Eterična olja Young Living

Naravni in prosti pretok Chi ali življenjske sile (vaši e-gibi – energija v gibanju), ki poteka skozi vaše meridiane, zagotavlja vaše zdravje in dobro počutje. Razumevanje značilnosti meridiana vranice in trebušne slinavke vam lahko pomaga razumeti, od kod izvirajo ranljivosti in izzivi / težave z ljudmi in situacijami. Spoznavanje čustvenih vzorcev meridiana vranice in trebušne slinavke odkrije pomanjkljivosti v vas, ki potrebujejo pozornost in podporo, ter prepoznati svoje prednosti s katerimi si lahko v življenju pomagate, da uresničite želje, ki so lahko od zdravja do medosebnih odnosov, kot tudi materialnih stvari. 

Blokirana ali potlačena čustva povzročijo zamašitev-nepretočnost meridiana in posledično bolezen in slabo počutje. V kitajski tradicionalni medicini se vsaka bolezen obravnava kot neravnovesje v meridianih – pretokih vitalne energije. Ponovna vzpostavitev energijskega ravnovesja v meridianu in podpiranje harmoničnega pretoka Chi sta srce kitajske tradicionalne medicine.

Ker so eterična olja znamke Young Living izjemno čista in imajo certifikat terapevtske kakovosti, jih lahko uporabite kot varno in učinkovito pomoč pri obnovi in uravnoteženju pretoka Chi-ja skozi meridian vranice in trebušne slinavke.

V tem videu so predstavljena eterična olja, ki podpirajo vaš uravnotežen pretok energije v meridianu vranice in trebušne slinavke.

Navodila za uporabo eteričnih olj:
A) Eterično olje lahko uporabljate neposredno z vdihavanjem, medtem ko izvajate vaje iVitalis – posebno vadbo za določen meridian in hkrati ustrezno eterično olje. Premiki vaj so počasni, dihanje pa globoko, še posebej učinkovito je za ponovno vzpostavitev energijskega ravnovesja in pretoka Chi-ja. Vdihavanje: olja izhlapijo v zrak z difuzorjem.
B) Eterično olje pa lahko zmešate z vašim najljubšim rastlinskim ekološko pridelanim oljem (npr. ekološko hladno stiskano sezamovo olje, ekološko hladno stiskano kokosovo olje) in ga nanesete na kožo v smeri meridiana ali pa na refleksne točke za spodbujanje pretoka Chi in uravnavanje pretoka energije.  

Eterična olja Young Living uporabljam zaradi izjemne učinkovitosti, njihove čistosti, kvalitete in preverjenih terapevtskih učinkov. Kupite jih lahko neposredno pri dobavitelju. Prednost nakupa pri dobavitelju je, da običajno dobite zraven še kak drug njihov vrhunski produkt brezplačno.

Znaki neravnovesja v meridianu trebušne slinavke in vranice:

 • izguba sladkosti v življenju,
 • pomanjkanje upanja,
 • zadrževanje starega,
 • pretirana skrb,
 • postavljanje potreb drugih daleč pred svojimi potrebami,
 • odvisnosti,
 • predolgo vztrajanje v slabi situaciji (zakon, dolgočasno delo itd.),
 • preveč razmišljanja,
 • neprilagodljivost,
 • pomanjkanje ljubezni do sebe,
 • nizka lastna vrednost,
 • zmedenost.

Vranica hrani telesne misli in namene (Yi) in je odgovorna za sposobnost analitičnega razmišljanja, spomin, spoznavanje, inteligenco in ideje.

Za nakup eteričnih olj kliknite tu Young Living.

Olja in mešanice olj vam pomagajo krepiti brezskrbnost, podporo, odprtost in sočutje:

 • mešanice (blend): Immupower,Thieves, Journey On
 • ena sestavina (single): Copaiba, Clove, Ocotea, Oregano

obenem pa vam ta Eterična olja Young Living pomagajo tudi zmanjšati ali odpraviti nizko samopodobo, zaskrbljenost, pesimizem, premočno vživljanje v druge in kontrolo.

Skupaj z eteričnimi olji uporabite moč pozitivnih afirmacij. Praksa ponavljanja pozitivnih afirmacij temelji na splošno sprejeti in uveljavljeni psihološki teoriji:
1. s samopotrjevanjem nenehno pozitivno govorimo o sebi. S tem sestavljamo našo samo-identiteto in nam pomagamo preoblikovati omejujoča prepričanja, vrednote in identiteto o sebi;
2. s samopotrjevanjem lahko premagamo toge in strogo določene življenjske vloge in zgradimo prožnejše definicije o sebi, da lahko postanemo bolj kompetentni na različnih področjih;
3. afirmacije nam pomagajo ohraniti pozitivno samopodobo in integriteto.

Spodaj je naštetih nekaj pozitivnih afirmacij, ki so povezane s tem meridianom. Lahko pa najdete svojo afirmacijo, ki je povezana s tem meridianom in predlaganimi eteričnimi olji. Ko nanesete eterično olje (navodila zgoraj) si ponavljate pozitivno afirmacijo. Energijska vibracija in vonj eteričnega olja bosta pozitivno afirmacijo bolj utrdila v vaše avrično polje. Združeno, afirmacije in eterično olje prinaša globlji terapevtski učinek.

Za nakup eteričnih olj kliknite tu Young Living.

AFIRMACIJE

Ponosna sem na sebe.
Imam upanje in vero v prihodnost.
Ponosna sem, kdo sem.
Odvisnost zamenjujem z ljubeznijo do sebe.