijo energijskega stanja organov,
 • natančno analizo rezultatov testiranja,
 • motivacijski opis stanja,
 • vključeno e-mail svetovanje 14 dni po dnevu odpošiljanja pdf analize in predlogov na email, maksimalno 2 emaila na teden

Redna cena: 98 EUR  

Priporočila prejmete v 7 delovnih dneh po naročilu.

Osnova je izpolnjen vprašalnik, nato se izvede analiza z napravo Sensitive Imago. Nato gremo skupaj čez rezultate, kjer vam razložim kje so manjki ali viški energije, na kaj to vpliva in kako se lahko manifestira v našem organizmu. Po obravnavi prejmete posnetek obravnave v trajno rabo.

3. Telefonski posvet

Telefonski posveti se izvajajo po predhodnem dogovoru termina.

Lahko tudi preko:

– Skype

– Zoom

Redna cena: 34 EUR  

Trajanje: 30 min