Preverite kako zdravi ste

Ste res zdravi?

Kaj bi se zgodilo, če bi v naprej vedli, kaj se dogaja v vašem telesu in popravili še preden se pojavijo bolezenski znaki?

Preverite!

S kvizom sami le v nekaj minutah temeljito pregledate svoje telo in ugotovite, ali je vse tako kot mora biti.

Naše zdravje je odvisno od mnogih dejavnikov. Analize uradne medicine ne zmorejo ugotoviti prvih stopenj bolezni. Zato je pred vami kviz, ki vam pomaga oceniti, kakšno je stanje zdravje v vašem telesu. Informacije, ki jih boste dobili s tem, niso namenjene diagnosticiranju in ne nadomeščajo posveta z zdravnikom. Informacije so namenjene temu, da poskrbite za svoje zdravje preventivno še preden se pojavijo bolezenska obolenja.

Ajurveda (Tradicionalna Indijska Medicina) pozna 6 stopenj bolezni (spodaj si lahko ogledate klip v angleščini). Prve 4 stopnje se odražajo zgolj na energijskem nivoju in jih je možno uravnovesiti s primerno hrano, z energijskimi vajami in ustreznimi prehranskimi dopolnili. To pomeni delovati preventivno, da dolgoročno do bolezni sploh ne pride.

Kviz ima 35 vprašanj. Pri vsakem izberete en odgovor. Ko izpolnite celotni vprašalnik, dobite odgovor o stopnji homeostaze zdravja v vašem telesu.