〉〉 BREZPLAČEN WEBINAR 〈〈

Naravno zdravljenje c0vida-19 in poškodb po “cépljenju”

Vedno več vas je, ki name naslavljate zaskrbljena vprašanja glede stranskih učinkov cépiv in kako lahko najbolj učinkovito poskrbite zase in za svoje telo po cépljenju ali vnosu drugih tujih snovi.

Želimo vas povabiti k BREZPLAČNEMU webinarju, ki bo potekal v NEDELJO, 13.03.2022 ob 18h.

Skupaj z Urško Šorn, avtorico 2 e-knjig o cépivih, ustanoviteljico FB skupine Zvest sebi (klikni) in gostiteljico webinarja bomo govorili o naravnem zdravljenju in možnostih za zmanjšanje stranskih učinkov cépljenja.

Pomemben poudarek! Najin namen ni deliti na cépljene in necépljene, delati propagande ali podpirati kakršnegakoli ločevanja, saj smo vsi ljudje ena velika družina, ampak pokazati nekaj načinov iz zakladnice narave, ki so učinkoviti pri simptomih, vezanih na cépiva in virus c0vid-19.

Vsebina webinarja:

1. Primeri poročil o stranskih učinkih po “cépljenju” proti c0vidu-19 v Sloveniji.
2. Kako na naraven način čimbolj učinkovito zmanjšati fizične in energijske poškodbe “cépljenja” (Podrobneje bomo pogledali 3-5 najpogostejših stranskih učinkov)?
3. Kako na naraven način preboleti virus c0vid-19? (Protokol za zdravljenje)

V kolikor ste v podobni situaciji in vas zanima, kaj lahko storite… potem vas vabimo, da se pridružite na brezplačnem webinarju, kjer bomo podali kakovostne informacije in odgovorili na vaša vprašanja.

Vzemite si čas in si podarite znanje. Vprašanja lahko pred webinarjem posredujete na email: tim@bisernica.si

 

Nekaj več o Urški Šorn

Urška Šorn je mama dveh otrok, velika ljubiteljica narave in predana raziskovalka naravnih pristopov k zdravju, ki človeku omogočajo optimalno počutje v lastnem telesu. Zdravje je njena največja vrednota, zato se je zaradi pričakovanja prvega otroka leta 2018 lotila temeljite in poglobljene raziskave cepiv in jo predstavila v e-knjigi “So cepiva prava izbira?”, leta 2020 pa se je zaradi vedno bolj vprašljivih ukrepov in resnih stranskih učinkov po cepljenju bližnje sorodnice, odločila, da se poglobi tudi v raziskovanje pandemije in novega takoimenovanega cepiva. 

Pridružite se nam na brezplačnem webinarju !

Naslov

Bičkova ulica 17
4000 Kranj

Telefon

040 370 930
(+386) 40 370 930

Email

info@bisernica.si