MasterClass
MOČ TVOJIH MOŽGANOV

Z DR. NEJO ZUPAN

Next Level Terapevt/ka Dobrodošla

V tem kratkem, močnem videu vas bom naučila, kako prepoznate energijsko neravnovesje na nivoju telesa, čustev in misli. Pokazala vam bom tudi preproste vaje z maksimalnim učinkom, ki bodo pritegnile v možgane veliko energije in že danes jih lahko uporabite za svoje stranke, pa tudi za sebe, da se med delom HITRO napolnite z energijo!

Topel objem,

Darilo v zahvalo, ker si z menoj

Obljubila sem vam še eno darilo, brezplačen dostop do Masterclassa.

MOČ TVOJIH MOŽGANOV

Demenca, Alzhajmerjeva, Parkinsonova bolezen, megla v glavi, težave s koncentracijo, slab spomin, pa tudi strahovi, negativne misli, zaskrbljenost so le nekaterih od pokazateljev, da je v tvojih možganih premalo energije.

To lahko spremeniš! Kako?
Z dvigom svoje energije!

Prav to vas bom naučila v tem videu, kjer sem prepletla teorijo in preprosto vaje z maksimalnim učinkoma.
Jaz jih izvajam vsak dan. Tudi vam to priporočam.
Vzele vam bodo le nekaj minut, lahko pa vam in vašim strankam popolnoma spremenijo življenje.

Kaj vse vas čaka v tem kratkem a zelo mčnem masterclassu:

 • Pomen energije za naše možgane
 • Vaja 1: Energijska kavica za dvig in harmonizacijo energije
 • Vloga centralnega meridiana: dvigni energijo in preseži svoje omejujoče vzorce
 • Vaja 2: Tuš centralnega meridiana
 • Kako do še več energije in zdravja na naraven način

Investirajte eno uro časa in naredite prvi korak, da se svobodite ponavljajočih se negativnih čustev in in zaživite bolj izpolnjujoče življenje, ki vam pripada in si ga zaslužite. Te preproste vaje lahko predate tudi svojim strankam, da utrdijo energijo potem, ko gredo domov s tvojega tretmaja. Ko opolnomočite svoje stranke, da poskrbijo za sebe, postanete bolj priznan terepevt, priznana terapevtka.

KLIKNI NA VIDEO ZA OGLED VIDEA MOČ TVOJIH MOŽGANOV

HOLISTIČNO PODPRI SVOJO STRANKO,

PREPOZNAJ OD KOD IZVIRAJO NJENI PROBLEMI,

SPOZNAJ 5 NIVOJSKI HOLISTIČNI PRISTOP

UPORABI MOČ KODE H.V.A.L.A.

Si želiš več pomagati, imeti več energije po delu s strankami, večjo finančno varnost, večjo svobodo, bolj poglobljeno znanje o človeku? Si želiš naučiti upravljati svojo energijo in s tem SVOJE življenje? Daj si priložnost, da zaživiš svoje poslanstvo in istočasno poskrbiš za sebe! Če si pripravljen/a  biti povezan/a s svojim izvorom, se nam pridruži.

Postani Next

level terapevt

Dvignite svojo kariero na višji nivo in spoznajte navdihujoče možnosti življenja kot Next Level Holistic Praktik – izboljšajte rezultate svojih terapij ali odkrijte novo poklicno pot, ki vam lahko spremeni življenje.

V ponedeljek 13. 5. ob 19h – brezplačni Zoom Skupinski Coaching za NEXT LEVEL Terapevte.

6 mesečno poglobljeno izobraževanje za terapevte, ki SI želite s celostnim pristopom Dvigniti svojo terapevtsko prakso na višji nivo IN VSE, KI SI TO ŽELITE POSTATI

SANJATE, DA BI POSTALI TERAPEVT?

Si želite nagrajujočo izpolnjujočo poslovno pot, ki bo obogatila vas in spreminjala življenja drugim

Imate močno željo pomagati drugim in spreminjati svet, vendar ne veste, kako to uresničiti?

Pridružite se dr. Neji Zupan v
NLHP® programu.

STE ŽE TERAPEVT?

Odkrijte 5 ključev zdravja, ki vam bodo pomagali postati izjemen terapevt

Spoznajte in osvojite edinstven in celostni pristop k terapiji NLHP®, ki združuje najnovejše znanstvene ugotovitve in modrostji tradicionalnih zdravilnih ved.

Ta močna kombinacija omogoča terapevtom, da dosežejo izjemne transformacije pri svojih strankah.
.

Next Level Holistic Protocol

terapevtski posel na višjem nivoju z izjemnimi
in trajnimi rezultati

Program Next Level Holistic Protocol® (NLHP®) je 6-mesečno poglobljeno izobraževanje za terapevte, ki združuje 25 let raziskovanje in dognanj dr. Neje Zupan. Program združuje najnovejše znanstvene ugotovitve prepletene z modrostmi tradicionalnih zdravilnih ved in s praktičnim znanjem in celostnim pristopom dosega izjemne in trajne rezultate pri svojih strankah ter tako dviguje terapevtsko prakso na višji nivo.

Odkrijte, ali je ta program za vas in pridobite odgovore na vsa vaša vprašanja, tako da se prijavite na neobezujoč, brezplačen klic, kjer pogledava, če in kako vam ta program lahko pomaga doseči želene cilje v vaši terapevtski karieri.

V sklopu 6-mesečnega NLHP programa, bomo skozi praktično delo osvojili
naslednje module, ki vam bodo pomagali ustavriti NEXT LEVEL terapevtski posel:

SKLOP TERAPEVTSKIH ZNANJ IN VEŠČIN

1. Os delovanja (um – telo): večina zdravstva se najprej loteva telesa in ne izvora. Program NLHP se ne začne pri simptomih, temveč išče vzrok. Pomeni dolgoročno odpravimo težave, ki bi se mogoče pojavile zaradi vzrokov.

2. Delovanje limfnega sistema: z vidika ajurvede in Tradicionalne kitajske medicine. Sproščanje strupov iz telesa, povečanje krvnega obroka in stimulacija živčnih končičev.

3. Pomen spodbujanja toka limfe: naša tekočina življenja. Spodbujanje toka globoke limfe, limfe v organih in tkivih.

4. Modrost prehranjevanja: osnove nutricionizma in dietetike za podporo dobremu počutju. MasterClass kuhanja in priprave zdrave hrane za naravno zdravljenje.

5. Meridianski sistem v telesu: energijski kanali, skozi katere se polnijo naše celice, lahko jih imenujemo vir življenja.

6. DNK in Morfogenetsko polje človeka: transformacija globoko organiziranega polja. Spoznavanje človeka kot celote in povezovanje teh nivojev – vzpostavljanje komunikacije znotraj človeka kot bitja.

7. Ključi za vrata do zdravja: 5 nivojev: fizični, čustveni, umski, energijski, duhovni. Naučite se bližnjic za učinkovito uravnoteženje dolgoročnih obremenjujočih vzorcev.

8. Naravna podpora čistilnemu procesu v telesu, čustvih in umu: iVitalis celostni dotok energije – z iVitalis vajami do energije

9. Celostni pristop k dobremu počutju: komunikacija, čuječnost, spremljanje, tretma, psihofizična podpora zdravju, notranji mir.

10. Vsak je celota: sistem, kjer stranko obravnavamo kot statistično številko nima rezultatov – preseganje okvirov, MasterMindset, osebna rast in zavedanje.

SKLOP POSLOVNIH ZNANJ IN VEŠČIN

TRENING KOMUNIKACIJSKIH VEŠČIN

6 ZOOM srečanj v katerih boste osvojili:

 • Vaje empatičnega poslušanja in vzpostavitev povezave s sogovornikom
 • univerzalni popis potreb in zadovoljitev vrednot skozi komunikacijo
 • izdelava načrta za ukrepanje, prijazne povezave in postavljanje meja v težkih pogovorih
 • Učinkovito opravičilo in nenasilna komunikacija
 • Oblikovanje povratne informacije in izdelava odzivnega načrta
 • Povzetek

 

 

Mentorica

Erika Kostanjšek

Erika Kostanjšek se ponaša z bogatimi izkušnjami vodenja. Razvila je vrhunske veščine komunikacije, ki se odražajo v uspešnem povezovanju, reševanju problemov in predanosti poslovnim partnerjem. Že več kot 28 let vodi podjetje z več zaposlenimi. 2017 je prejela nagrado Naj podjetnica leta. Komunikacijske veščine je pridobila skozi aktivno vlogo v Upravnem odboru Zbornice računovodskih servisov in moderiranja Kongresov izvajalcev računovodskih storitev kot tudi z delovanjem v največji mednarodni organizaciji za mreženje. Verjame v moč komunikacije kot orodja za gradnjo trdnih temeljev v poslovnem svetu.

TRENING MARKETINŠKIH VEŠČIN

4 ZOOM srečanja v katerih boste osvojili naslednje ključne elemente uspešne promocije:

 • Strategija blagovne znamke: Kaj je magnetna blagovna znamka, zakaj jo potrebujemo in kako jo zgradimo
 • Celostna podoba in smernice komunikacije: Oblikujmo vizualno podobo, ki bo pritegnila prave ljudi
 • Od marketinga do prodaje: na katere kanale se osredotočiti, o čem pisati in kako, kakšne slike, fotografije uporabimo in kje jih dobimo, da bomo magnetno pritegnili pozornost naše ciljne skupine in jih bomo navdušili za sodelovanje z nami.
 • Konkretni primeri aplikacije: Spletna stran, družbena omrežja, e-mail marketing …

Mentorica

mag. Maja Lapajne
Digitalni marketing za srčne podjetnike

Srčna marketingašica, ustvarjalna mentorica ter ustanoviteljica šole marketinga TVOJ POSEL. TVOJ BRAND, z več kot 20 let izkušenj v digitalnem marketingu in oblikovanju privlačnih blagovnih znamk. Bila je ena vodilnih za marketing v podjetju A1. Svoje znanje strne v jasne, enostavne in praktične korake, prilagojene samostojnim podjetnikom in malim podjetjem, ki si želijo povečati prepoznavnost ter prodajo na srčen in trajen način. Ponosna, da je njena mentoriranka Karmen Tomšič po zaključku programa prejela povabilo na umetniško razstavo v Miamiju, letos pa jo bomo lahko obiskali tudi v Londonu, Rimu in Parizu! TVOJ BRAND. TVOJA ODLOČITEV.

Omejeno število mest, začnemo 3. junija 2024.

Postani tudi ti NEXT LEVEL terapevt in pomagaj več ljudem …

Najprej je bil HRT program, ki ga je dr. neja Zupan še dopolnila in še bolj prilagodila potrebam terapevtov in tako postal novi, še naprednejši program NLHP.

V preteklih letih je dr. Neja Kodo zdravja H.V.A.L.A. poučevala v okviru programa H.R.T. (Hitra Revolucionarna Tehnologija).

Zdaj je program nadgradila tako, da terapevta podpre v vseh pogledih od tehnike in MasterMind seta (načina razmišljanja vrhunskih terapevtov), do komunikacijskih veščin in znanj iz promocije in marketinga svojega terapevtskega dela.

Zato je ta holistični program poimenovala N.L.H.P. (Next Level Holistic Practitioner).

Program podpre terapevta tako s holističnimi znanji iz naravnega zdravljenja kot tudi celostno na področju njegovega/njenega poklica.

Kako s o bili z izobraževanjem zadovoljni udeleženci prve genetacije takratnega HRT programa? Naj vam svojo izkušnjo zaupajo kar sami:

Da se bodo vaše stranke po tretmaju z vami počutile tako:

Odkrijte, ali je ta program za vas in pridobite odgovore na vsa vaša vprašanja, tako da se prijavite na neobezujoč, brezplačen klic, kjer pogledava če in kako vam ta program lahko pomaga doseči želene cilje v vaši terapevtski karieri.