ivitalis-vaje

Nočna mora je končana

Veselje se ne zgodi po naključju (nek zunanji dražljaj, ki stimulira smeh), VESELJE je odločitev. 

Kot otrok sem zelo rada poslušala pravljico Zvezdica Zaspanka – neprestano se je vrtela, še danes znam odlomke na pamet… se jo vi tudi spomnite?

Pravljica

Za tiste, ki jo ne poznate… predlagam, da jo poslušate… zelo lepa pravljica…

Na kratko: Zvezdica Zaspanka je vedno zamujala, zaspala in ni bila točna ko je bil čas, da začne svetiti… Boter Mesec pa je vsak večer preštel zvezde… in Zvezdica Zaspanka je spet manjkala… zato se je odločil, da jo bo “kaznoval”…

Tu je zelo kratek odlomek iz pravljice:

Boter Mesec: “Kaznovana bo…, ” je rekel.

Ostale zvezde: “Kako jo boš pa kaznoval Boter Mesec…”

Boter Mesec: “E, kako, kako… čakaj, čakaj, takoj se domislim…Kazen mora biti vzgojna,… le čakaj, le čakaj,… Aha… JO ŽE IMAM!”

Ostale zvezde: “No?”

Boter Mesec: “Za kazen boš 3 dni pometala rimsko cesto.”

Zvezdica zaspanka (navdušeno): “Res! Joj kako lepo,… šla bom šla, od enega kraja do drugega, po na dolgo in široko pometala tisti zlati zvezdni prah, …. Joj kako se že veselim…”

Življenje je pravljica.

1. del

Rak = zame kot pometanje rimske ceste

No tako je bilo moje soočenje z gensko pogojenim invazivnim žleznim rakom… hi hi

Ampak…

Boter Mesec (začudeno): “KAJ?? Veseliš se? A… potem pa nič, potem pa nič… če se veseliš ni vzgojno,… potem pa nič… ne boš pometala…”

Ostale zvezde: “Kaj pa bo Boter Mesec?”

Boter Mesec (razmišljujoče): “Le počakaj, le počakaj… kazen mora biti, toda vzgojna… VZGOJNAAA! Jo jo… jo že imam… NA ZEMLJO TE BOM TREŠČIL…”

Zvezdica Zaspanka (zaprepadeno): “KAAAAAAJ?”

ivitalis-vaje

Ostani pozitivna, si na poti do boljših časov.

2. del

Soočenje

ivitalis-vaje

No… tako se je začel moj drugi del poti do zdravja… nepredvidljiv in boleč, a vseeno poln luči in podpore mojih mojstrov iz višjih sfer…

Znašla sem se v situaciji, za katero sploh nisem vedela kaj se dogaja, kje sem in kako naprej…

Moje počutje in zdravstveno stanje je bilo iz dneva v dan slabše in slabše, vzrok bolečin neznan… Kot Zvezdica Zaspanka v pravljici sem se soočala z nasprotnikom, katerega sploh nisem poznala in se niti nisem zavedala posledic…

Vera premika gore… čeprav sem včasih padla in niti domači večkrat niso mogli sprejeti in razumeti, da je pot resnično zahtevna, sem zbrala vso svojo moč in hodila naprej…

Včasih po nekaj tednov niti spati nisem mogla… takrat sem dojela, kako je bilo ljudem, ki jim v mučilnicah niso pustili spati… meditirala sem, krepila svoj notranji mir in ljubezen do sebe, molila, masirala, spodbujala tok limfe, hodila na sprehode, jedla samo najbolj kakovostno hrano bio izvora, pela, plesala, se veliko smejala, delovala naprej, sledila mojim sanjam in poslanstvu, ustvarjala… to me je držalo pokonci…

Opravičujem se vsem, če sem se včasih odzvala bolj napeto… po vseh bolečinah in neprespanih nočeh, upam, da boste sprejeli mojo šibkost, ki je včasih pogledala na dan. Čeprav sem zelo pozitivna oseba in se veliko smejim, sem dobre volje, naravnana na dobro, delujem raje v smeri povezovanja in grajenja mostov med ljudmi in ne obratno, mi je žal, da včasih v najhujšem nisem zmogla še držati v sebi Kristusovega miru. Sem samo človek in sem na poti. Hvaležna sem za podporo, ki sem jo prejela, za objeme, za dobre besede…

Zdaj ko je mimo… sem hvaležna… ker mi je bolezen omogočila narediti stik sama s seboj zelo trden in notranji mir zelo stabilen. Povezanost s svojim bistvom, izvorom, s svojim srcem je postala zelo močna. Obstajajo samo 3 pomembne stvari: Luč, Ljubezen in Mir.

Vse kar se nam v življenju dogaja ima višji namen.

Odpuščanje je zdravilo

Ljubiti sebe je rešitev

Ko je Zvezdica Zaspanka razbojnika naučila napisati besedo LJUBA mama, je razbojniku v prsih začelo utripati srce in Zvezdica Zaspanka se je lahko vrnila nazaj na nebo…

Tako mi je bolezen dala veliko darilo: bolj ljubiti, bolj biti hvaležen, bolj biti povezan s seboj, bolj čutiti Luč in Mir.

Ali sem “jezna” na predstavnike uradne medicine? NE… odpuščanje je zdravilo zame

Odpuščanje sebi, ker sem pristala na postopek uradne medicine, ker sem bila preveč v zaupanju in premalo poučena, in odpuščanje njim, ker mi niso predstavili možnih kontraindikacij, in ko sem imela grozne stranske učinke, niso niti raziskovali, kaj bi bilo… Zamere bi me preveč obremenile, jaz pa zdaj hodim naprej in gor z lažjim “nahrbtnikom”, ponosna na sebe, da sem ugotovila kaj se dogaja, da sem vztrajala, da so tudi predstavniki uradne medicine opravili svoje delo (ker me sprva niso hoteli operirati in odstraniti silikona) in da sem s svojim znanjem očistila in podprla svoje telo potem, ko je bila operacija končno izpeljana.

ivitalis-vaje

Z nobenim predstavnikom uradne medicine se nisem skregala. Celo več… psihologinja in onkolog sta se mi opravičila… mladi kirurginji pa sem iz srca hvaležna, da je bila pripravljena opraviti operacijo in nenaravno, škodljivo snov – silikon odstraniti iz mojega telesa.

Zamere, jeza, sovraštvo, ljubosumje, kontrola, strah, krivda, žalost

so čustva, ki vlečejo v bolezen.

Ozaveščanje

Ni vse zlato kar se sveti

ivitalis-vaje

ZDAJ pa se moje delo šele resnično ZAČNE. Ozaveščanje žensk!

Vredne ste najboljšega, kar ne pomeni sledenje družbenim standardom kakšne “morate” izgledati. Družbeni standardi so PREVARA, kamor vas klišejsko hočejo strpati, da zmanjšajo stik z vašo prvobitno energijo, z vašo notranjo močjo, s spominom ženske kreativnosti in povezanostjo z ljubeznijo Mame Zemlje.

Jaz nisem čisto nič manj ženska, čisto nič manj ženstvena, čeprav NIMAM več prsi. Jaz sem ženska, skozi mene teče ženska energija.

Ko me je kirurginja vprašala, ali naj pusti kožo tako, da bodo lahko spet namestili silikon, če si premislim, sem odločno rekla NE! Silikon je energija, ki NE spada v telo (enako kot so škodljive vse tuje substance kot naprimer c e p i v o) in povzroča obolenja, če to nekdo čuti ali pa ne. O tem lahko spregovorim na webinarju ali pa v živo – če kdo želi organizirati skupino, ki jih zanima, naj me kontaktira.

Ljubljene in predrage ženske: Bodite naravne, ljubeče do sebe, imejte se rade, izrazite pravo ljubezen do sebe…  Ko ljubite sebe, svoje telo takšno kot je, boste največ naredile zase in za vse okrog vas. Raziskujte se, povezujte, smejte se, rajajte in pojte – tako ste v stiku s seboj, svojo prvobitno energijo.

Danes svet kliče, da se prebudite v prave ženske.

Učenja življenja prihajajo v različnih oblikah.

Blagoslovljena

Vse (pre)izkušnje v življenju so mi pomagale, da sem zrasla

NLP Trener, TFH Trener, CSO Terapevt, NLP Coach
Specialistka naravnega zdravljenja, svetovalka in doktorica znanosti

Dr. Neja Zupan

sem mednarodno certificirana inštruktorica, svetovalka in praktik metode Z dotikom do zdravja registrirana pri International Kinesiokogy Institute v Londonu. Sem trener in praktik Osebne odličnosti (Nevro Lingvistično programiranje). Imam tudi mednarodni certifikat NLP Coach z diplomo NLP Univerze iz Kalifornije. Cetrifikat iz kranio-sakralne terapije sem pridobila v Hologramu in Karuna Inštitutu v Angliji. Študirala sem OM Kara Kriya Yoga pri nosilcu linije dr. Jonn Mumfordu, Swamiju Anandakapili.

Vendar mi je več kot vse diplome, certifikati in potrdila o dragoceno to, da sem s pomočjo tega kar učim druge ozdravila raka in tudi številne druge zdravstvene izzive.

Delam, kar govorim.

 Delček teh znanj in izkušenj sem strnila tudi v program
Postani Mojster Zdravja

.

Se tudi ti želiš naučiti skrivnosti
naravnega zdravja?