PRAZNUJMO ŽIVLJENJE

Z DR. NEJO ZUPAN

FESTIVALNA DVORANA BLED

18.  NOVEMBER  2023

PRAZNUJMO ŽIVLJENJE

Z DR. NEJO ZUPAN

FESTIVALNA DVORANA BLED,

18. NOVEMBER 2023

Draga moja prijateljica, sopotnica na duhovni poti.

Vabim te, da se ponovno srečamo, objamemo, spoznamo svojo notranjo moč, se nasmejimo, poveselimo in praznujemo življenje skupaj v živo.

Po 20. letih delovanja Bisernice je prišel čas, da jo zaprem in začnem novo pot: pot radosti, svetlobe, zdravja in življenja.

Na dogodku boš spoznala nekaj ljudi, ki so to že storili, ko so svoje življenje obrnili na glavo, ga na polno začeli praznovati in mimogrede
ozdravili “neozdravljive” bolezni. Vsi lahko naredimo enako, ko praznujemo življenje.

Nadvse sem ponosna, da bo luč sveta zagledala tudi moja nova knjiga “5 ključev zdravja”, ki ti jo bom predstavila na dogodku.

Vse prisotne bom obdarila z meditacijo Iniciacija v zavest kitov, ki bo odprla kanal v višje dimenzije in z zdravilno zvočno kopeljo z gongi. Kdo ve, morda bomo na koncu celo zaplesali.

Lepe stvari je treba deliti in z velikim veseljem bi ta pomemben dogodek, slovo od Bisernice in rojstvo nove poti, delila s teboj. Prideš na dogodek, da praznujemo skupaj?

Z ljubeznijo,
Neja

18. november 2023 ob 15h

FESTIVALNA DVORANA BLED

Vstopnina: Namesto darila ob praznovanju 20. letnice Bisernice in vstopnine, si ob vstopu vabljena donirati za društvo, ki pomaga zlorabljenim ženskam in otrokom.

Število mest v dvorani je omejeno, prijave sprejemamo do zapolnitve števila mest.

Sreča je, da se srečamo. Sreča je, da se objamemo. Sreča je, da se smejimo.
Sreča je, da smo skupaj.

15.00 – 16.00      Prihod  gostov,  dobrodošlica  & networking

16.00 – 16.30      Intervju z gostiteljico dr. Nejo Zupan

16.40 – 17.10      Napolnimo se z vitalno energijo (ivitalis vaje)

17.10 – 17.25       Odmor

17.25 – 18.25     Okrogla miza: “Neozdravljiva” bolezen je lahko priložnost da resnično zaživimo (Pogovor z dr. Nejo Zupan in njenimi klienti, ki so si s pomočjo njenega znanja povrnili zdravje

18.25 – 19.10     Slovo od Bisernice, prvi koraki na novo pot ter predstavitev nove knjige 5 ključev do zdravja.

19.10 – 19.30     Odmor

19.30 – 19.50     Kratka vodena meditacija za vstop v višje dimenzije

20.00 – 20.30     Zdravilna zvočna kopel z gongi

20.30 – 21.50     Sproščeno druženje ob hrani & pijači 

Vstopnina: Namesto darila ob praznovanju 20. letnice Bisernice in vstopnine, si ob vstopu vabljena donirati za društvo, ki pomaga zlorabljenim ženskam in otrokom.

Število mest v dvorani je omejeno, prijave sprejemamo do zapolnitve števila mest.

VABIM TE NA POSEBNO PRAZNOVANJE –
PRAZNOVANJE ŽIVLJENJA!

Na čudovite energije, ki oživljajo in prinašajo novo življenje. Čutim, da to ni samo moje praznovanje, praznovanje 20. obletnice delovanja Bisernice, temveč vseh nas, ki smo na duhovni poti skupaj. Vseh nas, ki čutimo klic življenja, klic energije našega izvora, da se z njim spet povežemo in napolnimo baterije za nadaljevanje poti.

Zdaj je čas, da pogledamo svojo prehojeno pot, si čestitamo in gremo napolnjeni z lepoto naprej po poti življenja, z novim upanjem in vero v dobro.

 

ČAS ZA PRAZNOVANJE IN DUHOVNO POTOVANJE

Vabim te, da skupaj proslavimo, kar smo uresničili, ustvarili, spoznali, vsak zase in skupaj. Vedno je pomembno, da se ustavimo, zadihamo in se prepustimo čarobnosti nadaljevanja naše poti. Čaka te popoldne polno veselja, smeha, modrosti, navdiha in presenečenj.

Število mest v dvorani je omejeno, prijave sprejemamo do zapolnitve števila mest.

KAJ TE ČAKA NA DOGODKU?

 

Ekskluzivno srečanje z ljudmi, ki so se ozdravili “neozdravljivih” bolezni

Na dogodek sem povabila moje sopotnike na duhovni poti, ki sem jim kot mentorica in specialistka naravnega zdravja pomagala, da so se ozdravili “neozdravljivih” bolezni, se povezali s svojim Notranjim Bistvom in postali sami sebi zdravilo. Ekskluzivno srečanje je redek, veličasten dogodek, srečanje z ljudmi, ki so za prioriteto postavili svoje zdravje, dobro počutje in lastno izpolnitev v življenju, z ljudmi, ki so obudili v sebi to, kar v resnici so, veličastna bitja luči. Srečanje z njimi je navdih in spodbuda tebi, da je možno vse, karkoli se zares odločiš in temu predano slediš.

Preobrazba Bisernice

Vsi poznamo zgodbo, kako se gosenica zabubi in prelevi v metulja. Na enak način čutim, da je tudi Bisernica prešla v fazo preporoda v metulja. Na dogodku boš priča tej transformaciji Bisernice. To bo veličasten prehod, ki ga lahko uporabiš tudi
kot vodilo za vse prehode v svojem življenju. Kaj nastaja, pa doživiš na dogodku.

Čas za spomine in ustvarjanje novih

Smeh, solze, vzponi in padci… vse je del življenja. Na dogodku bomo obujali spomine, kdaj smo se srečali, kaj nas je povezalo, kako smo postali povezani? Se spomnite? Ja, obujali bomo spomine… Skupaj se bomo spominjali preteklih izkušenj in ustvarili nove.

Meditacija: Iniciacija v zavest kitov (PRVIČ V ŽIVO)

S kiti sem se povezala 20 let nazaj na meditaciji, povezovanje z njihovo energijo prikliče:

  • Odpiranje novih možnosti skozi radovednost.
  • Transcendentno zaznavanje polja skozi zvoke, ki se širijo več tisoče kilometrov.
  • Nasmeh radosti z igrivim pristopom do življenja.
  • Povezovanje v skupnost, kjer vsak posameznik šteje.
  • Srčna komunikacija presega omejitve uma.
  • Odpre se kanal v višje dimenzije.

 

Čas za druženje

Sopotniki na duhovni poti imamo podobno vibracijo, začutimo se in pridemo skupaj. Spoznaj nove prijatelje in se ponovno srečati s starimi. Naj se naša skupna vibracija okrepi. Skupaj smo močnejši.

Humanitarnost

Namesto darila za 20. obletnico delovanja Bisernice si vabljen/a donirati za društvo, ki pomaga zlorabljenim otrokom. Ko daješ, dobivaš. Z darovanjem si dvigneš vibracijo. Višja vibracija pa pomeni, da k tebi doteka več energije zdravja, veselja in notranjega miru. Skupaj lahko nekomu polepšamo življenje in ga naredimo prazničnega. Več o tej gesti bom povedala na dogodku.

ODGOVORI NA POGOSTA VPRAŠANJA

Kje bo dogodek potekal?

Dogodek bo potekal v živo v Festivalni dvorani, Cesta svobode 11, 4260 Bled od 15.00h do 21.00h. Prihod udeležencev je od 15. ure dalje. Med 15:00 in 15:45h bo Neja sprejemala udeležence, po končanem uradnem delu dogodka pa bo na voljo za fotografiranje in klepet.

Kje lahko kupim vstopnico za dogodek?

Dogodek je brezplačen, ob vstopu boste namesto darila za 20. obletnico delovanja Bisernice lahko dali donacijo za društvo, ki pomaga zlorabljenim otrokom.

Zakaj donacija, če je dogodek brezplačen?

Naš moto je: Ko daješ, dobivaš. Ko pomagamo ljudem v stiski, odpiramo svoje srce. Želim ti, da je tvoje srce zelo odprto za dobro v življenju. Daruješ kot želiš 20€, 30€, 50€, ali poljubno. Če nimaš, pa te obdarim jaz.

Ali je možno priti na dogodek brez prijave?

Ne. Prijaš se na spletni strani. Ker je število sedežev omejeno, svetujem, da se prijaviš takoj.

Kje lahko naročim knjigo 5 ključev zdravja?

Na dogodku Praznujmo življenje z dr. Nejo Zupan bom knjigo predstavila in začela zbirati prednaročila zanjo po posebej ugodni, kar 15% znižani ceni. Od dogodka naprej pa bo na naši spletni strani na voljo tudi obrazec za naročilo knjige. Prednaročilo knjige lahko narediš do 6.12.2023.

Ali so sedeži na dogodku oštevilčeni?

Sedeži niso oštevilčeni. Če vas pride več in želite sedeti skupaj, pa svetujem, da pridete čimprej, da boste imeli izbiro. Število sedežev je omejeno.

Kaj pa če po prijavi na dogodek ne morem priti?

Verjamem, da takšne redke priložnosti nočeš zamuditi, kjer bodo govorili ljudje z “neozdravljivo” boleznijo o svoji lastni ozdravitvi. Še nikoli do sedaj pa javno nisem vodila meditacije Prebujanje Notranjega Kita. To je neprecenljivo in ti daje možnost, da se v tebi zbudi nadzavest kitov. Več o tem pa seveda na dogodku. Zato se veselim, da si rezerviraš čas in prideš. Lahko pa pošlješ nekoga drugega, ki mu/ji želiš iniciacijo v visoke vibracije.

Kje lahko parkiram?

Klikni tu za ogled možnosti parkiranja v bližini Festivalne dvorane na Bledu. (Klikni Parkirišča na Bledu)

Nimam prevoza, ali gre kdo iz Štajerske ali Primorske na dogodek?

Kontaktiraj nas na tim@bisernica.si. Če bo le mogoče, te povežemo z nekom, ki pride na dogodek.

Za ostala vprašanja nam piši na tim@bisernica.si

Čas je za praznovanje in duhovno potovanje. Vabim te, da skupaj proslavimo, kar smo
uresničili, ustvarili, spoznali, vsak zase in skupaj. Vedno je pomembno, da se ustavimo,
zadihamo in se prepustimo čarobnosti nadaljevanja naše poti. Čaka te popoldne polno
veselja, smeha, modrosti, navdiha in presenečenj.

Dogodek Praznujmo življenje podpirajo:

Svoje mesto na dogodku rezerviraš prek prijavnega obrazca.

Dogodek je brezplačen, ob vstopu boste namesto darila za 20. obletnico delovanja Bisernice lahko dali donacijo za društvo, ki pomaga zlorabljenim otrokom.

Povabi in s seboj pripelji tudi tebi drage ljudi, tiste s katerimi želiš Praznovati življenje, tiste, s katerimi želiš stopati družno
naprej po poti Prebujenja, se smejati in veseliti, s tistimi na katere se lahko obrneš tudi v času teme, da ti pomagajo videti
Luč upanja in vere. Ti si bitje Luči.

Že zdaj čutim veličastno vibracijo tega dogodka in našega druženja.

Hvaležna sem, da se spet objamemo.

Da bo dogodek potekal nemoteno, te srčno prosim, da se čim prej prijaviš, da tudi organizacijsko lahko speljemo dogodek na
visokem nivoju, kot se spodobi za preobrazbo v metulja. Število mest je omejeno.

Po dogodku se bomo skupaj še poveselili, poklepetali in prigriznili nekaj zdrave hrane.

Hvala, da boš z mano.
Neja

Vstopnina: Namesto darila ob praznovanju 20. letnice Bisernice in vstopnine, si ob vstopu vabljena donirati za društvo, ki pomaga zlorabljenim ženskam in otrokom.

Število mest v dvorani je omejeno, prijave sprejemamo do zapolnitve števila mest.

Na dogodku bo potekalo fotografiranje in/ali snemanje z namenom poročanja o dogodku.

Z vstopom v prostor soglašate z opredeljenimi pogoji. Obdelava osebnih podatkov poteka skladno z
veljavnim nacionalnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP) ter Uredbo (EU) 2016/679
Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih
podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES. Upravljanje s fotografijami in posnetki, ki bodo narejeni na dogodku, bo potekalo v skladu z zakonodajo
EU in Republike Slovenije.