Prehrana

Hrana – kaj jemo, česa ne smemo jesti, česa pojemo preveč, česa premalo, koliko mineralov potrebujemo, koliko vitaminov, katere dodatke moramo jemati – je pomembna tema današnjih in prihodnjih dni. Večina ljudi je tudi seznanjenih, kaj naj bi jedli, vendar se jih precejšen delež tega ne drži.

Vse, kar vnašamo s hrano in pijačo v naše telo, igra zelo pomembno vlogo pri našem zdravju, zadovoljstvu in dobrem počutju. Tisti, ki imate avto na bencin, vam niti na misel ne pride, da bi vašega jeklenega konjička napolnili z dizelskim gorivom. In enako pomembno je, da pazite, kaj daste v usta. Uživanje hitre hrane, sendvičev, hrane pripravljene v mikrovalovni pečici, hitenje pri hranjenju, vnos premajhnih ali prevelikih količin hrane in neredno prehranjevanje vnašajo v vaš sistem stres.

Pri iVitalis metodi je na podlagi raziskav nastal spisek živil, ki podpirajo mišice in s tem določene organe. Ta spisek služi kot vodnik, ki ga uporabite, ko določeni organi in mišice potrebujejo še posebej vašo pozornost. Ob specifičnih potrebah pa se je potrebno posvetovati s terapevtom iVitalis metode.