Postani Next

level terapevt

Dvignite svojo kariero na višji nivo in spoznajte navdihujoče možnosti življenja kot Next Level Holistic Praktik – izboljšajte rezultate svojih terapij ali odkrijte novo poklicno pot, ki vam lahko spremeni življenje.

V ponedeljek 20. 5. ob 19h – TALK SHOW s stokovnjakinjami za poslovni napredek ZA TERAPEVTE.

6 mesečno poglobljeno izobraževanje za terapevte, ki SI želite s celostnim pristopom Dvigniti svojo terapevtsko prakso na višji nivo IN VSE, KI SI TO ŽELITE POSTATI

SANJATE, DA BI POSTALI TERAPEVT?

Si želite nagrajujočo izpolnjujočo poslovno pot, ki bo obogatila vas in spreminjala življenja drugim

Imate močno željo pomagati drugim in spreminjati svet, vendar ne veste, kako to uresničiti?

Pridružite se dr. Neji Zupan v
NLHP® programu.

STE ŽE TERAPEVT?

Odkrijte 5 ključev zdravja, ki vam bodo pomagali postati izjemen terapevt

Spoznajte in osvojite edinstven in celostni pristop k terapiji NLHP®, ki združuje najnovejše znanstvene ugotovitve in modrostji tradicionalnih zdravilnih ved.

Ta močna kombinacija omogoča terapevtom, da dosežejo izjemne transformacije pri svojih strankah.
.

Next Level Holistic Protocol

terapevtski posel na višjem nivoju z izjemnimi
in trajnimi rezultati

Program Next Level Holistic Protocol® (NLHP®) je 6-mesečno poglobljeno izobraževanje za terapevte, ki združuje 25 let raziskovanje in dognanj dr. Neje Zupan. Program združuje najnovejše znanstvene ugotovitve prepletene z modrostmi tradicionalnih zdravilnih ved in s praktičnim znanjem in celostnim pristopom dosega izjemne in trajne rezultate pri svojih strankah ter tako dviguje terapevtsko prakso na višji nivo.

Odkrijte, ali je ta program za vas in pridobite odgovore na vsa vaša vprašanja, tako da se prijavite na neobezujoč, brezplačen klic, kjer pogledava, če in kako vam ta program lahko pomaga doseči želene cilje v vaši terapevtski karieri.

Zakaj postati NLH Praktik?

POMAGAJTE STRANKAM URESNIČITI OSUPLJIVO PREOBRAZBO

Delo s strankami pri iskanju korenin problemov, reševanju skoraj vseh težav, odpravljanju vzrokov problemov in spodbuditev toka življenjske energije za uresničitev ciljev. Največja napačna predstava o terapiji je, da je zapletena in dolgotrajna. Z NLHP® imate na voljo rešitev, usmerjeno v rezultate, ki lahko prinese globoke rezultate na telesnem in osebnem področju..

SVOBODA GLEDE DELOVNEGA ČASA IN LOKACIJE

Tretmaje lahko izvajate kjerkoli, saj imate orodje (svoje roke in glavo) vedno s seboj. Sami ste svoj šef; lahko delate, ko imate čas, prilagodljivo glede na družinske ali druge obveznosti. Sami odločate o svojem delovnem času, kdaj, kje in s kom boste delali.

SPREMENITE SVOJE STRAST V FINANČNO VARNOST

Kaj je lepšega, ko si sami določate, koliko boste zaslužili. Vsako jutro se prebudite v smiselno in namensko delo, ki ga imate radi in si zagotovite svojo finančno varnost. Tako podprete tudi svoj življenjski slog, ki ga imate radi.

NAREDITE NEKAJ DOBREGA ZA ČLOVEŠTVO

Človeštvo je v zdravstvni krizi. Namesto, da bi se iskalo vzroke za stanje, se v telo vnaša še več snovi, ki ne spadajo v telo. Pridružite se gibanju, ki pomaga spremeniti farmacevtski način zdravljenja v zdravljenje z naravo, katere del smo. Si lahko predstavljate pomembnejši namen od tega, da pomagate človeštvu do boljšega zdravja?

IZSTOPITE IZ MNOŽICE TERAPEVTOV

NLHP® je obsežen sklop znanj, različnih tehnik iz področja uporabne kineziologije, ajurvede, tradicionalne kitajske medicine, nutricionizma in budističnih duhovnih praks, ki se med seboj povezujejo v holistični pogled na človeka. NLHP® naravne terapevte opremi z znanji kako raziskati brezmejna kraljestva informacij o človeku.

PREDHODNA USPOSABLJANJA ZA TERAPEVTA SO ZAŽELJENA A NISO POTREBNA

Nič vas ne ovira, da bi uresničili svoj življenjski klic. Potrebujete le strast, empatijo in klic, da pomagate ljudem, ostalo vas naučimo mi. Mnogo naših certificiranih praktikov ni imelo predhodnih terapevtskih izkušenj ali usposabljanja za terapevta in so takoj dojeli bistvo zdravja in naravnega zdravljenja. Tisti, ki so imeli predhodno znanje pa so ga obogatili z novim MasterMindom.

Vas zanima več? Prijavite se na brezplačen posvetovalni klic in poiščemo odgovore na vsa vaša vprašanja:

Vaša mentorica bom

DR. NEJA ZUPAN

Dr. Neja Zupan, holistična terapevtka z več kot 25-letnimi izkušnjami, ustanoviteljica Next Level Holistic Protocola in vaša mentorica na poglobljenem izobraževanju.

Pozdravljeni,
moje ime je Neja Zupan. Sem svetovalka in mentorica naravnega zdravja, ter ustanoviteljica naprednih pristopov in izobraževanj za celostno zdravje, uspeh in finančno svobodo.

Sem duhovna zdravilka ter učiteljica z več kot 25 letnimi izkušnjami, ki že celo življenje kot goba vpijam nova znanja, iščem več, raziskujem, rastem, to je del mene. Nekaj me neomajno in odločno vleče naprej, globje, spodbuja… V dobrih 25-tih letih sem svoja znanja nadgrajevala in izpopolnjevala največ v tujini: znanje sem pridobivala v Indiji v enem najbolj prestižnih Ajurvedskih centrov na svetu, v Angliji sem študirala pri ustanovitelju metode Touch For Health, v ZDA pri ustanovitelju NLP, v Avstriji in Nemčiji pa sem poglabljala znanje Kineziologije in Tradicionalne Kitajske Medicine. Pot me je vodila tudi v Brazilijo, kjer sem svoje znanje dopolnila z domorodnimi pristopi vstopanja v višja stanja zavesti in še mnogo, mnogo več.

V svojem življenju sem uspešna. Ampak zame zdravje ni bilo nikoli samoumevno. Že od samega začetka sem se soočala z ogromno zdravstvenimi problemi: encefalitis, meningitis, močne alergije, dermatitis, zaprtje… Nazadnje pa je bil tudi rak. Za rakom so umrle vse moje prednice. Jaz sem prva, ki sem se ozdravila in prva, ki sem odklonila farmacevtski pristop.

Ozdravila sem se s tistim kar jaz učim druge in zmagala.

Tudi ti lahko osvojiš orodja, tehnike in znanja, ki so pomagala ozdraveti meni in od tedaj tudi mnogim mojim strankam, da boš lahko še bolje pomagal sebi, svojim najbližjim in vsem svojim strankam.

Toplo vabljen/a v program za Next Level Holistic Praktike, da skupaj v 6-tih mesecih vaš posel dvignemo na višjo raven, da boste lahko več pomagali, imeli trajnejše učinke in uspešen posel.

Pridruži se terapevtom,

ki že spreminjamo življenja ljudi na bolje
z NLHP pristopom

V 6 mesecih se boste naučili, kako …

Program NLHP vam bo dal vse, kar potrebujete, da postanete NEXTE LEVEL, uspešen in učinkovit holistični terapevt. Program je zasnovan tako, da vam omogoča pridobivanje teoretičnega znanja in praktičnih izkušenj.

  Razumeti človeka
Spoznajte anatomijo, fiziologijo in delovanje živčnega, endokrinega in imunskega sistema in se naučite vse o delovanju zavestnega in nezavednega uma, čustvih in kognitivnih procesih.

  Holistično podpreti zdravje
Spoznajte različne holistične pristope, kot so uporabna kineziologija, ajurveda, tradicionalna kitajska medicina, nutricionizem in budistične duhovne prakse ter osvojite razumevanje konceptov celostnega zdravja in ravnovesja med telesom, umom in duhom.

  Izvajati tretmaje – praktične veščine
Naučite se tehnik različnih holističnih pristopov in jih vadite na sošolcih, pod nadzorom mentorjev in s pomočjo posnetkov, s čimer boste razvili sposobnost varne in učinkovite uporabe teh tehnik.

 Komunicirati s stranko in ji svetovati
Naučite se aktivnega poslušanja, empatije in postavljanja močnih vprašanj, spoznajte pomen nedirektivnega svetovanja in ustvarjanja varnega prostora za stranke ter razvijte sposobnost vzpostavljanja in vzdrževanja terapevtske zveze.

  Promovirati svoje storitve na socialnih medijih
Naučite se poslovnih veščin, kot sta marketing in prodaja, spoznajte zakonodajo in etična načela holističnega zdravljenja ter razvijte sposobnost promocije svojih storitev in privabljanja strank.

Zato, da boste lahko …

  Izboljšali svoje terapevteske veščine in znanje in pomagali drugim lajšati simptome novodobnih virusov in kroničnih bolezni, kot so: rak, fibromialgija, mišična distrofija, povečan pritisk, holesterol, srčnožilne bolezni, migrene, vročinski oblivi in še več.

  dosegli boljše in trajnostne rezultate pri svojih strankah z obravnavo celotnega človeka – telesa, uma, duše in duha na naraven način.

  povečali svojo samozavest in kredibilnost kot terapevt.

  ustvarili uspešen, priznan in stabilen terapevtski posel.

Omejeno število mest, začnemo 3. junija 2024.

Pridruži se NLHP in spoznaj ter osvoji kodo zdravja

H.V.A.L.A.

V 6 mesecih se boste naučili, kako …

V programu NLHP boste spoznali in osvojili 5 aktivacijskih ključev, ki skupaj tvorijo edinstveno

kodo zdravja H.V.A.L.A.

H  HRANA kot zdravilo: nutricionizem in dietetika

V VITALNA energija

A  AJURVEDA

L  LIMFA: tekočina življenja

A  AKUPRESURNE točke

Koda zdravja H.V.A.L.A. preverjeno pomaga pri:

zdravljenju kroničnih obolenj in posledic novodobnih virusov, izjemne rezultate pa ima tudi pri težavah strank:

se težko fokusira
motnje s spominom
pekoč občutek v prsnem košu
pomanjkanje energije
težko dihanje
pogosta vnetja
bolečine v sklepih
bolečine v prsnem košu
alergije
kronična utrujenost
zadihanost

glavoboli
negativne misli
nihanje v razpoloženju
negativna čustva
izguba vonja in okusa
hitro utripanje srca
nespečnost
kožni izpuščaji
izpadanje las
težave z nohti
hitro staranje kože

MOČ kode zdravja

Ko bila v procesu ozdravljenja raka, nisem vedela, da sem našla ključ, ki deaktivira stare in poškodovane programe v DNK v celicah in aktivira nove frekvence v DNK v celicah.

Bilo je popolnoma spontano. Naravno mi je bilo, da sem si raka ozdravila z aktivacijo DNK-ja v celicah.

Začela sem pisati vse kar sem naredila pri mojem naravnem ozdravljenju raka in prišla do 5 AKTIVACIJSKIH KLJUČEV, ki:

  vplivajo na aktivacijo DNK v celici in s tem prebuditev zdravilnih frekvenc,

  popravijo napake

  dvignejo vibracijo in

  stimulirajo aktivacijo prej neaktivnih delov DNK.

Omejeno število mest, začnemo 3. junija 2024.

6 mesečni praktični mentorski

PROGRAM

za terapevte, ki si želite stopiti stopnico višje in
obvladati tehnike, ki jih znajo najboljši!

V sklopu 6-mesečnega NLHP programa, bomo skozi praktično delo osvojili
naslednje module, ki vam bodo pomagali ustavriti NEXT LEVEL terapevtski posel:

SKLOP TERAPEVTSKIH ZNANJ IN VEŠČIN

1. Os delovanja (um – telo): večina zdravstva se najprej loteva telesa in ne izvora. Program NLHP se ne začne pri simptomih, temveč išče vzrok. Pomeni dolgoročno odpravimo težave, ki bi se mogoče pojavile zaradi vzrokov.

2. Delovanje limfnega sistema: z vidika ajurvede in Tradicionalne kitajske medicine. Sproščanje strupov iz telesa, povečanje krvnega obroka in stimulacija živčnih končičev.

3. Pomen spodbujanja toka limfe: naša tekočina življenja. Spodbujanje toka globoke limfe, limfe v organih in tkivih.

4. Modrost prehranjevanja: osnove nutricionizma in dietetike za podporo dobremu počutju. MasterClass kuhanja in priprave zdrave hrane za naravno zdravljenje.

5. Meridianski sistem v telesu: energijski kanali, skozi katere se polnijo naše celice, lahko jih imenujemo vir življenja.

6. DNK in Morfogenetsko polje človeka: transformacija globoko organiziranega polja. Spoznavanje človeka kot celote in povezovanje teh nivojev – vzpostavljanje komunikacije znotraj človeka kot bitja.

7. Ključi za vrata do zdravja: 5 nivojev: fizični, čustveni, umski, energijski, duhovni. Naučite se bližnjic za učinkovito uravnoteženje dolgoročnih obremenjujočih vzorcev.

8. Naravna podpora čistilnemu procesu v telesu, čustvih in umu: iVitalis celostni dotok energije – z iVitalis vajami do energije

9. Celostni pristop k dobremu počutju: komunikacija, čuječnost, spremljanje, tretma, psihofizična podpora zdravju, notranji mir.

10. Vsak je celota: sistem, kjer stranko obravnavamo kot statistično številko nima rezultatov – preseganje okvirov, MasterMindset, osebna rast in zavedanje.

SKLOP POSLOVNIH ZNANJ IN VEŠČIN

TRENING KOMUNIKACIJSKIH VEŠČIN

6 ZOOM srečanj v katerih boste osvojili:

 • Vaje empatičnega poslušanja in vzpostavitev povezave s sogovornikom
 • univerzalni popis potreb in zadovoljitev vrednot skozi komunikacijo
 • izdelava načrta za ukrepanje, prijazne povezave in postavljanje meja v težkih pogovorih
 • Učinkovito opravičilo in nenasilna komunikacija
 • Oblikovanje povratne informacije in izdelava odzivnega načrta
 • Povzetek

 

 

Mentorica

Erika Kostanjšek

Erika Kostanjšek se ponaša z bogatimi izkušnjami vodenja. Razvila je vrhunske veščine komunikacije, ki se odražajo v uspešnem povezovanju, reševanju problemov in predanosti poslovnim partnerjem. Že več kot 28 let vodi podjetje z več zaposlenimi. 2017 je prejela nagrado Naj podjetnica leta. Komunikacijske veščine je pridobila skozi aktivno vlogo v Upravnem odboru Zbornice računovodskih servisov in moderiranja Kongresov izvajalcev računovodskih storitev kot tudi z delovanjem v največji mednarodni organizaciji za mreženje. Verjame v moč komunikacije kot orodja za gradnjo trdnih temeljev v poslovnem svetu.

TRENING MARKETINŠKIH VEŠČIN

4 ZOOM srečanja v katerih boste osvojili naslednje ključne elemente uspešne promocije:

 • Strategija blagovne znamke: Kaj je magnetna blagovna znamka, zakaj jo potrebujemo in kako jo zgradimo
 • Celostna podoba in smernice komunikacije: Oblikujmo vizualno podobo, ki bo pritegnila prave ljudi
 • Od marketinga do prodaje: na katere kanale se osredotočiti, o čem pisati in kako, kakšne slike, fotografije uporabimo in kje jih dobimo, da bomo magnetno pritegnili pozornost naše ciljne skupine in jih bomo navdušili za sodelovanje z nami.
 • Konkretni primeri aplikacije: Spletna stran, družbena omrežja, e-mail marketing …

Mentorica

mag. Maja Lapajne
Digitalni marketing za srčne podjetnike

Srčna marketingašica, ustvarjalna mentorica ter ustanoviteljica šole marketinga TVOJ POSEL. TVOJ BRAND, z več kot 20 let izkušenj v digitalnem marketingu in oblikovanju privlačnih blagovnih znamk. Bila je ena vodilnih za marketing v podjetju A1. Svoje znanje strne v jasne, enostavne in praktične korake, prilagojene samostojnim podjetnikom in malim podjetjem, ki si želijo povečati prepoznavnost ter prodajo na srčen in trajen način. Ponosna, da je njena mentoriranka Karmen Tomšič po zaključku programa prejela povabilo na umetniško razstavo v Miamiju, letos pa jo bomo lahko obiskali tudi v Londonu, Rimu in Parizu! TVOJ BRAND. TVOJA ODLOČITEV.

Omejeno število mest, začnemo 3. junija 2024.

Kako bo potekalo naše mentorsko izobraževanje s celostnim pristopom tekom 6-tih mesecev

UVODNO SREČANJE
3. 6. 2024, Zoom, Srečanje cele skupine z mentorico dr. Nejo Zupan

Dostop do učilnice, pričetek individualnega spoznavanja z vajami z rednimi poročili mentorici z namenom spremljanja napredka.

TRENING KOMUNIKACIJSKIH VEŠČIN
16. 6. 2024, Zoom z Eriko Kostanjšek

Skupaj 6 srečanj tekom poletja, ki se izvajajo na 14 dni.

INDIVIDUALNO SVETOVANJE 30 MIN
Postavitev individualnega načrta skupaj z mentorico dr. Nejo ter povratna informacija na individualno delo tekom poletja. Zoom.

PRIPRAVA NA PRVI RETRIET
16. 9. 2024, Zoom, Srečanje cele skupine

PRVI INTENZIVNI TRENING V ŽIVO
20. – 22. 9. 2024, Center Gabrje v Prekmurju
Intenzivni trening v živo skupaj z vsemi udeleženci (40 ur)

2x ZOOM treninga z mentorico dr. Nejo
23. in 30. 9. 2024, Zoom, Srečanje cele skupine

DRUGI INTENZIVNI TRENING V ŽIVO
4. – 6. 10. 2024, Center Gabrje v Prekmurju
Intenzivni trening v živo skupaj z vsemi udeleženci (40 ur)

2x ZOOM treninga z mentorico dr. Nejo
7. in 14. 10. 2024, Zoom, Srečanje cele skupine

PRVO OSVEŽITVENO SREČANJE V ŽIVO
26. 10. 2024, Ljubljana z okolico
Ponovitev vseh vaj in čas za vprašanja.

TRENING MARKETINŠKIH VEŠČIN
4. 11. 2024, Zoom z Majo Lapajne (4 srečanje po 1,5 ure na 1 teden)

DRUGO OSVEŽITVENO SREČANJE V ŽIVO
7. 12. 2024, Ljubljana z okolico
Ponovitev vseh vaj in čas za vprašanja.
Zaključni izpit na živih strankah.
Podelitev certifikatov o opravljenem tečaju NLH Praktik.

Izobraževalno-zdravilni center Gabrje se nahaja v Prekmurju v okolici Lendave. Vpet je v lepote prekmurske ravnice, zemlja, na kateri brsti, pa je prepojena z energijo srčne čakre. Veličastni center harmonije in miru je opremljen in harmoniziran po načelih feng šuja in s pomočjo metod Living Harmony, katerega ustanoviteljici sta Val Bullen in Viviane Fingerhut. Poslanstvo centra je v ljudeh prebuditi njihove duhovne darove in jim pomagati prepoznati njihov pravi jaz ter se ponovno povezati z naravo in naravnim svetom.

Kaj vse prejmeš v intenzivnem 6 mesečnem programu

Next Level Holistic Practitioner

 • 2 vikend intenzivna treninga v živo od petka do nedelje
 • 6 terapevtskih Zoom srečanj
 • 6 Zoom srečanj komunikacijskih veščin
 • 4 Zoom srečanja marketinških veščin
 • Q&A (vprašanja in odgovori) v zaprti skupini
 • Vodeno spremljanje napredka
 • Mentor, osebno svetovanje o vprašanjih
 • 2 osvežitveni srečanji
 • 1 na 1 coaching seansa

BONUS: Skupinski dogodek vseh letnikov iVitalis dan V ŽIVO.

Po končanem programu ekskluzivna možnost nadgradnje za Reseller licencirane programe:

 • 1 letna licenca za program Spodbujanje toka limfe za prodajo naprej
 • 1 letna licenca za program Meridiani, tvoji energijski kanali za prodajo naprej
 • 1 letna licenca za program Sprostitev stresa za prodajo naprej
 • Razkritje kode zdravja H.V.A.L.A.
 • Generator načina razmišljanja ZDRAVJE
 • E-workbook
 • Dostop do posnetkov srečanj (6 mesecev)
 • Dostop do skupine najboljših NLHP svetovalcev
 • 6 mesečni dostop do Zakladnice programov:
 • Spodbujanje toka limfe, Meridiani, tvoji energijski kanali, Sprostitev stresa
 • Facebook skupinski MasterMindset
 • Tedenske lekcije v zaprtem NLHP programu Bisernica.si
 • Varno in zaupno podporno okolje
 • Strokovna mentorska usmeritev po spremljanju rezultatov tvojega dela
 • Naučiš se tehnik na svetu najbolj razširjenega in najbolj učinkovitega pristopa v kineziologiji: Z dotikom do zdravja
 • Ob udeležbi 95% vseh srečanj prejmeš CERTIFIKAT o uspešno zaključenem programu “NLH Praktik”

Knjiga, po kateri poteka program: 5 KLJUČEV ZDRAVJA

Omejeno število mest, začnemo 3. junija 2024.

Pridruži se nam

in dvigni svoj terapevtski posel na višji nivo v 6-tih mesecih

Next Level Holistic Practitioner

 

2 vikend intenzivna treninga v živo od petka do nedelje

6 terapevtskih Zoom srečanj

6 Zoom srečanj komunikacijskih veščin

4 Zoom srečanja marketinških veščin

Q&A (vprašanja in odgovori) v zaprti skupini

Vodeno spremljanje napredka

Mentor, osebno svetovanje o vprašanjih

2 osvežitveni srečanji

1 na 1 coaching seansa

BONUS: Skupinski dogodek vseh letnikov iVitalis dan V ŽIVO.

Omejeno število mest, začnemo 3. junija 2024.

CELOTEN ZNESEK

Postani Next level terapevt

6.360 €

5.724 €

(prihrani 636 €)

Plačilo v enkratnem znesku.

Prijava v program

PLAČILO NA OBROKE

Postani Next level terapevt

12 x 530 €

(skupni znesek 6.360 €)

Plačilo na 12 obrokov.

Prijava v program

Postani tudi ti NEXT LEVEL terapevt in pomagaj več ljudem …

Najprej je bil HRT program, ki ga je dr. neja Zupan še dopolnila in še bolj prilagodila potrebam terapevtov in tako postal novi, še naprednejši program NLHP.

V preteklih letih je dr. Neja Kodo zdravja H.V.A.L.A. poučevala v okviru programa H.R.T. (Hitra Revolucionarna Tehnologija).

Zdaj je program nadgradila tako, da terapevta podpre v vseh pogledih od tehnike in MasterMind seta (načina razmišljanja vrhunskih terapevtov), do komunikacijskih veščin in znanj iz promocije in marketinga svojega terapevtskega dela.

Zato je ta holistični program poimenovala N.L.H.P. (Next Level Holistic Practitioner).

Program podpre terapevta tako s holističnimi znanji iz naravnega zdravljenja kot tudi celostno na področju njegovega/njenega poklica.

Kako s o bili z izobraževanjem zadovoljni udeleženci prve genetacije takratnega HRT programa? Naj vam svojo izkušnjo zaupajo kar sami:

Da se bodo vaše stranke po tretmaju z vami počutile tako:

Odkrijte, ali je ta program za vas in pridobite odgovore na vsa vaša vprašanja, tako da se prijavite na neobezujoč, brezplačen klic, kjer pogledava če in kako vam ta program lahko pomaga doseči želene cilje v vaši terapevtski karieri.

POGOSTA VPRAŠANJA
O NLHP PROGRAMU

KAJ JE NLHP?

NLHP je transformativen pristop, razvit v več kot tridesetih letih, ki vključuje obsežen sklop znanj s področja uporabne kineziologije, ajurvede, tradicionalne kitajske medicine, nutricionizma in budističnih duhovnih praks.

Je edinstven in celostni pristop k terapiji, ki združuje najnovejše znanstvene ugotovitve z modrostjo tradicionalnih zdravilnih ved. Ta močna kombinacija omogoča terapevtom, da dosežejo izjemne in trajne rezultate pri svojih strankah.

KAJ NLHP OMOGOČA?

Ta edinstven pristop, ki ga je razvila dr. Neja na podlagi 25-letnih iz, omogoča, da:

  Izkoristite najmočnejše zdravilne potenciale na svetu: telo, um, energijo in duha.
  Dosežete izjemne rezultate pri svojih strankah.
  Razvijete uspešen terapevtski posel.

Odkrijte, ali je ta program za vas in pridobite odgovore na vsa vaša vprašanja, tako da se prijavite na neobezujoč, brezplačen klic, kjer pogledava če in kako vam ta program lahko pomaga doseči želene cilje v vaši terapevtski karieri.

Dvignite svojo terapevtsko prakso z NLHP programom na višji nivo z izjemnimi in trajnimi rezultati
NA NARAVEN NAČIN.

ZA TERAPEVTE (fizioterapevt, manualni terapevt, refleksoterapevt, tuina terapevt, KINEZIOTERAPEVT …), MASERJE IN ZDRAVSTVENE delavCE, ki si želiTE POMAGATI več ljudem, DO VEČ ZDRAVJA NA NARAVNEJŠI NAČIN TER SI ŽELITE USTVARITI STABILNEJŠI POSEL IN VSE, KI SI ŽELITE PODATI NA POT TERAPEVTA.

Odkrijte, ali je ta program za vas in pridobite odgovore na vsa vaša vprašanja, tako da se prijavite na neobezujoč, brezplačen klic, kjer pogledava če in kako vam ta program lahko pomaga doseči želene cilje v vaši terapevtski karieri.