iVitalis v Sloveniji

V Sloveniji se je metode Z dotikom do zdravja možno naučiti v zavodu BISERNICA (www.bisernica.si) na iVitalis izobraževanju. Dr. Neja Zupan metodo Z dotikom do zdravje poučuje že več let. Izobraževanje zanjo je opravila v tujini. V zavodu BISERNICA ponujamo tudi iVitalis svetovanja, terapije in masaže. Ljudje prihajajo z različnimi težavami. S posameznikom se pogovorimo o poteku ozdravljenja/doseganja cilja in o vajah, ki naj bi jih posamezniki izvajali. V zadnjih letih smo imeli največ klientov z duševnimi težavami, čustvenimi težavami (nizka samopodoba, jeza, strahovi), težavami s koncentracijo, težavami s spominom, težavami z rodili (zanositev, ciste, glivična obolenja, boleče menstruacije), črevesnimi težavami (zaprtost, bolečine pri izločanju, vnetja), težavami z želodcem (rana, slabost, živčnost), težavami s srcem, diabetesom, rakom, težavami z učenjem (predvsem otroci), migrenami in težavami s hrbtenico. Vsako leto pa je med klienti tudi nekaj športnikov, ki hočejo izboljšati svojo psiho-fizično pripravljenost in managerjev, ki hočejo poslovanje podjetja podpreti tudi z dotokom več energije.

V zavodu BISERNICA izvajamo tudi redno iVitalis vadbo. iVitalis vadba ni samo krepitev mišic. Je predvsem krepitev mišic, ki so dokazano povezane z delovanjem notranjih organov. iVitalis sprošča morebitne zastoje na energijskih kanalih organov in deluje izjemno sproščujoče. Vadeči se že tekom vadbe sprostijo, ter zasijejo, govorica njihovega telesa se sprosti. Po končani vadbi vadeči začutijo energijsko pretočnost skozi telo. Imajo več energije za delo. iVitalis vadba je namensko usmerjena. To pomeni, da se izvajajo vaje za dvig energije, sproščanje stresa, za dvig učinkovitosti pomnjenja in učenja, za dvig imunskega sistema ter ne nazadnje za povečanje kreativnosti in hitrejše poti do rešitveproblema. Vse te vaje najdete tudi v knjigi in na DVDju Prebudi najboljše v sebi.

V Zavodu Bisernica pri svojem delovanju sledimo vodilu Evropske skupnosti »Zdravje je največje bogastvo« ter gradimo, vzdržujmo in krepimo zdravje. Z metodo Z dotikom do zdravja lahko svoje zdravje spodbudite tudi sami.

Pri resnih in kroničnih težavah s srcem je obvezen obisk vašega zdravnika. Predstavljene tehnike pospešijo zdravljenje in vas ohranjajo vitalne. iVitalis tehnike so namenjene preventivnemu vzdrževanju vašega zdravja. Tehnike izboljšujejo vašo osebno (čustveno in mentalno) stabilnost, veselje in zadovoljstvo v življenju. To pa je temelj vašega zdravja. Z rednim izvajanjem vaj zmanjšate možnost, da bi vas stvari od zunaj spravile iz tira. Redno izvajanje fizičnih vaj okrepi vaše srce in zmanjša možnost obolenja za srčno-žilnimi boleznimi.