Magda Rogelja

Naučila sem se, da lahko nekaj naredim zase in za svoje zdravje ter pridobila vero v zdravje, predvsem pa kako uravnavati organ po meridijanih.

Mateja Cvelbar

Naučila sem se odpravljanja miselnih blokad in vsakodnevnega izvajanja energijskih vaj za boljše počutje.

Nataša Zebovec

Naučila sem se pogovarjati s telesom, slišati, kaj mi telo želi s simtomom sporočiti.

Klavdija Mozina

Naučila sem se gledati širše in kako z tehnikami in vajami se lotiti reševanja različnih zdravstvenih težav.

Mojca Debeljak

Od paraplegika do čutenja nog in hoje. S pomočjo znanj iz Postani Mojster Zdravja sem spet začutila noge in zavestno odvajam, čeprav so mi zdravniki rekli, da to ne bo več mogoče.

Nataša Žebovec

Ozdravila se bolezni in s tehnikami, masažami lahko pomagam sebi, svoji družini in drugim ljudem. Tehnike Postani mojster zdravja bi morala imeti vsaka družina kot prvo pomoč.

Alja Podgornik

Odpravila sem kronično zaprtost, alergije. S programom Postani mojster zdravja sem spremenila prehrano, uredila spanec ter znam upravljati s svojo energijo.

Mateja Bahar

Z udeležbo enoletnega programa sem se naučila ustvarjati rutine in jih vsakodnevno izvajati ter se naučila bolj premišljeno razmišljati in odreagirati v miru.

Renata Bačvič

Ko sem končala 1. letnikom Postani Mojster Zdravja sem se odločila za poglobitev in nadgradnje znanj, ki sem jih pridobila v programu Postani mojster zdravja 2. letnik.

Teja Mazzi

Imam močno intuicijo, a njenega zemljevida najprej nisem razumela. S različnimi tehnikami sem se naučila, kako uravnavati notranje energije – moje notranje zrcalo.

Jozica Jaric

Naučila sem se zmanjševati bolečine v hrbtenici. Dobila sem različne uvide, kaj je doprineslo k mojim bolečinam: katere misli in čustva. Zadovoljna sem z novimi tehnikami s katerimi lahko pomagam sebi in drugim.

Mateja Šubic

Naučila sem se uravnavanja energij, uravnavati notranji um, začela slediti pozitivnim spremembam, ki so se začele pojavljati. S tehnikami, ki sem se jih naučila pomagam sebe, svoji družini in drugim.

Pritegnilo me je, ker lahko najdem vzroke za moja čustvena nihanja.” Anita

Nisem se mogel pobrati iz depresije, zdravil pa nisem želel jemati, zato je bila zame edina rešitev, da se naučim prepoznati, kaj povzroča depresijo.” Samo

Delam kot maserka. Ljudje velikokrat potožijo, da jih kaj muči. Nisem znala pomagati. Zdaj pa točno vem – ko jih boli ena mišica, vem, s čim je povezana, kateri meridian je blokiran, katera čustva ustvarjajo težave. Ko masiram, zdaj delam tudi z afirmacijami, ki so povezane z določeno mišico. Imam boljše rezultate pri strankah in vedno jim dam tudi kaj ‘za domov’, da ohranjajo energijo.” Darja

“V mojo fizioterapevtsko prakso sem želela vključiti znanja, ki segajo tudi na področja energij. Opažam, da pri mojih strankah hitreje pridemo do želenih rezultatov.” Jožica

Že nekaj časa sem zaznavala rahle bolečine po telesu in sem se želela naučiti, kako jih odstranim SAMA, brez protibolečinskih tablet.” Joži

Moji otroci so neprestano prehlajeni. Živimo zdravo, zato ne vidim zunanjih vzrokov. Na seminarju sem spoznala ogromno tehnik in načinov, kako poskrbeti za zdravje na naraven način pri sebi in mojih otrocih.” Petra

Čutila sem, da me pri mojem poslu nekaj blokira, vendar nisem vedela, kaj. Na seminarju sem izvedela ogromno o energijah in našla, kje je blokada ter kako jo sprostiti. Moj posel zdaj bolje teče, ko pa se kaj pojavi,  imam polno tehnik, kako si pomagam.” Maja

Spreminjam se…res je, bolj počasi…imam občutek, da se “lupim” kot čebula, sloj za slojem, počasi a sigurno na bolje. Tudi padci ki so prisotni ne bolijo več tako, čutim da so tukaj z namenom…. orodje ” Postani mojster zdravja ” je neprecenljivo znanje ki nam ga daješ, sem ti zanj zelo hvaležna. Moje spremembe so opazili tudi moji najbližji.  Postavljam si majhne cilje ki so dosegljivi. Dan začenjam s križnimi gibi in obvezno z “jutranjo kavico”. Pred seminarjem nisem poznala meridianov, kaj šele nevrolimfatične in nevrovaskularne točke. Dnevno me sedaj rutina popelje do “ples mišic”. Rada povlečem tudi meridiane. Čutim veliko razliko  med dnevi , ko sem v ravnovesju ali pa kako mi gre, ko me stres, čustva , slabe misli….prevladajo.  Ja, hi hi, pa mrzla voda po mojem grlu ne teče več. Tudi ko je zunaj krepko čez 20 stopinj pijem toplo vodo.” Ana Anita

 “Neja je človek tisočerih vedenj in znanj, ki jih zelo uspešno prepleta in uporablja v vsakdanjem življenju. Zase, predusem pa za vse tiste ki se nanjo obračamo-jo. Je pravi leksikon, oziroma nadgradnja le tega, saj znanje dopolnuje z življenskimi situacijami, v katere integrira prehrano, masažo, pozitivne misli in občutke, zaveda se kako pomemben in nujen je  dvig energije v telesu vsakega posameznika. Le skupek vsega tega kar Neja uči in živi pripelje posameznika do popolne transformacije v mislih in na telesu. Lahko bi govorili o ozdravitvi na več nivojih. Sama sem uporabnica Nejinih tretmajev, ki so spremenile moje življenje. Na boljše!
Od masaž preko prehranskih usmeritev, detoksov in preoblikovanja misli me Neja vodi k celoviti preobrazbi. Preoblikovanje v celovito JAZ, ki pa  še vedno poteka pod Nejinim budnim očesom, je obrodila zavidljive rezulatate. Ključ, ki ga ima Neja v svojih rokah in odklepa mnoga vrata na boljše in bolj polno življenje bi z lahkoto poimenovali “celovita preobrazba”.  Neja me je “okužila” s svojo pozitivno  naravnanostjo,  vedrino, intuziazmom in rezultati, ki  jih še vedno okušam na sebi  tako močno, da sem se vpisala v program H.R.T praktik in ga tudi uspešno končala. Vzporedno s tem sem se prepustila  valu znanju v Programu Postani mojster zdravja in zaključila prvi letnik študija.  Znanje ki sem ga v letu odkar sodelujem z Nejo pridobila, z velikim  veseljem uporaljam pri masažah, energijskih vajah, ter ostalih nasvetih za svoje najbližje in prijatelje.  SOS tehnika, ki jo izvajam je Nejina jutranja (energijska) kavica. In veste kaj,  resnično deluje!!! Ta preprosta  a hkrati zelo učinkovita vaja bi morala biti del našega vsakdanjika.
Velikokrat se poslužujem tuša meridianov. Vedno več strank,  se name obrača po nasvet, svetovanje, masažo, terapijo. V veliko veselje mi je, ko oblikujem in izvajam delavnice za različne naročnike. Ponovno vračanje zadovoljnih strank na tretmaje  in delavnice je več kot zadosten dokaz, da delam prav in dobro. Hvala Neja za vse kar deliš, širiš in seješ med nas. V veliko veselje in čast mi je, da si stopila na mojo pot, jo osvetlila in opolnomočila.
 Hvaležna.
Barbara Klinkon