7-DNEVNI IZZIV

PORTAL OBILJA

Stopi skozi Portal Obilja! Osvobodi se blokad, s transformacijo svojega telesa aktiviraj moč pete dimenzije in začni lahkotno manifestirati uspeh, zdravje, ljubezen, čas zase in energijo mladosti. Postani najboljša verzija sebe.

Stopi skozi

PORTAL OBILJA

Draga močna ženska/močni moški, dobrodošla v svetu obilja!

Veš, na poti osebnostne rasti smo vsi kdaj na točki, ko se nam zdi, da so določene stvari zacementirane na mestu, kljub vsem delavnicam in seminarjem, ki smo jih že obiskali. Imaš tudi ti kakšen tak izziv, morda z denarjem, v odnosih ali z zdravjem? Kje ti čutiš, da si “obtičala”?

V tem 7 dnevnem retreatu bova dr. Neja Zupan in Sonja Gorenc s teboj delili rešitve, ki so se izkazale, da delujejo. Obe imava za seboj prehojeno uspešno pot. Neja sem si ozdravila raka in mnogim pomagala, da naredijo enako ter ustvarila uspešno poslovno pot na področju Selfnessa, z revolucionarnimi programi za skrb za sebe kot celoto. Sonja sem uspešna na področju proučevanja kulture, vzgoje in življenja v mednarodnem korporativnem in gospodarskem svetu. Delala sem s številnimi uspešnimi direktorji in posamezniki iz vseh kontinentov. Moja strast odkrivanje delovanja človeka kot večdimenzionalnega energijskega bitja.

Rešitev, ki jo bova razkrili, deluje, ne glede na to ali se želiš ozdraviti, ustvariti obilje, ohraniti tvoje telo mladostno, ustvariti harmonične odnose ali tvojega sanjskega partnerja, ali osebnostno in duhovno napredovati hitreje in imeti izjemne rezultate, ker je temelj manifestacije energija. Odkrila boš, kako tvoje telo lahko postane prevodnik za energije visoke vibracije 5. dimenzije in kako odstraniš blokade, ki vplivajo na vse vidike tvojega življenja. Tudi na tvojo sposobnost manifestacije.

Toplo dobrodošla/dobrodošel.

Najdi, kar te bo resnično izpolnilo …

Najdi, kar te bo resnično izpolnilo in
povečaj pretočnost v osebnem življenju in poslu.

Postani izjemna na svoji osebni in poslovni poti in
stopi iz cone udobja ter doživi preboj na vseh nivojih!

Stopi iz množice, kjer vlada tekmovanje za denar.
Ti si edinstvena in ambiciozna posameznica, ki razume,
da je življenje več kot zgolj zasledovanje bogastva.
Želiš, da denar priteka lahkotno in enostavno.

Kako pa povečati bogastvo brez tega, da delaš še več??
Potrebuješ nov in drugačen način poslovne rasti.
Zato si tukaj! Ti in midve; da ti pomagava.

Stopi na to pot z nama!

SI VEDELA, DA SE Energija tvojih izbir, odločitev, zadovoljstva, počutja, čustev, misli, izpolnjenosti in kvalitete življenja VEDNO zapiše v tvoje telo in se odrazi tako na tvojem telesu kot v tvojem življenju – zdravju, denarju, odnosih, poslovnemu uspehu. Telo z nizko frekvenco energije ne more manifestirati. NAUČI SE, KAKO LAHKO TO SPREMENIŠ.

Ker si vredna in si zaslužiš več obilja!

Ko boš naslednjič želela, da je vse tipi topi, se ustavi in si zastavi preprosto vprašanje.

To ti lahko TAKOJ pomaga do boljših priložnosti, strank in odločitev.

Gre za eno najpreprostejših vprašanj, ki ga običajno spregledamo. Ko ga boš slišala, se ti bo zdelo tako … enostavno.
Toda, veliko ljudi ga preskoči, ker je videti preveč preprosto.

Želiš preizkusiti to res preprosto vprašanje?

Najprej pomisli na odločitev, ki jo moraš sprejeti ali jo že dlje časa vrtiš v glavi. Nato pa odgovori:

Sem odprta za prejemanje? Ali se trudim kontrolirati?

Prenehaj s kontroliranjem in odpri vrata obilju!

Čas je za tvojo pot do bogastva, zdravja in uspeha!

Selfness

Revolucionarni programi za skrb za sebe kot celoto

Selfness je življenjski slog, ki ti pomaga najti pot nazaj v svoje središče in se ozreti vase in svoja najgloblja čustva.

To je pot do boljšega in srečnejšega življenja. Skrbno zasnovan program Portal OBILJA te bo ponovno združil s tvojo dušo, ki je v vsakodnevnem vrvežu postavila na stran sprostitev in ljubezen do sebe.

Spoznaš kako prisluhniti svojemu telesu, ki mora uravnavati vsakdanje življenje od dela, družine in prostega časa, da slediš svojemu poslanstvu.

Portal Obilja te postavi na prvo mesto in skozi številne pristope čuječnosti vodi do popolnega sprejemanja samega sebe in odkrivanja najboljšega v sebi.

Pridruži se nam, začnemo že 1. 4. 2024

Začni svojo pot do obilja zdaj!

Tvoja sposobnost prejemanja več ljubezni, denarja in energije je odvisna od stopnje odprtosti tvojega telesa za prejemanje.

Če si že pripravljena storiti korak in imaš dovolj stanja, v katerem nočeš biti, če se želiš varno odpreti in svobodno izraziti na vseh področjih svojega življenja – potem je tukaj zate RETREAT PORTAL OBILJA.

Pridruži se nam, začnemo že 1. 4. 2024

Ko se odločiš investirati vASE, v svoje veselje, v dobro počutje, v čudovite odnose,
zdravje čustev in živčnega sistema, v uresničitev tvojih sanj in začneš ustvarjati
življenje po svoji meri, lahko živiš, kar TI želiš!

Kaj ta retreat prinaša?

Osebno rast za ambiciozno posameznico:

• Odkrij svoje notranje potenciale in razvij večdimenzionalni pristop k življenju.
• Poveži svoj um s srcem in uskladi osebno ravnovesje.
• Premaguj morebitne blokade in presegaj omejujoča prepričanja.

Poslovno rast za voditeljice in podjetnice:
• Pridobi nove strategije za uspeh v poslu.
• Razvij intuicijo za boljše odločitve v poslovnem svetu.
• Povečaj pretočnost denarja in privabi prave poslovne partnerje.
Pomladitev telesa, uma in duha:

• zasij v svoji mladostni luči in se napolni z energijo iz večnega vrelca:
• Spoznaj, kako lahko ayurveda podpre tvoje zdravje in energijo.
• Uči se kuhati po ayurvedski prehrani in izboljšaj svoje počutje.

Več dimenzionalno ustvarjanje prostora za uspeh v širšem pomenu besede, fokus in vitalnost:

• Vsakodnevne prakse za umirjanje uma, sprostitev čustev in povečanje zbranosti.
• Dihalne tehnike za povečanje energije in fokusa.
• Odstrani blokade v energijskih centrih za boljši pretok življenjske energije.
• Zmanjšaj stres in doživi notranji mir.

Kako boš vse to dosegla?

S pomočjo:

Delavnic in predavanj:

Naredi preboj! Osvobodi se blokad, s transformacijo svojega telesa aktiviraj moč pete dimenzije in začni lahkotno manifestirati uspeh, zdravje in ljubezen.

Dihalnih tehnik:

Vsak dan bomo izvajali različne dihalne tehnike, ki te bodo podpirale na poti do ciljev.

Meditacij in vaj čuječnosti:

Izkoristili bomo vse priložnosti za umiritev uma, pomiritev čustev in poglobitev stika z notranjim jazom skozi različne meditativne tehnike in prakse čuječnosti. S tem boš gradila močno povezavo s svojo energijo in duhovnostjo.

Aktivnosti v naravi:

Narava v okolici naše nastanitve bo navdihujoča kulisa za osebno preobrazbo. Skozi aktivnosti v naravi boš imela priložnost za povezavo z okoljem, poglobitev in sprostitev svojih čutov in zaznav ter s tem najvišjo povezavo s samo seboj.

Prehrana:

Posebno pozornost bomo namenili prehrani, zdravi prehrani. Pridobila boš ogromno znanja o ayurvedski prehrani, spoznala kateri tip osebnosti si (vata, pita, kapha). Ayurveda na hrano gleda kot na energijo, ki se izraža v njenem okusu. Spoznala boš katera hrana te podpira in katera ne. V enem tednu, ko boš uživala le zdravo hrano, boš na svojem telesu občutila razliko v počutju in kako te zdrava hrana podpira na vseh nivojih.

Delavnica kuhanja po Ayurvedi:

Izvedli bova delavnico kuhanja, kjer se boš naučila malih in velikih skrivnosti priprave hrane po ayurvedi in ki ti bo spremenila tvoj pogled na prehranjevanje.

Obred s kakavom in druge duhovne prakse:

Eliksir življenja, sveta rastlina, ki nas na nežen in ljubeč način popelje v srce in nas poveže z našim resničnim Bistvom.

Tvoji mentorici bova
dr. Neja Zupan in Sonja Gorenc.

Mentorica in svetovalka iz različnih mednarodno certificiranih tehnik naravnega pristopa k dobremu počutju in ravnovesju, predavateljica na področju medosebnih odnosov, z več desetletnimi izkušnjami v poučevanju in svetovanju, s širokimi izkušnjami dela tako v skupinah kot individualno, z otroci in odraslimi, na različnih področjih in v različnih okoljih (doma in v tujini) in poglobljenim dojemanjem, kako pristopiti k reševanju raznolikih zadev ne glede na njihovo kompleksnost. S svojim znanjem sem si ozdravila raka. Vse moje prednice so za rakom umrle. Sem prva ozdravljena in prva, ki sem šla po poti naravnega zdravljenja. Pomagala sem že številnim ljudem na poti uresničitve njihovih sanj: od zdravja, poslovnega uspeha, ustvarjanja harmoničnih odnosov, vitalnosti in mladostnega izgleda.

dr. Neja Zupan

Sem certificiran in licenciran NLP Coach, Life Coach in Business Coach, praktik in mojster praktik hipnoze in sem vaša sopotnica, zaveznica, motivatorka za doseganje dobrega počutja, notranjega ravnovesja, jasne osebne vizije, dobrega izkoristka vseh vaših potencialov ter večje stopnje samozaupanja in samozavesti. Mednarodno okolje v katerem sem delala, je bilo idealno, da sem pridobljeno znanje lahko takoj preverila v praksi. Tako sem prišla do mnogih praktičnih spoznanj, ki prinašajo rezultate. Več kot 20 let sem delala na vodstvenih pozicijah v gospodarstvu in v mednarodnih okoljih. Pri svojem delu sem se vsakodnevno srečevala z ljudmi iz različnih kultur, narodnosti, religij in z zelo različnimi prepričanji. Večinoma sem bila v komunikaciji z uspešnimi direktorji in posamezniki iz vseh kontinentov. Opazovala in preučevala (modelirala) sem njihov pristop do življenja, vzgoje, kulture, prepričanj…. in tako v praksi prišla do bogatih (spo)znanj.

Sonja Gorenc

Kdaj in kje bo retreat?

KJE BO RETREAT?

Retreat bo v Izobraževalno-zdravilnem centru, Gaberje, Lendava od ponedeljka

KDAJ BO RETREAT?

Od ponedeljka, 1. 4. do nedelje, 7. 4. 2024

Zberemo se v ponedeljek med 12:00 in 12:30 in razidemo v nedeljo med 11:30 in 12:00.

Za prevoz na izbrano lokacijo poskrbi sama, te pa z veseljem poveževa med seboj, da se dogovorite za skupni prevoz.

 

INVESTICIJA V NAJBOLJŠO SEBE JE VREDNA:

namestitev v 2-4 posteljni sobi (350€)

prehrana (280€)

vse delavnice po programu (2.500€)

 

AKCIJSKE CENE:

Early bird – rezervacije do 1. 3. 2024 = 1.500€ + DDV

Redna cena – rezervacije po 1. 3. 2024 = 1.600€ + DDV

Število oseb v skupini je omejeno!

CELOTEN ZNESEK

7 DNEVNI RETREAT

1.500 € + ddv

(cena velja do 1. 3. 2024)

Plačilo v enkratnem znesku.

PLAČILO NA 3-OBROKE

7 DNEVNI RETREAT

600 € + ddv

(cena velja do 1. 3. 2024)

Skupni znesek 1.800€ + ddv.

Za posebne pogoje naju kontaktirajte (tim@bisernica.si).
Za podjetja posebne ugodnosti pri prijavi dveh ali več oseb.