〉〉 BREZPLAČNI WEBINAR 〈〈

Nasveti za zmanjšanje stranskih učinkov cepljenja

Vedno več vas je, ki name naslavljate zaskrbljena vprašanja glede stranskih učinkov cepiv in kako lahko najbolj učinkovito poskrbite zase in za svoje telo po cepljenju.

Želim vas povabiti na interaktivni brezplačni webinar, ponedeljek 11.10.2021 ob 19h. Govorili bomo o možnostih za zmanjšanje stranskih učinkov cepljenja.

Nočem deliti na cepljene in necepljene, moj namen je le pomagati. Nočem delati propagande za ene ali druge. Želim vam le pokazati nekaj načinov iz zakladnice narave, ki so učinkoviti pri simptomih vezanih na cepiva.

Vsi ljudje smo velika družina

Družina so visoki toni in so nizki toni, je tišina in je bučanje, je harmonija in disharmonija vendar je na koncu vse velika simfonija.

Morda se v tem času v določenih pogledih ne strinjamo, morda kje nastaja nesoglasje, zmeda, pa vendar človeštvo je velika družina… ljudje smo si na nekem nivoju sestre in bratje…

Pri meni ste vsi dobrodošli… verjetno že veste mojo zgodbo o raku… pozdravila sem se, odklonila kemoterapijo, obsevanja in hormonsko terapijo… ljubim naravo in z naravo diham, se zdravim, se povezujem…

Zato mi je vnos tujih snovi v telo zelo tuj, ne razumem, kako bi se telo lahko pozdravilo, če vnesem v telo snovi, ki niso iz narave…

Vendar istočasno sprejemam odločitve vseh, ki ste se odločili drugačno pot od moje

Kljub temu pa se me močno dotaknejo zgodbe ljudi, ki so utrpeli posledice vnosa tujih snovi v telo kot je cepivo.

Zato sem se odločila, da bom na webinarju odgovarjala na vaša vprašanja, kako na naraven način čimbolj učinkovito zmanjšati stranske učinke cepiv.

Vsi smo družina, moje sestre in bratje… skupaj v dobrem in slabem,…

V kolikor ste v podobni situaciji in vas zanima, kaj lahko storite… potem vas vabim, da se mi pridružite na brezplačnem webinarju, kjer bom podajala kakovostne informacije in odgovarjala na vaša vprašanja.

Dogodek bo potekal on-line preko zoom-a.

Rezervirajte si svoj čas in se nam pridružite v zanimivi, aktualni ter zelo koristni debati!

Število mest je omejeno – zato si svoj prostor priskrbite s pravočasno prijavo na spodnji povezavi.

Posnetek webinarja bo kasneje dostopen tudi na naši spletni strani bisernica.si.

 

Vsi udeleženci današnjega Webinarja boste dobili tudi kodo za brezplačen dostop do programa Preprosti nasveti za zdravje v Zakladnici Bisernica.si

Vidimo se 11. oktobra ob 19:00 !

Na vaša vprašanja bo odgovarjala dr. Neja Zupan !!

Kdo bo vaš mentor?

Dr. Neja Zupan

NLP Trener, TFH Trener, CSO Terapevt, NLP Coach
Specialistka naravnega zdravljenja, svetovalka in doktorica znanosti

Dr. Neja Zupan je mednarodno certificirana inštruktorica, svetovalka in praktik metode Z dotikom do zdravja registrirana pri International Kinesiokogy Institute v Londonu. Je trener in praktik Osebne odličnosti (Nevro Lingvistično programiranje). Ima tudi mednarodni certifikat NLP Coach z diplomo NLP Univerze iz Kalifornije. Cetrifikat iz kranio-sakralne terapije je pridobila v Hologramu in Karuna Inštitutu v Angliji. Neja je študirala OM Kara Kriya Yoga pri nosilcu linije dr. Jonn Mumfordu, Swamiju Anandakapili.

Vendar je več kot vse diplome, certifikati in potrdila o njeni usposobljenosti vredno to, da je s pomočjo tega kar uči sama premagala raka in tudi številne druge zdravstvene izzive. Za rakom so pomrle vse njene prednice po materini strani, ona pa se je odločila za naravno pot in zmagala. Dr. Zupan dela kar govori.

Pridružite se nam na brezplačnem webinarju !

Naslov

Bičkova ulica 17
4000 Kranj

Telefon

040 370 930
(+386) 40 370 930

Email

info@bisernica.si

Vaša košarica
Niste izbrali izdelka.
Nadaljuj z nakupovanjem
0