SENSITIV IMAGO

Sensitiv Imago je naprava, ki se uporablja za merjenje energijskega potenciala v strukturah v telesu. Vrhunska naprava, ki jo uporabljamo v Bisernici, je bila razvita za ruske astronavte v času hladne vojne. Omogočala je spremljanje zdravstvenega stanja in spodbujanje dobrega počutja ter vitalnosti astronavtov brez navzočnosti zdravnikov.

Sedaj je taka preizkušeno učinkovita naprava za testiranje in energijsko uravnovešanje na voljo tudi vam. Naprava ustreza vsem standardom Evropske skupnosti in ima tudi uporabni certifikat Evropske skupnosti.

Sensitiv Imago naprava vsebuje ogromno bazo podatkov o energijskem stanju različnih struktur v telesu. Program, ki je vgrajen v napravo, prejete podatke testiranja primerja s podatki, ki so shranjeni v bazi podatkov. Na podlagi primerjave program opiše, kakšne so možne pomanjkljivosti in težave v različnih strukturah v telesu, koliko homeostaza v strukturah odstopa od optimalne vrednosti. Program je narejen tako, da gleda telo kot celoto, zato predlaga, kako bi bilo najbolj optimalno začeti podpreti telo za dobro počutje, vitalnost in ohranjanje zdravja.

Na ta način imamo možnost, da s pomočjo testiranja z napravo Sensitiv Imago lahko najdemo motnje v homeostazi telesa že v zametkih in lahko preprečimo bolezni še preden se pojavijo.

Program v napravi Sensitiv Imago nenehno posodabljamo in nadgrajujemo.

Vabljeni ste, da pogledate v notranjost telesa in sami vidite, kako harmonično strukture v vašem telesu delujejo.

Testiranje je zelo preprosto in ne-invazivno. Med testiranjem sedite in ste povezani z napravo Sensitiv Imago. Roke položite na posebno ploščo za merjenje. Na ušesih imate slušalke, ki oddajajo različne frekvence in s tem spodbujajo različne centre v možganih, da se odzovejo, kar potem naprava Sensitiv Imago zazna in zabeleži. Vsi rezultati testiranja so takoj vidni na ekranu.

Testiranje je primerno tako za odrasle kot tudi za otroke. Starostnih omejitev ni. Samo testiranje traja kratek čas, pred tem pa je potrebna priprava naprave Sensitiv Imago. Temu je namenjen predhodno izpolnjen vprašalnik in pogovor.

Obisk traja cca 50 minut.

Kaj lahko pričakujete:

– Testiranje glavnih struktur v telesu (prebavni sistem, organi dihanja, žleze z notranjim izločanjem, urogenitalni sistem, lasje in koža).

– Identifikacija možnih:

– alergenov

– toksinov

– težkih kovin

– zdrave in nezdrave hrane

– disbioze (prisotnost patogenih mikroorganizmov)

– vnetij

– neravnovesja v delovanju žlez z notranjim izločanjem

– nivo biokemične homeostaze

– pomanjkanje energije v strukturah telesa

– možne funkcijske pomanjkljivosti struktur v telesu

– pomanjkanje vitaminov in mineralov

– možne vzročno posledične povezanosti med strukturami v zagotavljanju homeostaze v telesu

– Opis bioritmov telesa

Testiranje je ne-invazivno in primerno za odrasle in otroke. Je neboleče, hitro in enostavno.
Naprava omogoča tudi primerjanje vaših rezultatov testiranja za različne datume.

 

Bio-Informa svetovanje je primerno za vas, če želite:

 

– Spoznati možne vzroke za slabo počutje, pomanjkanje energije, vitalnosti in zdravja.

– Preveriti ali strukture v vašem telesu delujejo energijsko skladno in harmonično.

– Preventivno preveriti homeostazo v vašem telesu.

– Optimizirati delovanje vašega telesa in preventivno poskrbeti za ohranjanje dobrega počutja in zdravja.

– Dobiti analizo delovanja telesa za nizko ceno.

Testiranje na tradicionalen način vas lahko veliko stane – že samo pregled blata – preverjanje disbioze lahko stane med 500 in 1000EUR. In če ste zdravi, stroškov takšne preiskave zavarovalnica ne pokrije. Če pa ste bolni, lahko s pomočjo Bio-Informa pregleda dobite še drugo perspektivo, kaj lahko še naredite za sebe, da se podprete v regeneraciji, revitalizaciji in boljšem počutju.