3-DNEVNI IZZIV

Mojster

MANIFESTACIJE

Naredi preboj v 3 dneh! Osvobodi se blokad, s transformacijo svojega telesa aktiviraj moč pete dimenzije in začni lahkotno manifestirati uspeh, zdravje in ljubezen. Uresniči vse svoje želje v 2024!

Postani mojster

MANIFESTACIJE

Odkrij potencial naravne ozdravitve in vitalnosti.

Draga močna ženska, dobrodošla v svetu transformacije!

Veš, na poti osebnostne rasti smo vsi kdaj na točki, ko se nam zdi, da so določene stvari zacementirane na mestu, kljub vsem delavnicam in seminarjem, ki smo jih že obiskali. Imaš tudi ti kakšen tak izziv, morda z denarjem, v odnosih ali z zdravjem? Kje ti čutiš, da si “obtičala”?

V tem 3-dnevnem izzivu bom z vami delila rešitev, ki sem jo preizkusila sama, ko sem bila soočena z mnogimi diagnozami in ozdravela in s katero si uspešno pomagajo tudi moji klienti. Rešitev, ki jo bom razkrila deluje, ne glede na to ali se želiš ozdraviti, ustvariti obilje, ohraniti tvoje telo mladostno, ustvariti harmonične odnose ali tvojega sanjskega partnerja, ali osebnostno in duhovno napredovati hitreje in imeti izjemne rezultate, ker je temelj manifestacije energija. Odkrila boš, kako tvoje telo lahko postane prevodnik za energije visoke vibracije 5. dimenzije in kako odstraniš blokade, ki vplivajo na vse vidike tvojega življenja. Tudi na tvojo sposobnost manifestacije.

Pridruži se nam, dvigni svojo frekvenco, očisti notranje blokade in začni ustvarjati življenje, ki ga želiš živeti. Sprejmi izziv in postani najboljša verzija sebe, privlačna za vse, kar si želiš pritegniti v svoje življenje.

Veselim se, da pohitriva čas tvoje preobrazbe!

Toplo dobrodošla,

Je tvoje telo odprto za manifestacijo?

Če vseskozi delaš na sebi ali si šla skozi več programov in imaš še vedno iste izzive v odnosu z denarjem, v odnosih, v zdravju, je to verjetno zato, ker nisi prišla do bistva težave in telo ni odrto za manifestacijo.

ali je tvoje telo odprto za manifestacije ali ne,
je odvisno od energijE v tvojem telesu!

Poglejva nekaj primerov, različne frekvenca energije, ki jo imamo lahko v našem telesu.
Katera frekvenca je bližje tvoji?

KAKŠNO ENERGIJO PRINAŠAŠ V POSEL?

A. V vsakem trenutku si povezana s seboj, navdušena, polna energije in sproščena.

B. Tresoča, prestrašena, z mislimi, kako nisi dovolj dobra, si nesigurna v to, kar boš povedala. Sprašuješ se, »ali boš sploh kaj rekla«.

 

KAKŠNO ENERGIJO IMAŠ V ODNOSU DO ŽIVLJENJA?

A. Hvaležna si za vse kar že imaš, kako čudovita si, ker lahko ustvarjaš več iz svoje povezanosti s seboj in svoje notranje želje in navdušenja ter čutiti zaupanje, da božanska inteligenca deluje skozi tebe prav zdaj v tvoje najvišje dobro

B. Si brez denarja, v pomanjkanju ali občutku, da ti denar kar odteka skozi roke in moraš vedno bolj delati, da ga imaš, se moraš vedno bolj podrejati zunanjim zahtevam, da dobiš pohvalo in odobravanje.

KAKŠNA JE FREKVENCA TVOJE ENERGIJE V LJUBEZNI?

A. Ne zadovoljiš se z manj, postavljaš svoje standarde življenja in po njih živiš ter gojiš ljubezen do sebe.

B. V svoje življenje ponovno pritegneš podobnega človeka kot je bil tvoj ex… in ne nehaš hrepeneti po čudovitem partnerskem odnosu, ljubezni in povezanosti. je vedno v tvoji energiji, v frekvenci tvoje energije v tvojem telesu.

 

KAJ PA PRI ZDRAVJU?
A. Si zdrava, polna energije, smeha, ustvarjalnih idej, povezana s svojim bistvom in na poti izpolnjevanja svojega dušnega poslanstva.

B. V telesu čutiš različne simptome: vetrove, prehlad, napenjanje, menopavzne valunge, boleče menstruacije, bolečine v sklepih, nespečnost, utrujenost, izgorelost, izpadanje las, lomljenje nohtov, pomanjkanje energije, nezadovoljstvo, čustvena nihanja, zaskrbljenost, strah, tesnobo, žalost, obup, pasivnost, nemotiviranost, otopelost, nervozo.

SI VEDELA, DA SE Energija tvojih izbir, odločitev, zadovoljstva, počutja, čustev, misli, izpolnjenosti in kvalitete življenja VEDNO zapiše v tvoje telo in se odrazi tako na tvojem telesu kot v tvojem življenju – zdravju, denarju, odnosih, poslovnemu uspehu. Telo z nizko frekvenco energije ne more manifestirati. NAUČIM TE, KAKO LAHKO TO SPREMENIŠ.

V 3 dneh se boš s pomočjo praktičnih
in preizkušenih vaj naučila kako …

Ta mini serija je odlična odskočna deska za uresničitev tvojih sanj v novem letu, naj bo to na poslovnem ali osebnem področju: uspešnost podjetja je odvisna od tebe, zdravje je odvisno od tebe, dobri medosebni odnosi in privlačnost za ljubezen tvojega življenja je odvisno od tebe.

… zato da boš lahko

Izkoristi priložnost! Odkrij, kaj ti preprečuje živeti izpolnjeno življenje, imeti energijo, zdravje, čas in denar. Prepoznaj svojo lastno vrednost in jo zasidraj v svojem energijskem polju, da to čutijo tudi drugi. Postani prevodnik frekvenc 5 dimezije, ki so magnet za obilje.

To so veščine, ki ti bodo pomagale, da se boš bolje spoznala in boš lahko naredila jasno razmejitev kdo si bila in z 2024 stopila v novo verzijo sebe.

Pridruži se nam, začnemo že 27. 12. 2023

Ko se odločiš investirati vASE, v svoje veselje, v dobro počutje, v čudovite odnose,
zdravje čustev in živčnega sistema, v uresničitev tvojih sanj in začneš ustvarjati
življenje po svoji meri, lahko živiš, kar TI želiš!

Zaživi tudi ti življenje, ki si ga želiš živeti

Dovolite, da vam predstavim tri od svojih mnogih mentorirancev, ki so bili pripravljeni pod mojim vodstvom narediti korenite spremembe v svojem življenju in si ozdravili raka. Niso edini, so pa svojo zgodbo javno povedali na dogodku Praznujmo življenje, ki je bil 18. 11. 2023 na Bledu.

Pridruži se nam na 3-dnevnem izzivu, naredi prvi korak do življenja, ki si ga TI želiš živeti. Nauči se prepoznati svoje blokade pri manifestaciji, dvigniti energijo in v svoje življenje privabiti VEČ, več obilja, zdravja, boljše osnose … več življenja.

Program in potek izziva

Jaz že komaj čakam, da ti pokažem, kako manifestiram vse v življenju, katere vaje uporabljam in kako.
V živo se bomo družili 3 dni prek ZOOM-a, vso vsebino pa bom delila s teboj v zaprti Facebook skupini, ki sem jo ustvarila posebej za ta program. Povezavo do skupine dobiš po nakupu vstopnice. V Facebook skupni bom objavila tudi vaje in te povabila, da deliš svoje misli in čutenja.

Priprava

3 dni pred dogodkom boste na svoj e-nalov dobili navodila s preprosto energijsko vajo, s katero se bosta vaše telo in um pripravila na naše druženje, da bo le-to zate čim bolj plodno, lahkotno in uspešno.

Dan 1

Največje napake/blokade pri manifestaciji
Sreda, 27. 12. 2023 od 19:30 do 20.15, ZOOM

Katere so največje in najpogostejše napake, ki jih delamo, ko poskušamo manifestirati in nas držijo na mestu? Vem kaj si v resnici želim? Naučila se boš, kako s preprostim a učinkovitom obredom postaviš jasen manifestacijski cilj, na katerem boš na tem izzivu tudi delala.

Dan 2

Kako praktično začutiš v telesu, kje je vibracija nizka in preprečuje dotok obilja.
Četrtek, 28. 12. 2023 od 19:30 do 20.15. ZOOM

Odprtost tvojega telesa za visoke vibracije energij 5 domenzije je ključ za uspešno manifestacijo. V drugem dnevu se bomo naučili, kako pri sebi prepoznaš, kje v telesu imaš blokade in kako te blokade sprostiš. Delali bomo s preverjenimi in praktičnimi energijskimi vajami, ki jih uporabljam pri delu z mentoriranci in v šoli Postani mojster zdravja. Cilj drugega dneva je uskladitev z energijami 5 dimenzije in ustvarjanje prostora za manifestacijo.

Dan 3

Identifikacija s ciljem in postavitev nove energije
Petek, 28. 12. 2023 od 19:30 do 20.15. ZOOM

Tretji dan je namenjen ustvarjanju idelanih, plodnih pogojev za našo manifestacijo, cilj, ki smo si ga zastavili prvi dan. Z odstranitvijo blokad v drugem dnevu smo ustvarili prostor, da lahko sedaj povabimo vanj veselje, ljubezen in hvaležnost, ki so temeljni kamni in predpogoj za manifetiranje. če je želena manifestacija seme, ki smo ga zasedajli, je naše telo zemlja, v kateri bo zrasla. naša moč in odgovornost je, da zemljo naredimo čim bolj plodno za našo manifestacijo.

Nakup vstopnice

Svojo vstopnico za dogodek kupite s klikom na gumb “ŽELIM VSTOPNICO”. Mesto bo rezervirano za vas, ko bo vstopnica plačana.

Če se prijavite in se vam podrejo plani, vračilo kupnine za vstopnico ni mogoče, je pa vstopnica prenosljiva in lahko namesto vas pride tudi kdo drug (zamenjavo osebe nam nujno sporočite vključno z njihovim kontaktnim podatkom).

Za vse dodatne informacije mi prosim pišite na e-naslov: info@bisernica.si

Se veselimo, da se vidimo.

Ozdravi na naraven način, Postani Mojster Zdravja
dr. Neja Zupan in tim dr. Neja Zupan Institute

Vaša mentorica na 3 dnevnem izzivu bom dr. Neja Zupan

Draga moja čudovita, močna ženska,

Pred nami je potovanje v notranje raziskovanje, transformacijo in odprtje v frekvenco pete dimenzije. Če telesu dovolimo vibrirati v tej višji energiji, se odpiramo bogastvu v denarju, zdravju in ljubečih odnosih. Sama sem prehodila pot od diagnoz do popolne izpolnjenosti in z veseljem delim to pot s tabo.

Investicija vase pomeni investicijo v svoje veselje, dobro počutje in uresničitev sanj. Ko se osvobodimo blokad, odpremo vrata vsestranske izpolnjenosti. Jaz in moji mentoriranci smo dokaz, da se lahko dvignemo iz najglobljih izzivov. Z odstranjevanjem ego smeti in negativnih čustev ustvarjamo življenje v peti dimenziji.

Ponosna sem nase in na svojo pot. Ta pot ni za vsakogar, ampak je le zate, če si odločena za preskok v višje dimenzije in iščeš orodje ter mentorstvo. V peto dimenzijo se dvignemo le s celim telesom, s popolnim zdravjem.

Postani Mojster Zdravja, če si že na poti raziskovanja sebe in čutiš klic srca, da pospešiš svoj prehod v peto dimenzijo. To je pot za tiste, ki si želijo rezultate in so pripravljeni narediti potrebne korake. Lahko te podprem na tvoji poti, da boš dosegla svoj največji potencial.

Pridruži se temu 3 dnevnemu potovanju in začuti, kaj vse je mogoče! Premakni se naprej, ustvari si življeja, ki si ga TI želiš živeti.