zvezdica zaspanka

Zbrala sem dovolj poguma…

Teža, ki sem jo čutila zadnja 4 leta se počasi res razblinja… začelo je prihajati popolnoma novo obdobje…

Počasi, počasi… korak po korak so se začele kazati spremembe…

Padlo je breme, ki sem ga nosila kot posledico “civilizacije”, pa tudi moje neukosti in nevednosti….

Zato sem se zdaj odločila, da je čas, da o tem spregovorim, da začnem opogumljati ženske, da se dvignete, da se zavedate dragocenosti sebe, da se opolnomočite…

Zaslužite si veliko… ste odpiralke vrat, nosilke luči… Skozi vas se življenje lahko nadaljuje…

Mojo zgodbo raka pozna veliko ljudi, zato se tu ne bom ponavljala. Če kdo še želi webinar, kjer sem predstavila mojo pot, naj me kontaktira.

Moj namen današnje objave je v razkritju preizkušnje, ki sem jo izkušala 6 let, zadnje 4 zelo intenzivno… fizično izjemno naporno, z mnogimi resnimi fizičnimi simptomi…

Hvala Bogu, gledam na življenje s pozitivne plati, sicer bi se mi lahko zmešalo… sem raziskovalka globin… plešem z energijami…. okušam vonj Duše…

Kot je napisala novinarka Helena Primic “Raka ste premagali na takorekoč najlepši možni način, toda zdravstvene težave se tukaj še niso končale, mar ne?”

Res je… najhujše se je šele začelo.. od tu naprej… sem še kako potrebovala vse znanje, saj nisem vedela s kakšnim “sovražnikom” se soočam. Uradna medicina mi je itak dala eno in edino po njihovem možno diagnozo “močna depresija”. Niso raziskovali, kaj se dogaja… nihče me niti ni poslušal… smejali so se mi in zdravnica mi je rekla da sem simulant…Žalostno, res žalostno, kam je zašlo naše zdravstvo….

Ko sem zdravnici rekla, da depresije nimam, se je od jeze odgnala (na stolu na koleščkih) od računalnika, vstala in roke dala v bok ter rekla: “torej imamo vsi zdravniki narobe,” jaz pa sem z največjim užitkom rekla JA! Takrat sem že sama ugotovila, kaj se dogaja z mojim telesom…

Danes prvič objavljam mojo zgodbo… prvič jo delim,…. zdaj vem da sem korenino, vzroke slabega počutja odpravila…Preberi zgodbo spodaj.

Samo za kratek čas – posebne ugodnosti!

Vsem iskalcem vitalnega življenja podarjamo 70% popust pri nakupu kompleta 9 izjemnih programov – prijavite se v Zakladnici znanja.

Ob nakupu programa Do zdravja s parno kopeljo in nakupu parne savne skupaj pa prejmete za oboje kar 20% popusta.

Naj bo ČRNI PETEK vaš SVETEL dan v letu.

Veselje se ne zgodi po naključju (nek zunanji dražljaj, ki stimulira smeh), VESELJE je odločitev. 

Kot otrok sem zelo rada poslušala pravljico Zvezdica Zaspanka – neprestano se je vrtela, še danes znam odlomke na pamet… se jo vi tudi spomnite? Za tiste, ki jo ne poznate… predlagam, da jo poslušate… zelo lepa pravljica…

Na kratko: Zvezdica Zaspanka je vedno zamujala, zaspala in ni bila točna ko je bil čas, da začne svetiti… Boter Mesec pa je vsak večer preštel zvezde… in Zvezdica Zaspanka je spet manjkala… zato se je odločil, da jo bo “kaznoval”…

Tu je zelo kratek odlomek iz pravljice:

Boter Mesec: “Kaznovana bo…, ” je rekel. Ostale zvezde: “Kako jo boš pa kaznoval Boter Mesec…”

Boter Mesec: “E, kako, kako… čakaj, čakaj, takoj se domislim…Kazen mora biti vzgojna,… le čakaj, le čakaj,… Aha… JO ŽE IMAM!”

Ostale zvezde: “No?

Boter Mesec: “Za kazen boš 3 dni pometala rimsko cesto.”

Zvezdica zaspanka (navdušeno): “Res! Joj kako lepo,… šla bom šla, od enega kraja do drugega, po na dolgo in široko pometala tisti zlati zvezdni prah, …. Joj kako se že veselim…”

1. del

No, tako je bilo moje soočenje z gensko pogojenim invazivnim žleznim rakom

Ampak, pravljica se nadaljuje….

Boter Mesec (začudeno): “KAJ?? Veseliš se? A… potem pa nič, potem pa nič… če se veseliš ni vzgojno,… potem pa nič… ne boš pometala…” Ostale zvezde: “Kaj pa bo Boter Mesec?” Boter Mesec (razmišljujoče): “Le počakaj, le počakaj… kazen mora biti, toda vzgojna… VZGOJNAAA! Jo jo… jo že imam… NA ZEMLJO TE BOM TREŠČIL…”

Zvezdica Zaspanka (zaprepadeno): “KAAAAAAJ?”

2. del

No… tako se je začel moj drugi del poti do zdravja… nepredvidljiv in boleč, a vseeno poln luči in podpore mojih mojstrov iz višjih sfer…

Znašla sem se v situaciji, za katero sploh nisem vedela kaj se dogaja, kje sem in kako naprej…

Moje počutje in zdravstveno stanje je bilo iz dneva v dan slabše in slabše, vzrok bolečin neznan… Kot Zvezdica Zaspanka v pravljici sem se soočala z nasprotnikom, katerega sploh nisem poznala in se niti nisem zavedala posledic…

Vera premika gore… čeprav sem včasih padla in niti domači večkrat niso mogli sprejeti in razumeti, da je pot resnično zahtevna, sem zbrala vso svojo moč in hodila naprej…

Včasih po nekaj tednov niti spati nisem mogla… takrat sem dojela, kako je bilo ljudem, ki jim v mučilnicah niso pustili spati… meditirala sem, krepila svoj notranji mir in ljubezen do sebe, molila, masirala, spodbujala tok limfe, hodila na sprehode, jedla samo najbolj kakovostno hrano bio izvora, pela, plesala, se veliko smejala, delovala naprej, sledila mojim sanjam in poslanstvu, ustvarjala… to me je držalo pokonci…

Opravičujem se vsem, če sem se včasih odzvala bolj napeto… po vseh bolečinah in neprespanih nočeh, upam, da boste sprejeli mojo šibkost, ki je včasih pogledala na dan. Čeprav sem zelo pozitivna oseba in se veliko smejim, sem dobre volje, naravnana na dobro, delujem raje v smeri povezovanja in grajenja mostov med ljudmi in ne obratno, mi je žal, da včasih v najhujšem nisem zmogla še držati v sebi Kristusovega miru. Sem samo človek in sem na poti. Hvaležna sem za podporo, ki sem jo prejela, za objeme, za dobre besede…

Zdaj ko je mimo… sem hvaležna… ker mi je bolezen omogočila narediti stik sama s seboj zelo trden in notranji mir zelo stabilen. Povezanost s svojim bistvom, izvorom, s svojim srcem je postala zelo močna. Obstajajo samo 3 pomembne stvari: Luč, Ljubezen in Mir.

Ko je Zvezdica Zaspanka razbojnika naučila napisati besedo LJUBA mama, je razbojniku v prsih začelo utripati srce in Zvezdica Zaspanka se je lahko vrnila nazaj na nebo…

Tako mi je bolezen dala veliko darilo: bolj ljubiti, bolj biti hvaležen, bolj biti povezan s seboj, bolj čutiti Luč in Mir.

Na tej povezavi lahko preberete malce več “tehničnih” podatkov o bolezni, ki jo je povzročil poseg uradne medicine (drugi del članka, prvi del je proces ozdravitve raka). Članek je pripravila Helena Primic.

Ali sem “jezna” na predstavnike uradne medicine? NE… odpuščanje je zdravilo zameOdpuščanje sebi, ker sem pristala na postopek uradne medicine, ker sem bila preveč v zaupanju in premalo poučena, in odpuščanje njim, ker mi niso predstavili možnih kontraindikacij, in ko sem imela grozne stranske učinke, niso niti raziskovali, kaj bi bilo… Zamere bi me preveč obremenile, jaz pa zdaj hodim naprej in gor z lažjim “nahrbtnikom”, ponosna na sebe, da sem ugotovila kaj se dogaja, da sem vztrajala, da so tudi predstavniki uradne medicine opravili svoje delo (ker me sprva niso hoteli operirati in odstraniti silikona) in da sem s svojim znanjem očistila in podprla svoje telo potem, ko je bila operacija končno izpeljana. 

Z nobenim predstavnikom uradne medicine se nisem skregala. Celo več… psihologinja in onkolog sta se mi opravičila… mladi kirurginji pa sem iz srca hvaležna, da je bila pripravljena opraviti operacijo in nenaravno, škodljivo snov – silikon odstraniti iz mojega telesa.

ZDAJ pa se moje delo šele resnično ZAČNE. Ozaveščanje žensk!

Vredne ste najboljšega, kar ne pomeni sledenje družbenim standardom kakšne “morate” izgledati. Družbeni standardi so PREVARA, kamor vas klišejsko hočejo strpati, da zmanjšajo stik z vašo prvobitno energijo, z vašo notranjo močjo, s spominom ženske kreativnosti in povezanostjo z ljubeznijo Mame Zemlje. Jaz nisem čisto nič manj ženska, čisto nič manj ženstvena, čeprav NIMAM več prsi. Jaz sem ženska, skozi mene teče ženska energija.

Ko me je kirurginja vprašala, ali naj pusti kožo tako, da bodo lahko spet namestili silikon, če si premislim, sem odločno rekla NE! Silikon je energija, ki NE spada v telo (enako kot so škodljive vse tuje substance kot naprimer c e p i v o) in povzroča obolenja, če to nekdo čuti ali pa ne. O tem lahko spregovorim na webinarju ali pa v živo – če kdo želi organizirati skupino, ki jih zanima, naj me kontaktira.

Ljubljene in predrage ženske: Bodite naravne, ljubeče do sebe, imejte se rade, izrazite pravo ljubezen do sebe…  Ko ljubite sebe, svoje telo takšno kot je, boste največ naredile zase in za vse okrog vas. Raziskujte se, povezujte, smejte se, rajajte in pojte – tako ste v stiku s seboj, svojo prvobitno energijo.

Danes svet kliče, da se prebudite v prave ženske.

Za FB skupino Nasveti za Naravno zdravje pripravljam delavnico z naslovom “Kako izraziti ljubezen do sebe”. Vabljeni, da se pridružite skupini, kjer se odvijajo skupne vaje v živo, pogovori, najdete pa tudi mnogo receptov in drugih koristnih vsebin.

Z ljubeznijo 

Neja

Samo za kratek čas – posebne ugodnosti!

Vsem iskalcem vitalnega življenja podarjamo 70% popust pri nakupu kompleta 9 izjemnih programov – prijavite se v Zakladnici znanja.

Ob nakupu programa Do zdravja s parno kopeljo in nakupu parne savne skupaj pa prejmete za oboje kar 20% popusta.

Naj bo ČRNI PETEK vaš SVETEL dan v letu.